canm .. senle özelden konuşabilir miyiz ... aynı şeyleri yaşamışız madem .. bana biraz da olsa yardm edersen çok sevinirim ..
çok seviyorum ... üç dört gündür başka bişey düşünemiyorum .. ama ayrılırken de biraz ağır konuştu . hep ailem ailem diyosun biraz da şu malı yalnız bıraktığını düşün dedi sürekli ... bilmiyorum napaymm ...
ben 22 o 28..
ya aslıda uzaklık da var aramızda . 12 saat mesafe o da kamçıladı bu durumu belki yakın olsaydık bu hhale gelmezdik ..... ama ayrılırken yürü git artık bıktım herkesten dedi defalarca .... çok sinirliydi haklı da olabilir tamam ama ağır konuştu biraz ...
bunları söyledim aslında... ama o kabullenemedi ...
Hayır düzelmiyor . aksine bazen kötü oluyo benim burda olmam .. keşke diyorum bazen gitsem buradan . en azından annem bni görmez belki unutur gider bu derdi . unutmasa da her dakka dert yanacak biri olmasa hayatında daha rahat eder belkii.
okulu bitirmeme daha çok var malesef
ama seneye yapılacak kpss ye çok iyi hazırlanmayı düşünüyordum . en azından sözleşmeli de olsa bi memur olsaydım belki okulu bırakıp evlenirdim onun için bunu bile göze almıştım oysa .. şimdi bitti mi herşey ben de bilmiyorum anlamıyorum bilmiyorum ben artık ne diyeyim ona bunları biraz anlattım yani ailevi sorun var dedim ama kimle ilgili deyince asla söylemedim ... ama direkt son tartışmamızda söylemedim . belki söyleseydim ortam yumuşardı .. suçlu benim sanırım
Allah razı olsun .. bunu söyledim ama ona yeterli gelmemiş demek ....
Çok ugraştı öğrenmek için ama ben söylemedim ..