Benim için normal doğum pişmanlık oldu yardım edin

Sezeryan oldum ik kizumda da.ucuncu gun ayakta ve her isimi kendim yaptim.ustube iki bucuk yas kizima da baktim.normal dogum hayatta yapmazdim zaten bayada zormus.gozumu kapadim actim kizim geldi.tabi karin dikisleri cokaciyor ilk iki gun ama sonra turp gibi ne aci ne sizi.dikisler de estetik cok memnundumdr umdan da cok ilgiliydi kendisi iki dogumda ondaydi cok sukur cok sasirdim normal dogum bu kadar zormus demek...gecmis olsun insallah iyilesirsiniz.

Bende normal doğum yaptım benim 15civarında dikişler vardı tuvalete kalkıp gidemiyorum eşim kucağında taşıyordu tam 1hafta sonra Ayağa kalkabildim
Benim çatım darmış bebeğimde kilolu ebe
Bunu An lamamış aslında sezeryan doğum
Olması gerekiyormuş kanamalarım
40gün sürdü vajinamdan nefret ediyordum şu an kızım 25yaşında

Normal doğumda baştan sona kadar hiçbir hastanede doktor başınızda bulunmaz çünkü 3-5-10-20 kaç saat Sancı çekersiniz belli olmaz son 5 dakika doktor gelir Öncesinde ebe ilgilenir doktora bilgi verir telefonla bende normal doğum Yaptım içte ve dışta çok fazla dikişim vardı ama bir haftada döküldü hepsi bu arada çocuğun içerde havasız oksijensiz kalmaması için biran önce çıkması ve ıkınmanız Lazım sanırım bünyeniz hassas ben doktor ve ebede hata göremedim doğum yapacak arkadaşlar lütfen korkmayın sakin olursanız zor değil normal doğum ama kasarsanız okuduğunuz bu olumsuz hikayeler gelirse aklınıza o zaman zorlaştırmış olursunuz

Kesi filan atmadi mi?
Atmadiysa zorlanmaktan parcaladi mi napti alt bolgeyi, gercekten cok uzuldum.
ilk dogumum zor oldu benimde, bi turlu cikmiyordu oglum.
Doktor iki kesi atti, hem bebek rahat cikti hemde cok hasarim olmadi.
Cok gecmis olsun, bol bol soguk su tut o bolgeye, iyilesmesi hizlanir.
Tabi yikadiktan sonra kurulaman gerek.

Öncelikle size çok çok geçmiş olsun. Doğumdan sonra kullanmanız için doktorunuz merhem,antibiyotik vermedi mi? Ben de normal Doğum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım. Dikişlerim Benimde geç iyileşti az olmasına rağmen. Canınızı sıkmayın vücut kendini toparlıyor siz moralinizi Yüksek tutun

Çok üzüldüm ya gecmıs olsun. Özel devler neresıyse bir an önce muayeneye gıdın beklemeyın randevu almayı yoksada. Fikrim yok hıc ama sezeryan oldum çok cabuk toparlandım, gerekırse şikayet edın üzerinden çok geçmeden, bu ne sorumsuzluk bu kadar

Benim de sezeryandı ve kötü bir deneyimdi.özel hastane üstelik.ilk bir hafta çok kötüydüm.otırmak kalkmak gülmek acı veriyordu.tuvalet klozet vardı.bir hafta acısı sürdü sondanın.epidural oldum.bir aya yakın sırt ağrım sürdü.ameliyat anı karabasan giviydi ve uyanıktım da.ameliyat sonrası o kdar ilaca rağmen acıdan ağladım

ah ah kadınların en korkunç hatıraları doğum sırasında oluşuyor herhalde. buna benzer çok baskıcı ebelerle doğum yaptım . ebelerle diyorum çünkü 4 ebe kafam da sürekli ıkın bak çocuğu öldüreceksin sen deyip durdular. 2 tane stajer sevinçle içeri girip normal doğum var dediler. gözlerini dikip eğitimlerini aldılar.neyse ki doktorum çok kıyamamış olacak ki 5 kere inip çıktığım çataldan 11 saat sonra gelip beni doğurttu. bu ebeler ne işe yarıyor? ebe çıkarmayın arkadaş doktor çıkarın!! ay ay o anlarımı anlatmak istesem kitap yazarım canlar beni hiç kontrole çağırmadılar 40 ıma doğru düzelmişti o ebenin sayısını tutamadım dediği dikişleraynı ebe hakkın sezaryenmiş ama napalım dediğini hatırlıyorum en son

sezeryanima sukrettim resmen cok gecmis olsun ama madem ebe dogurtacak ozele okadar parayi neden veriyoruz ozel muamele istedigim icin herseyimle dr ilgilensin istedigim icin ebe ne alaka
Valla ben de öyle düşünüyorum yaşadığım şehirde mesela özel hastanenin önce iyi kadın dogum doktoruna bakarsın sonra da ebesi iyi mi değil mi onu araştırırsın. Hem özele para bayılıyoruz hem de ebe ile muhatap oluyoruz çocuğun başı geldikten sonra doktor doğuma girse ne girmese ne yani saçma bir şey cidden

ben de sezeryan oldum.doktor tecrübeli ama ilgisizdi.ekip dersen aralarında biri tecrübeli diğerleri yeni mezun ve ilgisiz idi.ben de memnun kalmadım

Bunun ozelle yada devletle alakasi yok bende devlette dogum yapdim ama okadar ilgililerdiki yine olsa yine oraya giderim insani sakinlestiriyolar hep guler yuzler yani devlet ozel farketmiyor onemli olan doktorlar ebeler

kesinlikle cok sacma e devlettede ayni muamele tek fark bir osada tek basina dogurmakmi yani kac kisiyle sogurdugunun bi onemi olmuyor onemli olan muamele oyle dogumu evimdede yaparim ya ben

Ebe önemli ebenin konuşması yaşı kibar mı kaba mı çok önemli
Birde tatile çıkma tarihlerinde önemli

Doktorun çatı muayenesi yapıp bebeğin kilosu ve kafa çapına dikkat edip size normal Doğum yaparsın ya da zorlanırsın diye tavsiyede bulunması gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…