- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
İç dikişler için bişey yapabildiniz mi peki gerçekten çok pişman oldum normal yaptığıma herkes sezeryan bile 1 haftada toparlanıyor sen kaldın diye söyleniyor sanırsınız keyiften iyileşmiyorum çok memnunum sanki oturmaktan bile aciz olmaktanAynen beni anlatmissiniz..sivilce gi i olan sislikler hala var ge medi 10 sene oldu ama hatirladigim 40 gun fala surmusti nirmal hayatima donmem
Bu arada doktor neden geçmediğini şişliklerin söyledi mi nedeni neymiş bakımı da yapıyorum ama onlarda ayrı acıyorAynen beni anlatmissiniz..sivilce gi i olan sislikler hala var ge medi 10 sene oldu ama hatirladigim 40 gun fala surmusti nirmal hayatima donmem
Allah yardımcınız olsun valla sizi de benim gibi çok yıpratmışlar iki çocuk isterken hevesimi alt üst ettiler ilkte böyle oluncaSislikler cok az kaldi aci yok..kendiliginden gecti vallahi dedimya belki 5-6sene jinekologa gitmedim korkumdan
Girdi doktorum doğuma ama nerdeyse kafası çıkacaktı çocuğun ebe çağırmadı kendini ispatlamaya çalıştı resmen dikişimi kesimi doktor yaptı ebe başta vazelinle masaj yaptı onu da ellerini resmen iyice içime sokup ayırarak onda da çok canımı yaktı üstelik kendini haklı gördü söyleyince de çok pişman oldum sezeryan olsam daha az sıkıntılı olurdum sanırımCok gecmis olsun..neden doktorunuzla dogumdan once konusmadiniz doguma girmesi icin.ben doktoruma ilk bunu sordum doguma giriyor musunuz,girmiyor musunuz diye?zaten o ebeler insani mahvediyor.doktor olunca onlarda daha bi fakli davraniyorlar..dikisinizi de ebe mi yapti?
Doktor girdi ama ebe resmen kendini ispatlamaya çalıştığı için doktoru bebeğimin kafası çıkıcakken çağırdıÇok geçmiş olsun öncelikle. Hastane size yeterli desteği vermemiş gibi duruyor. Ne demek doktor olmaması? Ayrıca sıkıştı filan da demiş bebekte bir sorun yoktur inşallah? Başka bir hastaneye gittiniz mi? Size kendinizle ilgili bile yeterli bilgi vermemişler. Ben olsam güvenmezdim. Hatta bu kişiyi, hastaneyi şikayet edin Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçip.
Kuzenim normal doğum yapmıştı devlet hastanesinde ve 3. Gün biz zorla yatırmıştık. Tabii herkesin durumu farklı ama sizin anlattıklarınız ihmal olduğu için yaşanmış gibi duruyor.
Evet ve tavsiye üzerine gittiğim hastane ailenin tüm gelinleri orda doğurmuşmuş çok iyiymişmiş tek kıytırıklığı bana denk geldi heraldeYa lütfen şikayetçi olun o hastaneden. Bir de özel diyorsunuz yani...
Doktor girdi ama ebe resmen kendini ispatlamaya çalıştığı için doktoru bebeğimin kafası çıkıcakken çağırdıhamdolsun bebeğim gayet sağlıklı ebenin tek zararı bana oldu doktor gelmeden doğurtim diye bence söyledi öyle daha başka bir hastaneye henüz gidemedim hafta içi gidicem nasipse devletteki doktoruma randevu bulamadım kişiyi ve hastaneyi nasıl şikayet etmeliyim peki inkar ederlerse nasıl bir yol izlemem lazım bu arada kuzeniniz neden 3. Gün yatırıldı tekrar
Gecen de sezeryanla ilgili bir konu acilmisti.
Korktum gercekten en son agzimdan dogurcam
Hanımefendi nolur ne kadar yakınınız olursa olsun bu insanlara haddini bildirin.İç dikişler için bişey yapabildiniz mi peki gerçekten çok pişman oldum normal yaptığıma herkes sezeryan bile 1 haftada toparlanıyor sen kaldın diye söyleniyor sanırsınız keyiften iyileşmiyorum çok memnunum sanki oturmaktan bile aciz olmaktan