How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

benim için mucize ...

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalllah yazını okurken o kadar duygulandım ki anlatamam... bende pco hastasıyım adetim gelir ama düZensiz çocukluğumdan beri bende klomen kullandım 3kez yumurtam sağlıklı büyüdü ve sağlıklı bi şekilde çatladı doktorun en son eşine test yapılsın dedi eşimde sperm sayısı düşük çıktı 3ay tedavi dedi bu sıra da bende progestan kullanıyorum önümüzdeki ay kontrol var eşimin ve benim rahim filmi çekilcem önümüzdeki ay. Bebek 1yıl 2 aydır istiyoruz ama daha nasip olmadı bazen öyle doluyorum inanılmaz mutsuz oluyorum yaşım daha çok genç bunu da biliyorum ama ben bebekleri çok severim anne olmaya kendimi çok hazır istiyorum rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin herkese. Kontrolden sonra ne dicek doktorum çok merak ediyorum belki tüp bebeğe başlıcak bakalım
Olur canım inşallah sen sıkıntı yapma . Aşılama sizin için iyi olur spremler seçilecek en hızlı olanlar , onda Allah nasip ederse olur inşallah

Back