harikaçok beğendim güzel günlerde kullan
Güzelmiş güle güle oturun
Postu nereden aldınız
Koltukları kaça aldınız
Çok güzel canim güle güle oturun köşe çok güzel ya fiyatı ne kadar
Bırsey goremıyorum
Baktim ve cok begendim ozellikle antre ve banyo cok şık gule gule oturun..Kendi eviniz mi ve nerede oturuyorsunuz?
Yeni gelin evlerini pembeye boyuyorlar ya icim kiyilmisti artik.Bunu gormem iyi oldu
Kesinlikle..Herkes ayni tarz ayni renk.Bayildim gercekten.Benim evimde de avangart ama renkleri beyaz modern duruyor.Çok teşekkür ederim
Kocaeli-izmit'te oturuyoruz, evet kendi evimiz canım...
Offf hiç sorma yahu heryerde pudra pembesi avangart mobilya görmekten bir hal olduk artık, ben instagramda evgezmesinde vs. O tarz evlere denk geldiğimde "pembe katliamı" yazıp çıkıyorum
Kesinlikle..Herkes ayni tarz ayni renk.Bayildim gercekten.Benim evimde de avangart ama renkleri beyaz modern duruyor.
Evimizin ici de benziyorIlk kendi evim degildi sonra ciktim ben de.Ne guzel siz kendi evinize oturmuşsunuz.Tasinirken esyalar yipraniyor cunku.
Izmitte evler pahali degil mi.Ben antalyada oturuyorum o kadar olmasa da burada da pahali
Aynen canim pembe asilligi bozuyorBenimde yatak odam avangart ama krem renk, pembe olup birde avangart olunca oyuncak gibi oluyor...
Antalya buraya nispeten daha uygun izmit daha pahalı özelliklede bu sene acayip uçtu gayrimenkul rakamı izmitte...
Eşim bana nişanlı iken bir teklifle geldi kusursuz bir düğün mü istersin yoksa kenardaki para ile bir ev mi alalım dedi hiç düşünmedim bile direkt ev dedim bir kaç saatlik eğlenceyi ömrümü geçireceğim eve tercih edemezdim...
Yoksa bizde kiradaydık şu an...
cok kullanıslı pratık rahat ve cok net bır ev :)
agız tadıyla oturun mutlulugunuz daım olsun :)
Aynen canim pembe asilligi bozuyor
Biz de kirada uc ay oturduk bosu bosuna yiprandi esyalarim.Semt degistirince kendi evimizi aldik.200 bine almistik 1 sene oldu
Gayet kullanisli bence 2+1.Ne kadar aldiniz ?Kirada olsaydık zaten bu şekilde mobilya kesinlikle almazdım daha uygun birşeyler bakardım en azından taşınırken vs. içim acımasın diye :)
Daire olayı metrekaresine göre bulunduğu semte göre tabikide değişiyor örneğin 200 bine burada iyi bir semtte stüdyo daire tipinde alınabilir veya 1+1...
2+1 ler 300-400 binlira...
3+1 veya 4+1 ler 500-600 binlerden 1,5 milyona kadar dayandı yeni projelerde rakamlar felaket...
İlk etapta çok büyük bir ev alamadık şimdilik bize yeter diye 86m2 2+1 minnak evimiz :))
Esinizin birikmişi varmis ne guzel.Cogu erkek bunlari evlenince dusunurum diyip har vurup harman savuruyor...Benimde yatak odam avangart ama krem renk, pembe olup birde avangart olunca oyuncak gibi oluyor...
Antalya buraya nispeten daha uygun izmit daha pahalı özelliklede bu sene acayip uçtu gayrimenkul rakamı izmitte...
Eşim bana nişanlı iken bir teklifle geldi kusursuz bir düğün mü istersin yoksa kenardaki para ile bir ev mi alalım dedi hiç düşünmedim bile direkt ev dedim bir kaç saatlik eğlenceyi ömrümü geçireceğim eve tercih edemezdim...
Yoksa bizde kiradaydık şu an...
Esinizin birikmişi varmis ne guzel.Cogu erkek bunlari evlenince dusunurum diyip har vurup harman savuruyor...
Dugunde harcaniyor mudur ki bir ev parasi.O kadar abartili dugunler var mi ya
Cok guzel denk gelmis birikim cok kurtariyor degil mi.Benim esim ancak biz tanisinca birikim yapmaya basladi.Yemis icmis ancakCanım ev paramızın tamamı yoktu kenarda, muhakkak ev parası harcayan hatta fazlasını harcayan da vardır ama biz o kadar üst seviyelerde değiliz malesef :)
60 binlira kadar banka kredisi kullandık 2014 yılında projeden girdik bu eve ve yeni teslim aldık 2 aydır tam anlamı ile oturuyoruz 2 seneden fazla bekledik...
Projeden girdiğimiz için bize 120 binliraya mal oldu tam anlamı ile 2014 ocak ayında fakat şu an bitmiş hali son etap liste fiyatı ile 86 m2 2+1 bizim dairenin aynıları 280 binliradan satılıyor ki daireler bitti bile :))
Bu sene izmitte ev fiyatları çok yüksek ona rağmen sıfır evlere çok fazla rağbet var...
Yani Bir projeye topraktan girme ile bittikten sonra almak arasında resmen uçurum oluyor...
Cok guzel denk gelmis birikim cok kurtariyor degil mi.Benim esim ancak biz tanisinca birikim yapmaya basladi.Yemis icmis ancak
Bayildim zaten evine canim.Mutlulukla oturun.Guzel gunlerinizi yasayin yuvanizda.