...Benim huzurlu yuvam... (gizem4191)

Kesinlikle kenarda para olmasaydı alamazdık, birikim kurtarıcımız oldu...

Eşim hep evlenicem gözüyle birikim yapmış evliliği isteyen birisiydi en başından beri, kimi erkek evlenmeyi aklının ucundan geçirmez bu sebeple yer içer gerisini düşünmez :)
Hep diyordu evlendikten sonra yiyip içicez, evlenene kadar biriktiricez ki borçsuz harçsız düğün,eşya,balayı vs. Yapalım çıkalım işin içinden çok şükür tek başına olmasına rağmen yaptı da...

Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah:nazar::KK200:
Amin canim.Esine de maşallah cok dusunceli:nazar:

gizem4191 gizem4191 cim teprik ederim canım zaten zevkini az çok biliyodum birde boyle evini dayalı döseli görünce bayıldım çok sade huzurlu zarif bi dekorasyon olmuş ömür boyu mutlulukla huzurla aşkla oturmanı dilerim :KK68::KK68::KK68:

gizem4191 gizem4191 cim teprik ederim canım zaten zevkini az çok biliyodum birde boyle evini dayalı döseli görünce bayıldım çok sade huzurlu zarif bi dekorasyon olmuş ömür boyu mutlulukla huzurla aşkla oturmanı dilerim :KK68::KK68::KK68:

Amin canım çok teşekkür ederim, hepimize huzurla mutlulukla oturmak nasip olsun inşallah :KK68::KK200:

Aaa salonda hiç düşünmemiştim ama spor bir salonunuz varsa eminim güzel olmuştur. Güle güle kullanalım :)

Evet salonda kose koltuk ve spor bir tv unitem var bu yüzden uygun oldugunu düşünüyorum
Aslinda salon ve mutfagim da birlesik
Bu yüzden benimki de mutfakta sayilir :)
Siz de gule gule oturun

X