Merhabalar iyi günlerde sağlıcakla oturun evinizde, eviniz çok sıcak. Salon mobilyalarımız aynı bellona - asus hatta renk vizon yani birebir aynı, acaba mümkünse orta sehpanızı ve vitrininizi de paylaşabilir misiniz objeler ve yerleşim açısından fikir olması için? Ben salon objelerimi yeniliyorum ve fikre ihtiyacım var.
Resimleri yukledim sizde atarmisiniz salonunuzu bende perde meraki icindeyim :)))
Kacinci sayfada acabaDiger odalarin resmini koydum bakabilirsiniz arkadaslar birda yorum yazanlara ozel koydum :) part 2 yazdim hepinize tesekkur ederim en guzelleri sizin olsun . Aloha19 arkadasim salon sende atarmisin resim bende perde merak ediyorum baska nasil olabilirdi diye tesekkurler simdiden
Evet puf yoktu onu bu sene yaptirdim yemekli 10 11 kisi oluyoruz yetmiyor sandalye pufa 4 kisi rahat oturtuyorum :) kumasida denk geldi birebir ayni ton buldum sizinde perdeniz ve haliniz cok hosuma gitti vok farkli duruyor gule gule oturun :)Bir de part -2 ye baktım şimdi, salonun yerleşimi çok güzel olmuş.Benim ilk evimde de böyleydi, taşınmak zorunda kalınca daha dar salonlu bir eve geçtim. Yalnız ayaklı puf takımda yoktu değil mi sanırım ayrı aldınız? Ben mobilyaları alırken extradan 2 sandalye daha almak istedim firma mümkün olmadığını söyledi. Sandalye sayısı malum bu tarz mobilyalarda az. Şimdi ya masanın 2 başına iskemle tipi berjer alıcam ya da bu tarz bir puf düşünüyorum masanın bir tarafına.
Ayri birnkonu actim part 2 olarak tumunu yukledim orayaKacinci sayfada acaba
Puf kesinlikle çok güzel olmuş çok iyi düşünmüşsünüz iyi günlerde oturun :) Halı aile yadigarı, Ispartalı olduğumuz için ailelerimiz hep eski halıcı. Halımız da eşimin dedesinin döneminden ayrılmış çeyiz el Halısı Ladik halı.odayla renkler uydu ben de seviyorum el halısını :) çok teşekkür ederim:)Evet puf yoktu onu bu sene yaptirdim yemekli 10 11 kisi oluyoruz yetmiyor sandalye pufa 4 kisi rahat oturtuyorum :) kumasida denk geldi birebir ayni ton buldum sizinde perdeniz ve haliniz cok hosuma gitti vok farkli duruyor gule gule oturun :)
mutfağın çok güzelmiş maşallah :)
Cok tesekkurlermutfağın çok güzelmiş maşallah :)