Benim huzurlu canım evim..

Diger odalarin resmini koydum bakabilirsiniz arkadaslar birda yorum yazanlara ozel koydum :) part 2 yazdim hepinize tesekkur ederim en guzelleri sizin olsun . Aloha19 arkadasim salon sende atarmisin resim bende perde merak ediyorum baska nasil olabilirdi diye tesekkurler simdiden

Resimleri yukledim sizde atarmisiniz salonunuzu bende perde meraki icindeyim :)))

Fotoları teknik bir hatamdan dolayı 2 parçada attım sanırım telefondan giriyorum o yüzden zorlanıyorum kusuruma bakmayın :) perdelerinden çok memnunum temizliği ve kullanımı çok kolay, aksesuarlarım öyle beğenip görüp aldıklarım ama odanın genel Havası ile uyumsuz hepsini oturma odasına taşıyıp yeni bir takım almak istiyorum mesela masaya Şam'dan düşünüyorum ama istedim gibi birşeyler halen bulamadım.

Eklentiler

• image.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 143
  • image.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 154
  • image.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 122
  • image.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 136
  • image.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 122
Bir de part -2 ye baktım şimdi, salonun yerleşimi çok güzel olmuş.Benim ilk evimde de böyleydi, taşınmak zorunda kalınca daha dar salonlu bir eve geçtim. Yalnız ayaklı puf takımda yoktu değil mi sanırım ayrı aldınız? Ben mobilyaları alırken extradan 2 sandalye daha almak istedim firma mümkün olmadığını söyledi. Sandalye sayısı malum bu tarz mobilyalarda az. Şimdi ya masanın 2 başına iskemle tipi berjer alıcam ya da bu tarz bir puf düşünüyorum masanın bir tarafına.

Kacinci sayfada acaba

Evet puf yoktu onu bu sene yaptirdim yemekli 10 11 kisi oluyoruz yetmiyor sandalye pufa 4 kisi rahat oturtuyorum :) kumasida denk geldi birebir ayni ton buldum sizinde perdeniz ve haliniz cok hosuma gitti vok farkli duruyor gule gule oturun :)

Evet puf yoktu onu bu sene yaptirdim yemekli 10 11 kisi oluyoruz yetmiyor sandalye pufa 4 kisi rahat oturtuyorum :) kumasida denk geldi birebir ayni ton buldum sizinde perdeniz ve haliniz cok hosuma gitti vok farkli duruyor gule gule oturun :)
Puf kesinlikle çok güzel olmuş çok iyi düşünmüşsünüz iyi günlerde oturun :) Halı aile yadigarı, Ispartalı olduğumuz için ailelerimiz hep eski halıcı. Halımız da eşimin dedesinin döneminden ayrılmış çeyiz el Halısı Ladik halı.odayla renkler uydu ben de seviyorum el halısını :) çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…