Merhaba adige cerkez arkadasim bende adigeyim annedende olsa :) amerikan mutfak degil tesekkur ediyorum
salonunuz da çok güzel sadece fonlar koyu kalmış bana göre bir de minik bir renk dokunuşu lazım sanki...yemek odanız ayrı sanırım?Diger resimleride buldum telefondan salonumda boyle iste bakalim begenicekmisinizz :) genelde oturma odasini begeniyor herkes bende dahil ama zevkler ve renkler tartisilmaz sozune katiliyorum Eki Görüntüle 1451836 Eki Görüntüle 1451837 Eki Görüntüle 1451838
yeşil miO kahverwngiyle yesilin nasil guzel bi uyumudur oylee.
Super bisey olmus oturma odan.
yesil degilmi o ya?yeşil miyoksa sarı mı
sarı tatlım :)yesil degilmi o ya?bence yesil.
Degilmi?
sarı tatlım :)
oturma odanız hakikaten çok hoş. bu takımı zaten epey zamandır beğeniyorum.ama petrol mavisi ve bej olan kombinasyonu.fakat odama sığar mı diye kara kara düşünüyorum.acaba sizin oturma odanız kaç metre kare. bir de bildiğim kadarıyla koltuk takımında ters makas kullanmışlar yani yatma pozisyonuna getirmek için açarken kanepeleri duuvardan bir miktar çekmek gerekiyor ileriye doğru. benim sorduğum yerdeki satıcı iki parmak çekseniz duvardan ileri dedi ama bana inandırıcı gelmedi.sanki 50cm falan çekmek lazım duvardan.bu konuda bana bilgi vererek yardımcı olursanız sevinirim.bir de güle güle oturun.
yeşil miyoksa sarı mı
güle güle oturun eviniz çok güzel maşallah ancak diğer odaların da resimlerini istiyoruz
Mesajınızı yeni gordum kusura bakmayin lutfen en kisa surede atarim insallah tesekkur ederim:)Merhabalar iyi günlerde sağlıcakla oturun evinizde, eviniz çok sıcak. Salon mobilyalarımız aynı bellona - asus hatta renk vizon yani birebir aynı, acaba mümkünse orta sehpanızı ve vitrininizi de paylaşabilir misiniz objeler ve yerleşim açısından fikir olması için? Ben salon objelerimi yeniliyorum ve fikre ihtiyacım var.