Benim huzurlu canım evim..

Merhaba adige cerkez arkadasim bende adigeyim annedende olsa :) amerikan mutfak degil tesekkur ediyorum

aa ismine dikkat etmemişim 'albina' nicki bir çerkese ait olmalı ztn :) bzde evlere bakıyoruz ve yeni evlerin geneli amerikan mutfak.inşallah bana da gönlümdekini bulmak nasip olur.Huzurla oturun canım

Evet yemek odasini bu sene ayirdim daha rahat ettim sade sevdigim icin renklendirmedim kahveden baska ne gider cokda dusunmedim acikcasi sizin oneriniz nedir renklendirmede ne yapabilirim pek bilmiyorum

O kahverwngiyle yesilin nasil guzel bi uyumudur oylee.
Super bisey olmus oturma odan.

IZnin olursa oturma odanin resmini bi kenara koymak istiyorm ilerisi icin

oturma odanız hakikaten çok hoş. bu takımı zaten epey zamandır beğeniyorum.ama petrol mavisi ve bej olan kombinasyonu.fakat odama sığar mı diye kara kara düşünüyorum.acaba sizin oturma odanız kaç metre kare. bir de bildiğim kadarıyla koltuk takımında ters makas kullanmışlar yani yatma pozisyonuna getirmek için açarken kanepeleri duuvardan bir miktar çekmek gerekiyor ileriye doğru. benim sorduğum yerdeki satıcı iki parmak çekseniz duvardan ileri dedi ama bana inandırıcı gelmedi.sanki 50cm falan çekmek lazım duvardan.bu konuda bana bilgi vererek yardımcı olursanız sevinirim.bir de güle güle oturun.

Merhabalar iyi günlerde sağlıcakla oturun evinizde, eviniz çok sıcak. Salon mobilyalarımız aynı bellona - asus hatta renk vizon yani birebir aynı, acaba mümkünse orta sehpanızı ve vitrininizi de paylaşabilir misiniz objeler ve yerleşim açısından fikir olması için? Ben salon objelerimi yeniliyorum ve fikre ihtiyacım var.

Mesajınızı yeni gordum kusura bakmayin lutfen en kisa surede atarim insallah tesekkur ederim:)

son resime bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm kış bahçesi mi o maşAllah kocaman tam benlikkkk
güle güle otur canım herşeyi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…