Cok guzel gorunuyor ferah ferah gule gule oturun
tek bir sey dikkatimi cekti oturma grubu retro ama yemek takimi avangart. Ikisi yani odada mi o pek olmamis gibi. Ama ayri ayri guzel şik.
saglikli mutlu gunlerde kullanin
yemek odasi bellona asus diye hatrliyorum tesekkurler :)Çok beğendim odalariniz katolog gibi duruyor cok şık ayrıca büyük mutfaklara bayılıyorum birde yemek odası mobilyanin markası nedir
tesekkurler canim boya duvarimiz sehpanin uzerindeki sekerlik kapidaki ip perde degilnormal markette satilan boncuk kapi suslerinden cnm iki civiyle asiliyor cok rahat sekilde . yakin resmini atarim gun icerisinde optmmtatlım evin çok güzel maşallah ama yetmez daha ayrıntılı fotolar isterizzzzoturma odan çok güzel olmuş kahverengi duvar kağıdı mı boya mı? sehpanın üzerindeki nedir? hahaa çok meraklıyım bir de antre resminde farkettim kapının birine ip perde mi taktınız? ben de öyle bişey yapmak istiyorum, orayı yakından çeker misin ve bana nasıl bir mekanizma ile monte ettiniz anlatabilir misin
koridorun en sonundaki kapi yemek odasi ,ilk sagdaki kapi spor olan oturma odasi ikinci sag kapida klasik olan oda yemek odasi tek basina en sonda duruyo oyle tesekkur ederimm :)Cok guzel gorunuyor ferah ferah gule gule oturun
tek bir sey dikkatimi cekti oturma grubu retro ama yemek takimi avangart. Ikisi yani odada mi o pek olmamis gibi. Ama ayri ayri guzel şik.
saglikli mutlu gunlerde kullanin
arkadas yazinca farkettim evet. Ayni odada olmamasi iyi olmus tabi tarzlar bambaska. Ben oturma odandan cikmazdim heralde :))koridorun en sonundaki kapi yemek odasi ,ilk sagdaki kapi spor olan oturma odasi ikinci sag kapida klasik olan oda yemek odasi tek basina en sonda duruyo oyle tesekkur ederimm :)
şekerlik dediğin şeyi suplaya benzetmiştim acaba aksesuar olarak mı kullandı diye düşündüm. hımm demek kapı boncuğuydu o ben ip perde zannetmiştim ip perdeyi de kapı perdesi şeklinde kullanıyorlar ya, yine de çok teşekkür ederim tatlım, mutlu günleriniz olsuntesekkurler canim boya duvarimiz sehpanin uzerindeki sekerlik kapidaki ip perde degilnormal markette satilan boncuk kapi suslerinden cnm iki civiyle asiliyor cok rahat sekilde . yakin resmini atarim gun icerisinde optmm
bende en sonki sehpayi diyorsunuz sandim english home supla evet ben rengini begendigim icin oraya koydum onu :)))şekerlik dediğin şeyi suplaya benzetmiştim acaba aksesuar olarak mı kullandı diye düşündüm. hımm demek kapı boncuğuydu o ben ip perde zannetmiştim ip perdeyi de kapı perdesi şeklinde kullanıyorlar ya, yine de çok teşekkür ederim tatlım, mutlu günleriniz olsun