ortada satılan altın olduğu kesin mi? o zaman haybeye sallasın 1 kilo altın verdim diye.tanıdık birinin başından falan mı geçti de bu kadar kesin eminsiniz?
Evet tanıdık birinin başından geçti, o tanıdık benim. Sallamayla olmuyor bu işler, ispat için düğün CD lerini kullanmalı. Yargıtayda bununla ilgili bir sürü dava var ve takılar kadınlara aittir hükmü var.
ne kadar ilginç. ben de tamamen şehir efsanesi sanmıştım. düğün takılarını saklamış olamaz mı taraf?
yani ben de seni yermek için sormuyorum aklıma gelen mantıklı sorular bence.
Evlenirken tüm eşyalarımızı krediyle aldık. Benim çeyizimin tamamını da ailem aldı. Düğünde bana takılanların tamamını da kredi borcu için eşime vermiştim. Evliyken çalışıyordum ve yine maaşımın tümünü eşime veriyordum.
Şu anda boşanma sürecindeyiz. Eşim tüm mobilya ve beyaz eşyaları satıyor. Bir kısmı satıldı bile. Onları satıp parasını alması etik mi sizce? Benim hakkım yok mu o eşyalarda? Zaten satıldığı için ciğerim yanıyor. Ne heveslerle seçmiştim onları. Parasında değilim, bu yapılan çok zoruma gidiyor.
Bir erkeğin böyle yapması doğru mu?
O eşyalarda benim de hakkım var dedim, o zaman kredi borcunda da hakkın var diyor. Şaka gibi.
pardon ama ilk günden bu kadar çok güvenip herşeyi vermişssiniz sonrasında adam vermez ilk başta neden bu kadar verici oldu nuz ki? hak etmiyor erkekler bende çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim kuruşunu vermem eline. borcumuz vardır taksit vardır öderim ama paramı vermem eline çünkü en iyisi şamda kayısı bunların
Ben de kirada oturduğumuz ve borcumuz olduğu için verdim.
bende kirada oturuyorum benimde ayda bin tl aşkın borcum vardı ama vermedim vermemde. hak etmiyorlar. nafaka iste tazminat davası aç. işi zora sürükle boşver boşanıp yenisiyle evlenecek neden hemen mutlu olsun seni üzmüş kırmış birazda o kırılsın o üzülsün. istemiyorum boşanmak de. inan bana kuduracak.
Anlaşmalı boşanma davasını bozmak istiyorum zaten ama bir türlü adliyeye gidemiyorum. O kadar kötüyüm ki evden dışarı çıkamıyorum bile. Süreç nasıl işleyecek onu da bilmiyorum.((
tabı kı ınsanın canı yanınca parayıda sorguluyor kendınız dedınız ya başından dugun parası ıcın takılarımı verdım ıste baştan boyle yapmakla hata etmıssınız kabul etmıyorsa bozacaktınız ısı...şimdi böyle cıkıyor bunlar gecmış olsun uzmeyın canızı bu gunlerde gececek para yerıne gelır bu gecıcı bır surec .unutacaksınız....bırak butun çırkınlıklerını yaptıkca sızın gunahlarınız temızlenecek...hayrlısı olsun herseyın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?