• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hiçbir şeyde hakkım yokmuş!

ortada satılan altın olduğu kesin mi? o zaman haybeye sallasın 1 kilo altın verdim diye.tanıdık birinin başından falan mı geçti de bu kadar kesin eminsiniz?

Evet tanıdık birinin başından geçti, o tanıdık benim. Sallamayla olmuyor bu işler, ispat için düğün CD lerini kullanmalı. Yargıtayda bununla ilgili bir sürü dava var ve takılar kadınlara aittir hükmü var.

Evet tanıdık birinin başından geçti, o tanıdık benim. Sallamayla olmuyor bu işler, ispat için düğün CD lerini kullanmalı. Yargıtayda bununla ilgili bir sürü dava var ve takılar kadınlara aittir hükmü var.

ne kadar ilginç. ben de tamamen şehir efsanesi sanmıştım. düğün takılarını saklamış olamaz mı taraf?
yani ben de seni yermek için sormuyorum aklıma gelen mantıklı sorular bence.

ne kadar ilginç. ben de tamamen şehir efsanesi sanmıştım. düğün takılarını saklamış olamaz mı taraf?
yani ben de seni yermek için sormuyorum aklıma gelen mantıklı sorular bence.

Hukukta her iddia ispat gerektirir. Bunlar sadece söylem ile olmaz. Tanıklarla, delillerle ispat yükümlülüğü var.

ben bu boşanma konusunda exten önce davrandım ailem sayesinde o yeni bir kişi arayışları içine girerken kafasında kavak yelleri eserken ailem uyanık davranıp her bir eşyamı ona bırakmayıp sağolsunlar evi boşalttılar altınlar bendeydi güvenip ona emanet etmedim banka kasasına koymuştum kiarlık anahtar da bendeydi hesaplar akıllı kendini uyanık sandı ama avlandı

Boşanmayı çekişmeliye çevirmem için boşanmak istemiyorum demem gerekir. Bu durumda da bir şey talep edemem. Boşanıp da dava açıp mı talep etsem? Off kafam çok karışık :S

Ben boşanma kararının kesinlşmesi için imza atmaya gitmedim. Karşı taraf da gitmedi. Bana geçen gün tebligat geldi. Tebligatta yargılama tarihi 11.03.2014 yazıyor. Bu tarihten önce karşı taraf gidip imza atarsa karar kesinleşir mi? Yoksa muhakkak benim imzam da mı gerekiyor?

Evlenirken tüm eşyalarımızı krediyle aldık. Benim çeyizimin tamamını da ailem aldı. Düğünde bana takılanların tamamını da kredi borcu için eşime vermiştim. Evliyken çalışıyordum ve yine maaşımın tümünü eşime veriyordum.

Şu anda boşanma sürecindeyiz. Eşim tüm mobilya ve beyaz eşyaları satıyor. Bir kısmı satıldı bile. Onları satıp parasını alması etik mi sizce? Benim hakkım yok mu o eşyalarda? Zaten satıldığı için ciğerim yanıyor. Ne heveslerle seçmiştim onları. Parasında değilim, bu yapılan çok zoruma gidiyor.

Bir erkeğin böyle yapması doğru mu?

O eşyalarda benim de hakkım var dedim, o zaman kredi borcunda da hakkın var diyor. Şaka gibi. :47:

pardon ama ilk günden bu kadar çok güvenip herşeyi vermişssiniz sonrasında adam vermez ilk başta neden bu kadar verici oldu nuz ki? hak etmiyor erkekler bende çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim kuruşunu vermem eline. borcumuz vardır taksit vardır öderim ama paramı vermem eline çünkü en iyisi şamda kayısı bunların

pardon ama ilk günden bu kadar çok güvenip herşeyi vermişssiniz sonrasında adam vermez ilk başta neden bu kadar verici oldu nuz ki? hak etmiyor erkekler bende çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim kuruşunu vermem eline. borcumuz vardır taksit vardır öderim ama paramı vermem eline çünkü en iyisi şamda kayısı bunların

Ben de kirada oturduğumuz ve borcumuz olduğu için verdim.

Ben de kirada oturduğumuz ve borcumuz olduğu için verdim.

bende kirada oturuyorum benimde ayda bin tl aşkın borcum vardı ama vermedim vermemde. hak etmiyorlar. nafaka iste tazminat davası aç. işi zora sürükle boşver boşanıp yenisiyle evlenecek neden hemen mutlu olsun seni üzmüş kırmış birazda o kırılsın o üzülsün. istemiyorum boşanmak de. inan bana kuduracak.

tabı kı ınsanın canı yanınca parayıda sorguluyor kendınız dedınız ya başından dugun parası ıcın takılarımı verdım ıste baştan boyle yapmakla hata etmıssınız kabul etmıyorsa bozacaktınız ısı...şimdi böyle cıkıyor bunlar gecmış olsun uzmeyın canızı bu gunlerde gececek para yerıne gelır bu gecıcı bır surec .unutacaksınız....bırak butun çırkınlıklerını yaptıkca sızın gunahlarınız temızlenecek...hayrlısı olsun herseyın...

bende kirada oturuyorum benimde ayda bin tl aşkın borcum vardı ama vermedim vermemde. hak etmiyorlar. nafaka iste tazminat davası aç. işi zora sürükle boşver boşanıp yenisiyle evlenecek neden hemen mutlu olsun seni üzmüş kırmış birazda o kırılsın o üzülsün. istemiyorum boşanmak de. inan bana kuduracak.

Anlaşmalı boşanma davasını bozmak istiyorum zaten ama bir türlü adliyeye gidemiyorum. O kadar kötüyüm ki evden dışarı çıkamıyorum bile. Süreç nasıl işleyecek onu da bilmiyorum. :(((

Anlaşmalı boşanma davasını bozmak istiyorum zaten ama bir türlü adliyeye gidemiyorum. O kadar kötüyüm ki evden dışarı çıkamıyorum bile. Süreç nasıl işleyecek onu da bilmiyorum. :(((

boz anlaşmaymış seni bu hale getiren adamdan ne anlaşması olacak boşver. çık evden nede eve kapatıyorsun kendini silkelen kendine gel. hayat şimdi başlıyor saçlarını boyat yeni kıyafetler al işin yoksa işe başla eski işin ise daha çok tutun ona. her bir son yeni başlangıçtır unutma.

tabı kı ınsanın canı yanınca parayıda sorguluyor kendınız dedınız ya başından dugun parası ıcın takılarımı verdım ıste baştan boyle yapmakla hata etmıssınız kabul etmıyorsa bozacaktınız ısı...şimdi böyle cıkıyor bunlar gecmış olsun uzmeyın canızı bu gunlerde gececek para yerıne gelır bu gecıcı bır surec .unutacaksınız....bırak butun çırkınlıklerını yaptıkca sızın gunahlarınız temızlenecek...hayrlısı olsun herseyın...

O kadar zoruma gidiyor ki anlatamam. O kadar emeğimin karşılığında bu olanlar... Kabullenemiyorum, aklımdan çıkaramıyorum.

Kendi ailesi düğüne 5 kuruş para harcamadı.
Benim annem kına malzemelerini almak için bana alacağı bileziğin parasından kıstı öyle alabildik kına malzemelerini.
Annem elinden geldiğince çeyizimi de aldı.
Düğünde bana 2 tane incecik bilezik takıldı.
Bunların karşılığında bana söylediği sözü aklım almıyor!
Senin ailen ne yaptı sanki diyor!
Sen ne yaptın sanki diyor.
Bunları ona ödeteceğim!
Benim annemin hakkını inkar etmek ne demek göstereceğim ona.
Yazıklar olsun! Hakkımı helal etmiyorum... :50:

Arkadaşım günaydın. Lütfen artık üzülme. Şimdi anladığım kadarı ile eşyalar boç ile alındı şimdi o borç için satılıyor. Düğünü kim yaptı? Bu borcun içinde o da var mı? Yani altınlarının kapatamayacağı kadar büyük bir borç muydu eşya için yapılan? Tamamen maddi açıdan bakarsak eşin ve senin bu evliliğe katkın nedir? Cidden maddi anlamda bir eşitsizlik varsa Allah bunu çıkarır zaten.

Bunu dışında manevi bir eşitsizlik olabilir Türkiye şartlarında boşanma durumunda. Sen onun bedelin mi istiyordun daha çok? Hani işte bu kadar canımı acıttın, genç yaşta boşandım bu yüzden ben de senin canın acısın istiyorum şeklinde mi? Yoksa tamamen maddi eşitlik olsun diye mi?

Bi de çok merak ettim avukatın var mı? Hiç mi bilgi vermedi size?

Son düzenleme:
Hem hakkınızı aramak istediniz, hem hiç harekete geçmediniz.
Şimdi de imza atmış diye üzülüyorsunuz e bekleyip duracak mıydı?

ıyıde boşanıyorsun..
naapcaksın kı onunla yasadıgın eşyayı?
ben olsam görmek ıstemezdım..

Back
X