evlenmeden önce kurdugum hayallerle yasadiklarim o kadar farkli ki....ben böyle hayal etmemistim 5 yillik evliyim ama bazen keske evlenmeseydim diyorum bazen ayrilayim bitsin diyorum ama sonra yasayacaklarimdan korkuyorum yada pisman olmaktan belkide ben cok seyler bekliyorum evlilikten bilmiyorum(
esim beni aldatmiyo dayak yok seviyo beni ama ne bileyim bazen cok kaba oluyor genelde onun dedikleri her zaman dogru onun dediklerini yapmaliyim her zzaman herseyi basarmaliyim asla hatam olmamali ve kimseye muhtac olmadan yasamalliyim oda dahil kimseye sirtimi dayamamaliyim ama insan istiyo arkasinda duran onu kollayan birini istiyo..
yurtdisindayim ve yabanci dilim cok mükemmel degil doktora giidicegim zaman gelmez kimseyide yanima almami istemiyor kendin git hallet diyo sinir oluyorum cocuk istiyorum ve tedavi olmam gerekiyor ne kendi geliyo nede birini almami istiyo sanki cocuk istemiyor gibi hic hevesli degil tedavi ol cocugumuz olsun demiyor olursa olur olmazsada nolacakki diyo tabii onun cocugu var ama benim yok(((arkadasimla gidicem deyincede gidersen hakkimi helal etmem sana diyor ve benim elimi kolumu bagliyor sinir oluyorum o böyle yaptikcada ondan soguyorum sanki (((
eve hayvan istiyo ben hayvanlardan korkuyorum evlendigimde kedisi vardi onunla yasamaya calistim ama olmadi cok zorlandim sonra öldü kedi simdi yenisini alacak ve benim istemedigimi bildigi halde alicakmis hatta aldi bile sayilir 6 hafta sonra kedi bizde.ve ben istemiyorum ama beni dinlemiyor cünkü o evinde hayvan olmasini istiyormus bana alisirsin seversin cok sacma deyip isin icinden cikiyor benim fikirlerimi kabul etmiyor....
dün aksam kaynanamla kayinpederle konustum türkiyede yasiyorlar arada geliyorlar anlattim oglunuz böyle böyle yapiyor dedim kayinpeder hemen islerimi yoluna koyup geliyorum sen meraklanma dedi ama babasini dinleyeceginide sanmiyorum gene bildigini okuyacak biliyorum ama ben burasi benim evimse eger evimde rahat olmak isterim ama evde kediyle ne kadar rahat olucam imkansiz yada evimde cocuk sesi istiyorum tek basima doktora gidince derdimi anlatamadiktan sonra doktor bana faydali olamayacak ve ben bu kadar sorunla mutlu olamayacam belki size sacma gelecek cok basit seyler diyeceksiniz ama insan mutlu olmak istiyor evinde huzur istiyor ama ben ne mutluyum nede huzurluyum herrgün yeni bir sey yapmak zorunda olmaktan sikildim ben mükemmel degilim ve esim mükemmel olmami istiyo napacam ayrilmalimiyim yoksa nasil esimi idare edebilirim ne olur fikirlerinizi yazin bu inatci esle ugrasmak zor tecrübelerinize ihtiyacim var((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?