• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hayal ettigim evlilik bu degildi:(

Arkadaşım hiç mi dil kursu yok o memlekette? 5 senedir hiç mi aklına gelmedi ya ben bir dil kursuna gideyim şu dili hiç değilse derdimi anlatacak kadar öğreneyim diye hiç mi düşünmedin? O dili konuşmanın sana ne gibi faydalar getirebileceğinin farkında değil misin?

cnm yaşadıkların hiçde basit değil.şimdi çocuk istemediğini zaten sana davranışlarıyla belli ediyor.sende bukonuda üstelik bu kadar kararsızken çocuk düşünme derim ben.biraz daha bekle.kedi meselesine gelince dünyada en en çok sevdiğim hayvandır kedi.bayılıyorum onlara.ama eşim istemediği için eve alamıyorum.ve onu bu konuda asla zorlamıyorum.eşininde sana bu konuda anlayışlı davranması gerekiyor.biraz daha emin ve kararlı bir şekilde konuş kendisiyle.belki ikna olur cnm.

Ben 3 yillik evliyim ve su 3 yila o kadar cok dert sikinti hayal kirikliklari sigdirdiki esim ama bir yuvayi kurmak zor bozmak kolaydir emin olki bosandiktan sonrasida hic kolay olmuyodur benim esimde balik seviyo kus seviyo ben evde istemiyodum vardi ama zqmanla duzeliyo ailene kimseyi karistirma derim ben sana cunku buyukler isin icine girince olay dahada karisiyo cok yasadim bunlari sen kendin esinle konusarak asmaya calis olmadi aile terapistine gotur careyi bu sekilde ara esinin babasi gelse ona baski yapicak buyuk ihtimal ve isi daha vok inada bindiricektir bu sefer erkekler boyle bu tip seylerden yuvani bozmayi dusunme derim ben Allah sabir versin sana en yakin zamandada sabredicek derdin olmasin ins

Ben 3 yillik evliyim ve su 3 yila o kadar cok dert sikinti hayal kirikliklari sigdirdiki esim ama bir yuvayi kurmak zor bozmak kolaydir emin olki bosandiktan sonrasida hic kolay olmuyodur benim esimde balik seviyo kus seviyo ben evde istemiyodum vardi ama zqmanla duzeliyo ailene kimseyi karistirma derim ben sana cunku buyukler isin icine girince olay dahada karisiyo cok yasadim bunlari sen kendin esinle konusarak asmaya calis olmadi aile terapistine gotur careyi bu sekilde ara esinin babasi gelse ona baski yapicak buyuk ihtimal ve isi daha vok inada bindiricektir bu sefer erkekler boyle bu tip seylerden yuvani bozmayi dusunme derim ben Allah sabir versin sana en yakin zamandada sabredicek derdin olmasin ins
Neredeyse 6 yıllık konuyu çok mu aradınız???

neden bu eski konular hortlatılıyor,derdiniz varsa lütfen yeni konu açın:KK66:

o_OAyy kusura bakmayin ya ben tarihe hic dikkat etmemisim hakkinizi helal edin:KK23:

Back
X