hepiniz cok saolun hanimlar,kedi meselesi ikna olacak gibi degil bizim oturdugumuz ev cok büyük ve bahceli ve sadece ikimiz yasadigimiz icin eve fare gelirmis diye kesinlikle alinacak yanii ona engel olamiyorum demin konustuk gene babana sikayet ettim seni dedim sadece güldü bisey demedi bakalim babasi belki ikna ederde bu evi satar baska bir kücük eve cikariz cünkü cocukta olsa kediyi birakmaz onlarin ailesinde cocuklar kedi köpekle bir arada yasiyor bir zarari olmadigina inaniyor kendide öyle büyümüs o yüzden napcam bilmiyorum evi satmaya ben ikna edemiyorum.
cocuk meselesi ise önceden geliyordu isi müsaitti simdi ama sürekli izin almasi gerekiyor bazen disariya gidiyor is icin demin konustuk gene arkadasim gelmemesinin sebebini bizim cinsel hayatimizi herkes bilmesinmis gerek yokmus randevuyu al dedi ögleden sonraya eger is icin disari gitmezsem gelirim senle ama disari gidersemde tek basina gideceksin dedi bende cevap vermedim düsün dedi bilmiyorum yani ne yapcagimi kafam iyicene karisti
(
cocuk meselesi ise önceden geliyordu isi müsaitti simdi ama sürekli izin almasi gerekiyor bazen disariya gidiyor is icin demin konustuk gene arkadasim gelmemesinin sebebini bizim cinsel hayatimizi herkes bilmesinmis gerek yokmus randevuyu al dedi ögleden sonraya eger is icin disari gitmezsem gelirim senle ama disari gidersemde tek basina gideceksin dedi bende cevap vermedim düsün dedi bilmiyorum yani ne yapcagimi kafam iyicene karisti