• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim güzel salonum :)

canım salonun çok hoş ve çok zevkli döşenmiş tebrik ediyorum çok huzur verici bi havası var ben sana nacizane bi fikrimi belirtmek isterim yemek masanın arkasındaki duvar kağıdı olan kısma salonunun tarzına uygun büyük bi ayna takarsan çok çok daha farklı bir boyut katacağını düşünüyorum tabi bu benim fikrim ama denemeni temenni ederim:)

canım salonun çok hoş ve çok zevkli döşenmiş tebrik ediyorum çok huzur verici bi havası var ben sana nacizane bi fikrimi belirtmek isterim yemek masanın arkasındaki duvar kağıdı olan kısma salonunun tarzına uygun büyük bi ayna takarsan çok çok daha farklı bir boyut katacağını düşünüyorum tabi bu benim fikrim ama denemeni temenni ederim:)
güzel düsüncelerin ve bu hos fikrin için çok teşekkür ederim.inanki ben de seninle aynı düşüncedeyım.ama begendigim aynaların fiyatı çok uçuk.fiyatı uygun aynalar ıse orjinal degil.bu yüzden bi ayna bulup da takamadım :) peki senin düşüncendeki aynanın şekli nasıl?

Siyah- beyaz benim tarzım değil. Herkeste varmış gibi geliyor, sıkıcı geliyor bana. Herkesin kendi zevki tabi.

Bence orta sehpanıza alacağınız birkaç aksesuarla salona biraz renk, biraz hareketlilik katın.

İyi günlerde kullanın inşallah

Back
X