Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim peki tedavisi var mı acaba yaSperm sayısı ve hareketliliği iyi, ancak morfoloji düşük ve sıvılaşma süresi uzun.
Viskozitenin yüksek olması spermlerin hareketini zorlaştırabilir.
Tedavisi vardır inşallah teşekkür ederimmBildiğim kadarı ile onemlj olan ileri hızlı hareket oda yüzde 4 çıkmış. Biraz düşük.olabikir ama yine de doktorunuza sorun bence
Var var vitamin veriyorlar onun için bizdede aynı sorun vardı yüzde 4tu 6 yıllık evliyim ilk defa gebelik oluştu şimdi de kanamam var inşallah tutunurTedavisi vardır inşallah teşekkür ederimm![]()
Süreç uzun mu sürüyor peki inşallah bize de verilir hangi vitaminleri verdiler size ? İnşallah sizinle kalır bebeğiniz rabbim korusunVar var vitamin veriyorlar onun için bizdede aynı sorun vardı yüzde 4tu 6 yıllık evliyim ilk defa gebelik oluştu şimdi de kanamam var inşallah tutunur
Allah bagışlasın size..Var var vitamin veriyorlar onun için bizdede aynı sorun vardı yüzde 4tu 6 yıllık evliyim ilk defa gebelik oluştu şimdi de kanamam var inşallah tutunur
Biz bazı sebeplerden hiç tedaviye başlayamadık canım hep akışına bıraktik. Ara ara kontrole gidip ilaç kullandık en son yüzde 18i görmüştük ileri harekette bende de pcos var bazı sıkıntılar vardı ondan dolayı öyle oldu. Ama sperm kalitesi 3 ayda 1 değişir diye biliyorum. Siz ihmal etmeyin sadece. Biz ilaçları bıraktık aktardak bazı kürler aldık hem eşim hemde ben. Birde ovulasyon testi kullandım. Ovulasyon testi kullandığım ay gebelik oluştu.Süreç uzun mu sürüyor peki inşallah bize de verilir hangi vitaminleri verdiler size ? İnşallah sizinle kalır bebeğiniz rabbim korusun![]()
Amin inşallah. Yani inan şimdi hatırlamıyorum çünkü son 2 3 ay aktardan tek aldık kullandık birde son aylarda sebze ve protein ağırlıklı beslendik yemeklerde taze soğan yada çiğ soğan tavsiye eden olmuştu akşamları yemeğe çalıştıkSüreç uzun mu sürüyor peki inşallah bize de verilir hangi vitaminleri verdiler size ? İnşallah sizinle kalır bebeğiniz rabbim korusun![]()
Eşinizin sperm sayısı ve hareketliliği iyi aslında. Bence en önemli sorun sıvılaşma süresi ve viskozite. Bunun için de iyi bir üroloji doktoru bulmanızı öneririm. Ne kadar süredir deniyorsunuz?Eki Görüntüle 3560445
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Allah bagışlasın size..
İlaç etkisini ne kadar sürede gösterdi acaba. Eşim de test yaptıracak Ramazan dan sonra. Antidepresan kullandığı için şüpheleniylruz sıkıntı varmı diye
1,5 yıldırEşinizin sperm sayısı ve hareketliliği iyi aslında. Bence en önemli sorun sıvılaşma süresi ve viskozite. Bunun için de iyi bir üroloji doktoru bulmanızı öneririm. Ne kadar süredir deniyorsunuz?
Anladım kuzu çok geçmiş olsun size de inşallah güzel devam eder sağlıklaBiz bazı sebeplerden hiç tedaviye başlayamadık canım hep akışına bıraktik. Ara ara kontrole gidip ilaç kullandık en son yüzde 18i görmüştük ileri harekette bende de pcos var bazı sıkıntılar vardı ondan dolayı öyle oldu. Ama sperm kalitesi 3 ayda 1 değişir diye biliyorum. Siz ihmal etmeyin sadece. Biz ilaçları bıraktık aktardak bazı kürler aldık hem eşim hemde ben. Birde ovulasyon testi kullandım. Ovulasyon testi kullandığım ay gebelik oluştu.