Bence iyi yapmış eşin seni büyük acılardan kurtarmış amin biran evvel sağlığıma kavuşup rahat nefes almak istiyorum teşekkür ediyorum
Eşim rüyasında görmüş beni anestezi den kalkamamisim nasıl bir çaba gitme bak ölürsen napcam sensiz diye diye vazgectirdi vallahi okadar kararlı idim ki ameliyatima saatler kala vazgeçtim gerçekten bu kadar kotu ise dediğiniz gibi iyiki vazgecmisim .
Umarım sizde biran evvel toparlanirsiniz rabbim sifanizi versin aman hasta olmamaya bakın şimdi ameliyat olduğunuz için vücut direnciniz yok o yüzden hastalıklara dikkatli olmalisıniz

Eşiniz çok iyi yapmış banada eşim annem çok söyledi böyle iyisin gerek yok diye ama artık kaç aylık hamilesin diye sormalarindan bıktım biranda karar verip 10 gün içinde oldum keşke sorsalardı hamilemisin diye artık çok geç tabiki öldüm dirildim şimdi ne olacak nasıl sağlığıma kavuşacağım bilmiyorum evet dikkat etmeye çalışıyorum zaten tuvalet dışında kalkamıyorum hiç bir yerin tutmuyor yarın doktor bekliyor drenleri çıkaracak bide onun korkusu sardı bedeninle mutlu ol en önemlisi sağlık teşekkür ediyorum

Kıyamam sana peki hiç gördün mu karnini yani hayal ettiğin gibi mi belki görürsen deydi ama dersin diye ümit ediyorum ağrı kesici ile geçmiyor mu ağrın sızın kaç gün kalicakmis drenler ozeldemi oldun canim

Yok henüz hiç görmedim karnımı fakat çok güzel olmuş sa bile çektiğim acıya değmez diye düşünüyorum nefes alamamak izdirap verici öksüremiyorsun öksürdüğünde ise dayanılmaz acılar nefes almak gibi değerli birşey yok geçer diyorlar bekliyorum evet özelde oldum bayındır hastanesinde

Olan çok kişi gördüm ilk defa siz böyle öldüm öldüm dirildim deyince çok üzüldüm size umarım bu günler geçer sağlıginiza kavusursunuz

Olan çok kişi gördüm ilk defa siz böyle öldüm öldüm dirildim deyince çok üzüldüm size umarım bu günler geçer sağlıginiza kavusursunuz
Belkide herkesde farklı olur bünyeden bünyeye mutlaka değişiklik olur ama onlarında az acı çektiğini düşünmüyorum en önemlisi içiniz daraldığı için nefes alamıyorsunuz bugün drenlerim çıkacak saat 3 de şimdide onun korkusu başladı bu hortumlar nasıl çıkacak diye teşekkür ederim temenniniz için

Meme ameliyatımda hissetmedim drenlerimi umarım sizde hissetmezsiniz.
Tabiki sonuçta karın kası açık şekilde idi dikildi dikilince bir daralma oldu ve sıkışma hissi olur.
Sezeryandan bir tık daha zor demişti doktorum sezeryanlarim okadar iyidiki hep ins öyle olur diyordum nasip degilmis

Bende 2 tane sezeryan oldum gayet rahattı sezeryan ile hiç alakası yok doktorlar ameliyat etmek için en masumunu söylüyorlar

Gördüm ama hala şiş yeni göbek deligim biraz tuhafıma gitti pansuman yapıp geri kapattı yine korse takıldı haftaya cumaya kadar böyleyim yine
Korse ne kadar uzun kalırsa okadar sekillenir demişti doktorum liposuction da oldunmu şekerim sen sadece germe mi oldun

Son düzenleme:
Canım çokkk geçmişler olsun kaçıncı fonun bugün karın girmedeki ağrın mı daha çok yoksa lipo olan yerler mi? Birde nerelere lipo yapıldı
Çok teşekkür ederim 5. Günüm bugün ama 3 gun ölüp dirildim lipo simit bölgelerime yapıldı karın kaslarım dikildi fazla göbeğim kesilip atıldı yeni göbek deliği açıldı bugün ilk defa biraz rahat nefes alıyorum

Öyleymiş evet liposaksin da oldum bakalım 1 aya kadar ne olacak 62 kilo ile girdim şuan 67 kiloyum
Canım benim Allah şifacın olsun inşallah tez vakitte normale dönersin ne kadar korse takman gerekiyor birde en çok ağrın nerede oldu onu merak ettim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…