• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benim Allah şifacın olsun inşallah tez vakitte normale dönersin 🤲🏻🤲🏻ne kadar korse takman gerekiyor birde en çok ağrın nerede oldu onu merak ettim çok. 😞
Çok teşekkür ederim amin 1 ay gece gündüz takacağım konseyi karnimda çok ağrım oldu zaten hareket edemiyorum mecburda hareket etmemiz lazım öksürmek hapşırmak inanılmaz can yakıyor birde vücut daraldığı için nefes alamıyorsun en zoruda bu

Benim hikayem
Merhaba kızlar ameliyat olmayı düşünen ve bilgi arayışında olanlara faydalı olabilmek adına kendi güncemi tutmaya karar verdim. Öncelikle kendimi biraz tanıtmak istiyorum. 42 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. Boyum 1,60 şuan kilom ise 56kg. Benim en büyük sıkıntım bacaklarım. Ortaokul çağlarımda bacaklarımın, arkadaşlarımın kadar düzgün olmadığını farkına vardım. Yani 30 yıldır içimde kanayan bir yara. Ortaokulda, lisede arkadaşlarım okul formalarını diz üstünde giydiklerinde imrenerek onlara bakardım. Ben ise hep diz altında bacaklarımı saklama çabasındaydım. Bu öz güvensizlikten dolayı hiç erkek arkadaşım olmadı. Bunca yıldır mini etek, tayt, şort yani istediğim kıyafetleri giyemedim. Tatildeyken yada sitenin havuzunda bikini giydiğimde hep bacaklarımı saklama derdindeyim. Ama artık giyebildiğim değilde beğenipte giyemediğim kıyafetleri giymek için ilk adımı atmış bulunmaktayım.
Geçmiş olsun öncelikle . Bende yıllardır istiyorum kilolarımı tam veremediğşm için yaptıramadım , ben tam olarak anlamafım doktorunuzun kim olduğunu 3 kez de okudum açlıktan diyetten algılarım kapandı 😅 doktırunuz kim kısaca 🥴

Geçmiş olsun öncelikle . Bende yıllardır istiyorum kilolarımı tam veremediğşm için yaptıramadım , ben tam olarak anlamafım doktorunuzun kim olduğunu 3 kez de okudum açlıktan diyetten algılarım kapandı 😅 doktırunuz kim kısaca 🥴
Yazmıştım aslında Estetik İnternational da Selçuk Aytaç 😁 7 Kasım’da kendisine
karın germe + Lipo360
Çarpık bacak estetiği yağ transferi ile
Meme dikleştirme yapıldı.

Yazmıştım aslında Estetik İnternational da Selçuk Aytaç 😁 7 Kasım’da kendisine
karın germe + Lipo360
Çarpık bacak estetiği yağ transferi ile
Meme dikleştirme yapıldı.
Nasılsın canım şimdi iyileşme durumun ağrın sizin toparlanabildinmj

Nasılsın canım şimdi iyileşme durumun ağrın sizin toparlanabildinmj
Canım çok iyiyim çok şükür. Daha önceden de yazdığım gibi ilk 5 gün zor desteksiz kalkamadığım için. Acı yada isyanım hiç olmadı. Meme dikleştirme özellikle kas altı olan için zor süreçli ağrılı diye yazılmış genelde. Yani ilk hafta göğüs ortasında yanma ateş basması oldu sadece. İlk haftada nefes almakta zorluk çekiyordum. Derin nefes alamadığım için sık sık pencere açıyordum. Hapşırma hissi geldiğinde korkudan ağzımı burnumu kapıyordum bu sayede şiddetli hapşırmıyordum. Öksürme tuttuğunda kısa kısa derin olmadan. Şuan hergün kendim duş alıyorum, giyiniyorum. Sıkıntım yok atlattım benim kendi fikrim çokta korkulacak operasyon değil. Tabi kişiden kişiye değişir acı eşiği. İyi düşündüm sıkıntısız atlattım 🙏

Canım çok iyiyim çok şükür. Daha önceden de yazdığım gibi ilk 5 gün zor desteksiz kalkamadığım için. Acı yada isyanım hiç olmadı. Meme dikleştirme özellikle kas altı olan için zor süreçli ağrılı diye yazılmış genelde. Yani ilk hafta göğüs ortasında yanma ateş basması oldu sadece. İlk haftada nefes almakta zorluk çekiyordum. Derin nefes alamadığım için sık sık pencere açıyordum. Hapşırma hissi geldiğinde korkudan ağzımı burnumu kapıyordum bu sayede şiddetli hapşırmıyordum. Öksürme tuttuğunda kısa kısa derin olmadan. Şuan hergün kendim duş alıyorum, giyiniyorum. Sıkıntım yok atlattım benim kendi fikrim çokta korkulacak operasyon değil. Tabi kişiden kişiye değişir acı eşiği. İyi düşündüm sıkıntısız atlattım 🙏
Çok iyi canım sevindim atlatmana umarım bende atlatirim.
Öksurme ve hapşırma çok riski evet birde ben kusarak çıkarıyorum anesteziyi zor olcak

Merhaba karin germeyi ciddi dusunmeye basladim ne yaparsam yapim zayiflasamda gobek var gitmiyor germe bunun icin kalici cozum olur mu sizce?

Karın germe ameliyati fiyatları nedir birde fikir verirmisiniz devlette olan varmı hiç
Hastaneden hastaneye hatta doktordan doktora değişiyor fiyatlar. Ben karın germe için eylül ayında anlaşmayı yapmıştım 27.000 bin liraya. Kasım’dan sonra %20 zam gelicek demişlerdi. Devlet içinde iyi araştırın tavsiye ediliyorsa yaptırabilirsiniz bence. Yarın 4 Aralık sabahtan bende vajinoplasti ameliyattına gireceğim. Doktorum öncesinde, oturduğum ilçedeki devlet hastanesinde çalışmış ve bir çok hemşire ve asistana bu operasyonu yapmış. Öğrenince çok şaşırdım 😅 çünkü eski aklımla ön yargılı davranırdım kesinlikle devleti tercih etmezdim. Ama şuan farklı düşünüyorum ☺️

Selam kızlar 🙋‍♀️
Vajinoplasti Ameliyatım
Sabah 7:30 da hastanedeydim. Bir sürü formu imzalayarak başladı süreç 😁 ameliyat öncesi kattaki benden sorumlu hemşirem, doktorun asistanı ve narkozu verecek doktor ile tanıştım. Doktorumda ziyaret ederek öncesinde yapılacakları tekrardan konuştuk aslında ben konuşamadım bu sefer 😁 heyecandan. Doktoruma size güveniyorum size bırakıyorum siz en iyisini yaparsınız zaten dedim. Bu sefer narkoza girerken ve çıkarken her şey daha tam net kafamda. İlkinde hiç birşey hatırlamıyordum. Operasyonun yapıldığı ameliyat odası bazı konuştuklarım yüzler odaya geliş net. Saat 9:30 da narkoz aldım 12:30da da odama geldim. Toplam 3 saat sürmüş yani. Ameliyat sonrası doktorum yanıma geldi. Yanlış yazabilirim perina dedi sanırsam o bölgenin çok kötü ve damarlı olduğunu ve kendisi için zorlu bir operasyon olduğundan bahsetti. Neticenin çok güzel olacağından 3 ay sabretmek gerektiğini söyledi. Ben zaten 3 ay dolana kadar bakmaya cesaret edemem 😂 Narkozdan 3 saat sonra saat 15:30 gibi tatsız tuzsuz çorbamı içtim 😁 bol su içmeye çalışıyorum. Yanma 🔥 olduğu için (içerden) ağrı kesici swrum ike verildi. 16:50 gibi ilk yürüyüşümü yaptım. Sıkıntı yaşamadığım ve kendimi iyi hissettiğim için yürüyüş sonrasında idrar torbası çıkarıldı 🤗 şuan herşey yolunda. Saat 18:45 yemeğim geldi. Bana afiyet olsun 😋

Selam kızlar 🙋‍♀️
Vajinoplasti Ameliyatım
Sabah 7:30 da hastanedeydim. Bir sürü formu imzalayarak başladı süreç 😁 ameliyat öncesi kattaki benden sorumlu hemşirem, doktorun asistanı ve narkozu verecek doktor ile tanıştım. Doktorumda ziyaret ederek öncesinde yapılacakları tekrardan konuştuk aslında ben konuşamadım bu sefer 😁 heyecandan. Doktoruma size güveniyorum size bırakıyorum siz en iyisini yaparsınız zaten dedim. Bu sefer narkoza girerken ve çıkarken her şey daha tam net kafamda. İlkinde hiç birşey hatırlamıyordum. Operasyonun yapıldığı ameliyat odası bazı konuştuklarım yüzler odaya geliş net. Saat 9:30 da narkoz aldım 12:30da da odama geldim. Toplam 3 saat sürmüş yani. Ameliyat sonrası doktorum yanıma geldi. Yanlış yazabilirim perina dedi sanırsam o bölgenin çok kötü ve damarlı olduğunu ve kendisi için zorlu bir operasyon olduğundan bahsetti. Neticenin çok güzel olacağından 3 ay sabretmek gerektiğini söyledi. Ben zaten 3 ay dolana kadar bakmaya cesaret edemem 😂 Narkozdan 3 saat sonra saat 15:30 gibi tatsız tuzsuz çorbamı içtim 😁 bol su içmeye çalışıyorum. Yanma 🔥 olduğu için (içerden) ağrı kesici swrum ike verildi. 16:50 gibi ilk yürüyüşümü yaptım. Sıkıntı yaşamadığım ve kendimi iyi hissettiğim için yürüyüş sonrasında idrar torbası çıkarıldı 🤗 şuan herşey yolunda. Saat 18:45 yemeğim geldi. Bana afiyet olsun 😋
Gelmiş geçmiş olsun canım

Selam kızlar 🙋‍♀️
Vajinoplasti Ameliyatım
Canım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürme🤗 ayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme

Merhaba karin germeyi ciddi dusunmeye basladim ne yaparsam yapim zayiflasamda gobek var gitmiyor germe bunun icin kalici cozum olur mu sizce?
Merhaba ben de çok istiyorum karın germe ve meme protez. Doğumlardan sonra karnım sarktı, kırıştı. İnstagramda gözüme kestirdim bi doktor, yarın arayıp randevu almayı düşünüyorum

Gelmiş geçmiş olsun canım
Selam kızlar 🙋‍♀️
Vajinoplasti Ameliyatım
Geçmiş olsun, 2 sene önce ben de olmuştum vajinoplasti. Estetik ameliyatlarında en başarılı sonuç veren operasyonlarından biri bence. İyileşince aradaki farkı anlayıp çok şaşıracaksınız.

Back