Selam kızlar
Vajinoplasti Ameliyatım
Sabah 7:30 da hastanedeydim. Bir sürü formu imzalayarak başladı süreç
ameliyat öncesi kattaki benden sorumlu hemşirem, doktorun asistanı ve narkozu verecek doktor ile tanıştım. Doktorumda ziyaret ederek öncesinde yapılacakları tekrardan konuştuk aslında ben konuşamadım bu sefer
heyecandan. Doktoruma size güveniyorum size bırakıyorum siz en iyisini yaparsınız zaten dedim. Bu sefer narkoza girerken ve çıkarken her şey daha tam net kafamda. İlkinde hiç birşey hatırlamıyordum. Operasyonun yapıldığı ameliyat odası bazı konuştuklarım yüzler odaya geliş net. Saat 9:30 da narkoz aldım 12:30da da odama geldim. Toplam 3 saat sürmüş yani. Ameliyat sonrası doktorum yanıma geldi. Yanlış yazabilirim perina dedi sanırsam o bölgenin çok kötü ve damarlı olduğunu ve kendisi için zorlu bir operasyon olduğundan bahsetti. Neticenin çok güzel olacağından 3 ay sabretmek gerektiğini söyledi. Ben zaten 3 ay dolana kadar bakmaya cesaret edemem
Narkozdan 3 saat sonra saat 15:30 gibi tatsız tuzsuz çorbamı içtim
bol su içmeye çalışıyorum. Yanma
olduğu için (içerden) ağrı kesici swrum ike verildi. 16:50 gibi ilk yürüyüşümü yaptım. Sıkıntı yaşamadığım ve kendimi iyi hissettiğim için yürüyüş sonrasında idrar torbası çıkarıldı
şuan herşey yolunda. Saat 18:45 yemeğim geldi. Bana afiyet olsun