Bacaklarımdan duyduğum rahatsızlığı ifade edebilmişimdir umarım. Aslında başlıkta belirttiğim üzere bir çok bölgemden operasyon olacağım. Sadece bacak değil yani
benim içimde en derin izlere sahip olduğu için öncelikli olarak o konudan giriş yaptım. Aslında yıllardır bu operasyonu istiyor ve ara ara foruma girip yazıları okuyordum. Hatta iki yıl önce Ahmet Karacalar bey ilede görüşmem olmuştu. Forumda bacak estetiği ile en çok onun adı geçiyordu. Ben çok istememe rağmen eşim bu konuya sıcak bakmıyordu maalesef
Beni anlamıyor, anlamak için çaba göstermiyordu. Hatta 2 yıl önce eşim seyrekleşen saçlarına, saç ektirmek için gittiği merkeze önce saçlarını ektirmekle kalmayıp ertesi günüde çocukluğunda kırılan burnunu düzeltmek maksadıyla yani o koca burnunuda biraz küçülterek iki operasyon oldu
Bunun sonucunda iki yıldır başını yiyorum desem yalan olmaz. Neden? derseniz. Bacak problemim malum yıllardır rahatsızlığını çekiyorum bu konuda bana anlayış göstermiyordu. Benim bacak estetiği olmama karşı geliyordu. Estetiğe karşıysan sen neden oldun diye tartışırdık. Kendi olduğu operasyonları estetik olarak kabul etmiyordu. Onunkiler zorunluluktu benimki ise keyfi idi ona göre. Yani eşim operasyon olduktan sonra ilk Ahmet beye gittim. Sağolsun çok ilgili ve detaylı bilgi paylaşımı yaptı. Ama ben eşimi ikna edemedim taki bu zamana kadar. Malum hep bu konuları araştırdığım için instagramda takip etmediğim estetik cerrahı kalmadı diyebilirim
ve Doctor B adıyla tanınan Bülent beyin hikayelerine mest olmayan yoktur herhalde
Bu hayranlık sonunda 10 Ekim’de bilgi almak için aradım. Bülent beyin ücretlerinin dolar üzerinden ve benim bütçemin çok üzerinde olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Operasyon ücretleri işlemi yapan doktora göre değişiyormuş. Bunun üzerine dedim ki doctor B muhteşem işler çıkarıyor tam bir sanatçı, ressam ruhuyla hastalarını şekillendirip adeta onlara hayatın renklerini veriyor. Bu titizlikte olan kişinin ekibide iyidir diyerek 14/09/2020 tarihine randevu aldım. Operasyon olmak istediğim yerler için ilgili doktorların isimlerini alarak öncelikle tabiki forumdan ve instagramdan araştırdım. Genital estetik için Özgür Ağlamış, bacak+karın germe+meme dikleştirme içinde Şirin hanım için randevu aldım.