• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani çok agır geçirirsiniz bu kadar ameliyatı bir anda 😐 Doktor nasıl hepsini bir arada onaylıyor?
Aslında sağlık sektöründeki tanıdığıma bu operasyonları istediğimi söylediğimde “sen delimisin kızım fıstık gibi fiziğin var ne gerek var. Bu tarz operasyonlar için daha çok gençsin. Sakın yaptırma uzun süreli narkoz yiyeceksin” demişti. Haklıda bulmuştum açıkçası. Sonrasında sadece vajen ve bacağa yağ transferini yaptırırım diye düşündüm. Vücudumda sadece karın bölgemde yağ olduğunu söyledi doktor. Karnım zaten yapmış olduğum doğumlardan dolayı esnek yapıya sahip. Ayakta dururken fit görüntü. Oturunca katlar oluşuyor. Karın zaten esnek birde oraya Lipo yaptırırsam daha kötü olacaktı. En çokta bacaklarım için giriştim bu operasyona. Bacak için mecburen karın germeyi göze aldım 😏 Olmuşken de meme dikleştirme de çıksın aradan dedim. Evet biliyorum belki ilk iki hafta işgence gibi geçicek bana. Ama ilk zamanları değilde sonrasını düşünüyorum ben. İyi olacak, çok güzel olacak deyip olumlama yapıyorum. Pozitif düşünüyorum. Çektiğim her acıya razıyım şimdiden. Doktorum operasyonun 4-5 saat süreceğini söyledi. 7-8 saat süren operasyonlar bile varmış. Güzel düşünelim güzel olsun diyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏

İyi akşamlar kızlar🙋‍♀️ Bugün şehir dışından İstanbul’a geldik. Bir gün öncesinden Estetik internationala yakın yerden otelimizide ayarladık. Bu sabah 11 gibi operasyon öncesi olan rutin kan 🩸 testi yapıldı. Ayrıca covid testide yapıldı. Sorunsuz ilk adımı geçtik çok şükür. Özlemle beklenilen, bir an önce olup bitmesi istenen gün geldi nihayet 😁 yarın sabah yani 7 Kasım 2020 saat 08:00 gibi ameliyata gireceğim. Operasyon 4-5 saat narkoza girme ayılma 2-3 saat akşam üzeri 17:00 gibi odaya geçiş yapacağım. Bir aksilik çıkmaz ise inşallah. Şuan otelde kırmızı oda yı açtım ama izlemesem daha iyi izlersem biliyorum ağlarım. Yüksek moralle girmek lazım. Erkenden uyumak en iyisi. Lütfen 🙏 dua edin benim için. Evime çocuklarıma kazasız belasız ulaşıp kucaklayayım canlarımı...

Bacaklarımdan duyduğum rahatsızlığı ifade edebilmişimdir umarım. Aslında başlıkta belirttiğim üzere bir çok bölgemden operasyon olacağım. Sadece bacak değil yani ☺️ benim içimde en derin izlere sahip olduğu için öncelikli olarak o konudan giriş yaptım. Aslında yıllardır bu operasyonu istiyor ve ara ara foruma girip yazıları okuyordum. Hatta iki yıl önce Ahmet Karacalar bey ilede görüşmem olmuştu. Forumda bacak estetiği ile en çok onun adı geçiyordu. Ben çok istememe rağmen eşim bu konuya sıcak bakmıyordu maalesef 😞 Beni anlamıyor, anlamak için çaba göstermiyordu. Hatta 2 yıl önce eşim seyrekleşen saçlarına, saç ektirmek için gittiği merkeze önce saçlarını ektirmekle kalmayıp ertesi günüde çocukluğunda kırılan burnunu düzeltmek maksadıyla yani o koca burnunuda biraz küçülterek iki operasyon oldu😁 Bunun sonucunda iki yıldır başını yiyorum desem yalan olmaz. Neden? derseniz. Bacak problemim malum yıllardır rahatsızlığını çekiyorum bu konuda bana anlayış göstermiyordu. Benim bacak estetiği olmama karşı geliyordu. Estetiğe karşıysan sen neden oldun diye tartışırdık. Kendi olduğu operasyonları estetik olarak kabul etmiyordu. Onunkiler zorunluluktu benimki ise keyfi idi ona göre. Yani eşim operasyon olduktan sonra ilk Ahmet beye gittim. Sağolsun çok ilgili ve detaylı bilgi paylaşımı yaptı. Ama ben eşimi ikna edemedim taki bu zamana kadar. Malum hep bu konuları araştırdığım için instagramda takip etmediğim estetik cerrahı kalmadı diyebilirim 🙈 ve Doctor B adıyla tanınan Bülent beyin hikayelerine mest olmayan yoktur herhalde 😅 Bu hayranlık sonunda 10 Ekim’de bilgi almak için aradım. Bülent beyin ücretlerinin dolar üzerinden ve benim bütçemin çok üzerinde olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Operasyon ücretleri işlemi yapan doktora göre değişiyormuş. Bunun üzerine dedim ki doctor B muhteşem işler çıkarıyor tam bir sanatçı, ressam ruhuyla hastalarını şekillendirip adeta onlara hayatın renklerini veriyor. Bu titizlikte olan kişinin ekibide iyidir diyerek 14/09/2020 tarihine randevu aldım. Operasyon olmak istediğim yerler için ilgili doktorların isimlerini alarak öncelikle tabiki forumdan ve instagramdan araştırdım. Genital estetik için Özgür Ağlamış, bacak+karın germe+meme dikleştirme içinde Şirin hanım için randevu aldım.
Ben de burnumdan çok rahatsizim esim ailem aa birşey yok demeleri yok mu o daha sinirimi bozuyor kilo verince 10 kat buyuyen bir burnum var ya da üzülünce. Herşey gönlünüzce olur umarım

Ben de burnumdan çok rahatsizim esim ailem aa birşey yok demeleri yok mu o daha sinirimi bozuyor kilo verince 10 kat buyuyen bir burnum var ya da üzülünce. Herşey gönlünüzce olur umarım
Onlara gore hava hoş zaten bu tip seyleri yaşayan biliyor .. benimde bacaklarımın arasından tren geçer nerdeyse ama onlara gore aaa bisey yok

İyi akşamlar kızlar🙋‍♀️ Bugün şehir dışından İstanbul’a geldik. Bir gün öncesinden Estetik internationala yakın yerden otelimizide ayarladık. Bu sabah 11 gibi operasyon öncesi olan rutin kan 🩸 testi yapıldı. Ayrıca covid testide yapıldı. Sorunsuz ilk adımı geçtik çok şükür. Özlemle beklenilen, bir an önce olup bitmesi istenen gün geldi nihayet 😁 yarın sabah yani 7 Kasım 2020 saat 08:00 gibi ameliyata gireceğim. Operasyon 4-5 saat narkoza girme ayılma 2-3 saat akşam üzeri 17:00 gibi odaya geçiş yapacağım. Bir aksilik çıkmaz ise inşallah. Şuan otelde kırmızı oda yı açtım ama izlemesem daha iyi izlersem biliyorum ağlarım. Yüksek moralle girmek lazım. Erkenden uyumak en iyisi. Lütfen 🙏 dua edin benim için. Evime çocuklarıma kazasız belasız ulaşıp kucaklayayım canlarımı...
Canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah en güzel şekilde operasyon gerçekleşir ve evlatlarına kavuşursun dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻😘😘😘

Günaydın kızlar 🙋‍♀️

8 Kasım Pazar Saat:08:00

Ameliyattan dün akşam 18:30 gibi çıkmışım. Vajina ile ilgili operasyonumu ileri bir tarihe erteledik. Kendimi iyi hissediyorum ağrım yok şimdilik☺️ umarım olmazda. Sadece kalkerken çok ağrım oluyor. Detayları unutmamak için sesli mesaj kaydediyorum ara ara 😁 Kendimi çok iyi hissettiğim bir zaman diliminde yazacağım en ince ayrıntısına kadar.

Günaydın kızlar 🙋‍♀️

8 Kasım Pazar Saat:08:00

Ameliyattan dün akşam 18:30 gibi çıkmışım. Vajina ile ilgili operasyonumu ileri bir tarihe erteledik. Kendimi iyi hissediyorum ağrım yok şimdilik☺️ umarım olmazda. Sadece kalkerken çok ağrım oluyor. Detayları unutmamak için sesli mesaj kaydediyorum ara ara 😁 Kendimi çok iyi hissettiğim bir zaman diliminde yazacağım en ince ayrıntısına kadar.

Back