• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürme🤗 ayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme
Çok sağol 🙏 canım. Her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum. O zaman süreç daha iyi geçiyor. Ancak tüm yaşadıklarımı birebir yazmam gerekiyor. Yol gösterebilmek adına. Tabiki herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok. Herkesin yapısı farklı. Ama sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahibim özellikle düşünce 💭 yönünden 😁 iyi düşünürümki iyi olsun. Ameliyat günüme Cuma gününe tekrardan geri dönüyorum. Narkozdan 3 saat sonrası yemeğimi yedikten sonra yürüyüşte güzel geçince sonda çıkarıldı. Dolayısıyla tuvalet isteği doğdu ama tuvalete gidiyorum yapamadan geri dönüyorum karında şişlikte var beni baya rahatsız etti. Hemşirede karnımdaki şişliğin fazla olduğunu söyledi. Doktoru aradılar tekrardan sonda takılmasını istemiş. Offf dedim nasıl olucak korku sardı beni. Çabaladılar ama ben kendimi çok kasınca takılamadı 😔 sakinleştirici bir iğne yapıldı ona rağmen yinede olmadı çok kastım kendimi ve bacaklarım tir tir titredi 😢 sonra yine doktor aranıldı ve vajinadaki tamponun çıkarılmasını istemiş. 😥 tamponda maşallah bir 50 cm boyunda uzun bir gazlı bez. Çek çek bitmedi malum dikişli hassas bölge çok acı 🥵 vericiydi. Tampon çıkarıldıktan hemen sonrasında nihayet tuvaletimi yapabildim. Sıkıntılı süreç 22:00 🕙 gibi başladı 00:30 gibi bitti. Dün yani ameliyatan bir gün sonrası doktorum kontrolümü yaptı reçetemi yazdı öğlen 12:00 gibi çıktık. Bugün duşumuda aldım. 2. Gün ve 3. Gün sıkıntısız geçti çok şükür 😅

Canım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürme🤗 ayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme
Ah bu arada tavsiyene uyup çeşit çeşit kefirli yoğurt, içecek, probiyotikli ürünler aldım. Doktorumada mantar olmaması için ayrıca ilaç yazdırdım. İlaç 💊 fitil olduğu için şuan kullanamıyacağım 😀 doktorum o bölgeyi kuru tuttuğum müddetçe sıkıntı (mantar riski) yaşamıyacağımı söyledi. Her tuvalet sonrası batikon ile tampon yaptıktan sonra gazlı bez ile tekrar tampon yaparak nemi alıyorum. Sonrasında saç kurutma tutuyorum uzaktan. Senin ne kadar oldu operasyon olalı? Şişliklerin ne zaman indi. Detaylı yazışalım tekrardan canım

Ah bu arada tavsiyene uyup çeşit çeşit kefirli yoğurt, içecek, probiyotikli ürünler aldım. Doktorumada mantar olmaması için ayrıca ilaç yazdırdım. İlaç 💊 fitil olduğu için şuan kullanamıyacağım 😀 doktorum o bölgeyi kuru tuttuğum müddetçe sıkıntı (mantar riski) yaşamıyacağımı söyledi. Her tuvalet sonrası batikon ile tampon yaptıktan sonra gazlı bez ile tekrar tampon yaparak nemi alıyorum. Sonrasında saç kurutma tutuyorum uzaktan. Senin ne kadar oldu operasyon olalı? Şişliklerin ne zaman indi. Detaylı yazışalım tekrardan canım
Süpersin kuzum buz uygulaması verdiyse doktor sakın ihmal etme. Benim sürecim çokkkkk zorlu geçti. Bu arada bana hiç tampon takılmadı. Ben labioplasti ve vajinoplasti kombine oldum. 1 ay sonra geçti şişlik. Hatta girişte sol tarafta nohut kadar bi şişlik vardı şuan daha mercimek kadar hatta toplu iğne başı kadar kaldı. Bak sana altın bir tavsiye daha doktorum bana sakın tuvalet kağıdı peçete kullanma kurulmak için dedi keşke ilk günden deseymiş😏 ben evdeki açık renk tüm pamuklu penyeleri (atlet ve atlet gibi kumaşı olan tişörtleri) 90 derecede yıkayıp kestim ütüledim tuvaletten sonra onlarla kuruladım. Zaten uzun bir süre vajina temizliği jilet dahil yasak dedi bana tuvalet kağıdı ıslak bölgeye yapışıyor ve tozu var cidden. O kadarrrr rahat kurulama yapılıyor ki o bezlerle. Ben tekrar yıkayıp ütüleyip kullandım açıkçası. Otururken batmalar falan normal takma onları zaten daha tam oturma. Moralini heppp böyle güzel tut ama😘 ben hep depresyon modunda olduğum için iyileşemiyorum bi türlü🥺 burada yazmaya çekindiğin bşy olursa özelden de yazabilirsin tamam mı hiççç çekinme😊 çok çok çokkk geçmiş olsun

Çok sağol canım❤️❤️ Jilet hakkında birşey söylemedi doktorum. İlk kontrolüme gitmeden önce jilet yapacaktım ☹️ İyi oldu 👍🏻 söylediğin.

Geçmiş olsun, 2 sene önce ben de olmuştum vajinoplasti. Estetik ameliyatlarında en başarılı sonuç veren operasyonlarından biri bence. İyileşince aradaki farkı anlayıp çok şaşıracaksınız.
Umarım öyle olur canım 🙏 benim perina bölgem çok kötü ve damarlı olduğu için zor geçmiş operasyon. 3 normal doğum ve 3 üde 4 kilonun üstünde doğduğu için ve her doğumda 5 cm civarında o bölge kesildiği için bu kadar kötüydü sanırım😔 umarım eskisine göre çok iyi olur dediğin gibi çok şaşırırım bende ☺️🙏😘

Merhaba karin germeyi ciddi dusunmeye basladim ne yaparsam yapim zayiflasamda gobek var gitmiyor germe bunun icin kalici cozum olur mu sizce?
Ben çarpık bacak estetiği için mecburen karın germe yaptırdım. Vücudumda tek yağ o bölgede olduğu için. Zaten esnek olduğu için yani liposuction yaptırmam imkansızdı. Yoksa nine gibi olurdu karnım 😅 ve bence çok sarkıklık varsa kesin çözüm karın germe.

Umarım öyle olur canım 🙏 benim perina bölgem çok kötü ve damarlı olduğu için zor geçmiş operasyon. 3 normal doğum ve 3 üde 4 kilonun üstünde doğduğu için ve her doğumda 5 cm civarında o bölge kesildiği için bu kadar kötüydü sanırım😔 umarım eskisine göre çok iyi olur dediğin gibi çok şaşırırım bende ☺️🙏😘
Ne oluyorsa biz kadınlara oluyor, neler çekiyoruz, bide üstüne düzeltmeye çalışıp yine efor, emek harcıyoruz. Yine iş başa düşüyor, kendi kendimizi motive edip yine hayata tutunmaya çalışıyoruz.. Herşey yolunda gitsin inşallah senin için. 😍

Geçmiş olsun, 2 sene önce ben de olmuştum vajinoplasti. Estetik ameliyatlarında en başarılı sonuç veren operasyonlarından biri bence. İyileşince aradaki farkı anlayıp çok şaşıracaksınız.
O nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntü

O nasıl oluyor bende normal doğum yaptım popoma kadar dikiş var iğrenc bi görüntü
Maalesef dediğiniz gibi oluyor😔 benim birde dikişler kötü olunca 2. Doğumumdan bir et parçası kaldı önceden yukarıda olan parça zamanla makata yakın yerinde sabitleşti. Çok rahatsız edici bir görüntü 😞 şimdi o et parçası alındı vajinoplasti estetiği yapılırken. Şuan görüntü halen kötü 8 gün oldu ameliyat olalı. Net görüntü yani ameliyat izlerinin iyileşmesi, ödemin gitmesi tam oturması 3 ayı bulur dedi doktorum. Sonucu merakla bekliyorum 😍🥰

Maalesef dediğiniz gibi oluyor😔 benim birde dikişler kötü olunca 2. Doğumumdan bir et parçası kaldı önceden yukarıda olan parça zamanla makata yakın yerinde sabitleşti. Çok rahatsız edici bir görüntü 😞 şimdi o et parçası alındı vajinoplasti estetiği yapılırken. Şuan görüntü halen kötü 8 gün oldu ameliyat olalı. Net görüntü yani ameliyat izlerinin iyileşmesi, ödemin gitmesi tam oturması 3 ayı bulur dedi doktorum. Sonucu merakla bekliyorum 😍🥰
Canım durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun anlat gelişmeleri.. Ayrıca senin yüzün neden asık bakimmmm🤔 hani ilk günkü pozitifliğin🤔

Çok zor olmalı bir ay yürüyemedim o zaman tuvalete bile ağlayarak gittim.normal doğumun en kötü tarafı hem doğum yaparken hem doğumdan sonra hem de gelecek bütün hayatında hem psikolojik hem de çok acılı olması.bir daha doğum yapsam asla normal doğum yapmazdım.

Canım durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun anlat gelişmeleri.. Ayrıca senin yüzün neden asık bakimmmm🤔 hani ilk günkü pozitifliğin🤔
Yok yok asık değil 😃 kesinlikle. Cuma günü ilk kontrolüm vardı hatta kendim araç kullandım. Doktorum bakımlarımı çok güzel yaptığımı söyledi. Ödemlerin bile çoğu inmişti. Dış dudaklarda ödem var o biraz uzun süreç inmesi yani. Yağ enjeksiyonu yapıldı çünki ama azıcık 😅 5. Günden itibaren oturmaya başladım. Sormak istediğiniz özel bir şey olursa yazın cevaplarım kızlar

Back