- 28 Nisan 2015
- 81
- 58
- 88
- 46
- Konu Sahibi Runklilknur
Çok sağol canım. Her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum. O zaman süreç daha iyi geçiyor. Ancak tüm yaşadıklarımı birebir yazmam gerekiyor. Yol gösterebilmek adına. Tabiki herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok. Herkesin yapısı farklı. Ama sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahibim özellikle düşünce yönünden iyi düşünürümki iyi olsun. Ameliyat günüme Cuma gününe tekrardan geri dönüyorum. Narkozdan 3 saat sonrası yemeğimi yedikten sonra yürüyüşte güzel geçince sonda çıkarıldı. Dolayısıyla tuvalet isteği doğdu ama tuvalete gidiyorum yapamadan geri dönüyorum karında şişlikte var beni baya rahatsız etti. Hemşirede karnımdaki şişliğin fazla olduğunu söyledi. Doktoru aradılar tekrardan sonda takılmasını istemiş. Offf dedim nasıl olucak korku sardı beni. Çabaladılar ama ben kendimi çok kasınca takılamadı sakinleştirici bir iğne yapıldı ona rağmen yinede olmadı çok kastım kendimi ve bacaklarım tir tir titredi sonra yine doktor aranıldı ve vajinadaki tamponun çıkarılmasını istemiş. tamponda maşallah bir 50 cm boyunda uzun bir gazlı bez. Çek çek bitmedi malum dikişli hassas bölge çok acı vericiydi. Tampon çıkarıldıktan hemen sonrasında nihayet tuvaletimi yapabildim. Sıkıntılı süreç 22:00 gibi başladı 00:30 gibi bitti. Dün yani ameliyatan bir gün sonrası doktorum kontrolümü yaptı reçetemi yazdı öğlen 12:00 gibi çıktık. Bugün duşumuda aldım. 2. Gün ve 3. Gün sıkıntısız geçti çok şükürCanım bende hem labioplasti hem vajinoplasti oldum takıldığın yerde buradan veya özelden yazabilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun inşAllah gönlünce olur herşey. İlk tavsiyem sakın bu pozitif enerjini düşürme ayrıca antibiyotik bende mantara sebep oldu zorlu bir süreçti kefir yoğurt yada probiyotik almayı ihmal etme