• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ameliyathane kapısından döndüm bugün covid negatif ama kanımda aşırı düzey enfeksiyon varmış iptal oldu yani çok üzgünüm.
Cizimlerimle ameliyat önlüğümle sedyeden indim hala karnimda cizimlerimle kala kaldım antibiyotik başlattı güçlü.
1 hafta kullan 1 hafta sonra yapalım dedi
Hayırlısı olsun canım, kötü bir durum ama vardır herşey de bir hayır tabi. Sağlık önemli 👍

Hayırlısı olsun canım, kötü bir durum ama vardır herşey de bir hayır tabi. Sağlık önemli 👍
Öyle canım baya heves etmiştim şuan odamda olucaktim :) hayırlısı böyle kullanayım da ciddi bir şeymiş enfeksiyon kanda olanı nerede olduğu bilinmiyor oluşu

Kizlar ameliyathane kapısından döndüm bugün covid negatif ama kanımda aşırı düzey enfeksiyon varmış iptal oldu yani çok üzgünüm.
Cizimlerimle ameliyat önlüğümle sedyeden indim hala karnimda cizimlerimle kala kaldım antibiyotik başlattı güçlü.
1 hafta kullan 1 hafta sonra yapalım dedi
Herşey de bir hayır vardır canım. Sıkma canını. Operasyondan hemen önce kan testi yapmaları o halde çizimler ile kalman hoş olmamış tabiki 🥺 Bir gün önceden yapılsaydı en azından. İyi düşün iyi olsun. Bazen corona testi negatif çıkabiliyor pozitifken. Eğer öyleysen birde sonrasını düşün.

6. GÜN
13 Kasım Cuma

Foruma girmişken bugünkü genel durumum hakkında da bilgi vereyim😊 Hazır kendimi iyi hissediyorken.

Gecelerim halen uykusuz saat 24:00 teki ağrı kesicimi içtikten sonra uykuya dalmakta zorlanıyorum. Baya sonra uyanıyorum ooo diyorum iyi uyudum bir bakıyorum saat gecenin 1,5 yada 2 si. Yine uykuya dalma çabaları çok uyudum sanıp 1-2 saat sonra kalkmak. Ama uyanmalar ağrıdan, acıdan dolayı değil. Hep aynı pozisyondan yatmaktan dolayı. Sırtımda 3 yastıkla yatıyorum 30-35 derece açı 📐 ile 1 yastıkta dizlerimin altında🤣 Operasyon olmadan önce ev için iyi ki yardımcı bir bayan ayarlamışım. Kesinlikle operasyon olmayı düşünenlere tavsiye ediyorum. Çünki karın germede gerçekten hareket kabiliyetiniz kısıtlanıyor. Yataktan halen destekle kaldırılıp yatırılıyorum. Meme dikleştirme de aynen kolunuzu yukarı dahi kaldıramıyorsunuz bir ilacın kapağını açamıyorsunuz yada tost makinasına baskı uygulayamıyorsunuz gibi gibi... Ağrı yok ama kesinlikle. Bu sabah 6,30 dan öğlene kadar evin içinde hep hareketliydim. İştahımda bugün ilk defa yerindeydi. Akşam yemeğimi biraz fazla kaçırdım. Sonradan pişman oldum çok yediğime. Sonuçta karın bölgenizde ciddi uzunlukta bir dikiş var. O karını tekrardan genişletmemek lazım hele bu durumdayken 😁 Yarın İstanbul yolcusuyum ilk hafta kontrolüm var. Bakalım doktorum ne diyecek.

Herşey de bir hayır vardır canım. Sıkma canını. Operasyondan hemen önce kan testi yapmaları o halde çizimler ile kalman hoş olmamış tabiki 🥺 Bir gün önceden yapılsaydı en azından. İyi düşün iyi olsun. Bazen corona testi negatif çıkabiliyor pozitifken. Eğer öyleysen birde sonrasını düşün.
Disimden dolayı diye düşünüyorum enfeksiyonu çünkü dişim ağrıyor yemek yiyince curukte kendisi :) sıktım kendimi bugün çok ama hayır var deyip ilacımı içip günümü Alicam yine

8. GÜN
15 Kasım Pazar

Evet dün sabahtan itibaren yani 7. Gün desteksiz yataktan kalkıp, yatağa yatabildim 😅 Ne güzel birşey insanın kimseye bağlı olmadan hareket edebilmesi. Kontrolümde iyi geçti. Bir aksilik yok. Bacağa enjekte edilen yağların olduğu yerin üzerindeki bantlar tamamen çıkarıldı. Karındaki bantlarında sadece orta kısmındakiler çıkarılıp yenisi takıldı. Göğüsteki bantlarda yenilendi. Doktorumun asistani 5 dakika bacaklara masaj yaptı. Vücudumdadaki morluklar için doktorum arnica krem yazdı. 1 hafta sonra 2. Kontrolüme gideceğim. Şimdilik herşey yolunda. Selçuk bey normal rutinime dönebileceğimi söyledi. Bugünden itibaren her gün duş alabileceğim için mutluyum 🥰

Son düzenleme:
8. GÜN
15 Kasım Pazar

Evet dün sabahtan itibaren yani 7. Gün desteksiz yataktan kalkıp, yatağa yatabildim 😅 Ne güzel birşey insanın kimseye bağlı olmadan hareket edebilmesi. Kontrolümde iyi geçti. Bir aksilik yok. Bacağa enjekte edilen yağların olduğu yerin üzerindeki bantlar tamamen çıkarıldı. Karındaki bantlarında sadece orta kısmındakiler çıkarılıp yenisi takıldı. Göğüsteki bantlarda yenilendi. Doktorumun asistani 5 dakika bacaklara masaj yaptı. Vücudumdadaki morluklar için doktorum arnica krem yazdı. 1 hafta sonra 2. Kontrolüme gideceğim. Şimdilik herşey yolunda. Selçuk bey normal rutinime dönebileceğimi söyledi. Bugünden itibaren her gün duş alabileceğim için mutluyum 🥰
Oh bugünlere geldiğin için çok sevindim adına inş daha hızla toparlanıp normale dönersin canım🤲🏻🤲🏻

13. GÜN
20 Kasım Pazar

İyi akşamlar kızlar 🙋‍♀️ Bugün 2. Kontrollüm vardı. Kontrolümü doktor ameliyatta olduğu için asistanı yaptı😕 karındaki ve göğüsteki tüm bantlar çıkarılıp yenilendi. Göğüs ucu (areola) çevresini görünce bayıldım🥰 öncesinde koyu alan çok genişti ve göğüs uçlarım içine çöküktü. Şimdi çok tatlı olmuşlar üstelik areola çevresinde hiç dikiş izi yok bu nasıl olur şaşkınım sanki öncesinde de böyleymiş gibi. Göğüs altındaki ve göğüs ucuna doğru olan lolipop izlerimde hiç kalmaz umarım. Tabi karındaki izlerde lütfen 🙏 beyaz tenli olduğum için çabuk geçeceğini düşünüyorum. Göğüslere üstten masaj yapmam gerekiyormuş. Ben dokunmaya bile cesaret edemiyorken 🤪 bakalım nasıl olucak. Göbek bakımı için Thiocilline deri kremi önerdi. Bunun dışında varis çorabını çıkarabileceğimi söyledi asistan 😏 çarpık bacağa yağ transferinde varis çorabı bir ay giyilmiyormuydu ki 😕

Hazır kontrolle gitmişken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Kozmetik Jinekolog) Özgür bey ile vajinoplasti ameliyatım için uygun tarihi belirledik. 4 Aralık günüde bir aksilik olmaz ise 2. Operasyonumuda olacağım. İstediklerimin üzerinden tekrardan detaylı konuştuk ameliyatta girmeden önce tekrardan konuşacağız tabiki. Doktoruma olan güvencim çok her şey çok güzel olacak.

Zaman lütfen çabuk geç 🙏😂

📝 Not: 2 gündür göğüsteki dikiş olan yerler kaşınıyor bu iyileşme sürecinin belirtisi tabiki. Uykusuz geceler halen devam ediyor. 3-4 saat uyursam ne mutlu bana. Asistan göğüs yanlarıma yastık koyarak yan yatabileceğimi söyledi. Dün akşam o şekilde yatmıştım kendim düşünüp ama silikonlar kayar yer değiştirir diye 5 dakikayı geçmedi😁 Asistan Elif hanıma söyleyince endişelenmemem gerektiğini silikonların kas altında olduğu için bir şey olmayacağını söyledi. Bu akşam sağlı sollu yastıkları koyacağım umarım uyuyabilirim 😅

#çarpıkbacak #vajinoplasti #karıngerme #memedikleştirme

Yazfığıu postta düzeltme yapamıyormuyum 😕 tarihe haftanın gününü yanlış yazmışım 20 Kasım Cuma olacaktı 🙃

Iyi olduğunu sanmıyorum 20 kasımda bende ameliyat oldum karın germe bugün 3. Günüm yeni kendime geliyorum öldüm dirildim resmen ölüp dirilmeyi göze alan bu ameliyatı olabilir
Bende 2 aralıkta saat 15 te ameliyata giricem. Liposakşın +karın germe+karın kasım dikikecek+burun ucum düzeltilecek

Bende 2 aralıkta saat 15 te ameliyata giricem. Liposakşın +karın germe+karın kasım dikikecek+burun ucum düzeltilecek
Liposaksin ve karın germe ameliyatı oldum 3 gün evvel ilk gün anestezinin etkisinden pek birşey anlaşılmıyor ilk yürümem için kaldırdıkları andan itibaren geçicice olsa nasıl bitkisel hayatta olduğunu anlayacaksın inşallah seninki öyle olmaz Allaha yalvardım al canımı diye nefes alamıyorsun oksuremiyorsun a acıyı yaşadığımı anlatamam

Liposaksin ve karın germe ameliyatı oldum 3 gün evvel ilk gün anestezinin etkisinden pek birşey anlaşılmıyor ilk yürümem için kaldırdıkları andan itibaren geçicice olsa nasıl bitkisel hayatta olduğunu anlayacaksın inşallah seninki öyle olmaz Allaha yalvardım al canımı diye nefes alamıyorsun oksuremiyorsun a acıyı yaşadığımı anlatamam
Ayyy çok zor aman Allah ım bana öyle olursa ben ne yaparım. Sigarada kullanıyorum ozaman ben hiç nefes alamam

Ayyy çok zor aman Allah ım bana öyle olursa ben ne yaparım. Sigarada kullanıyorum ozaman ben hiç nefes alamam
Inşallah sende öyle olmaz şuan 3 günüm biraz iyiyim birde ilgilenen çok benimle kardeşlerim annem onlarda çok önemli hala drenlerle geziyorum bende sigara kullanıyorum ama ameliyattan sonra icmen mümkün olmayacak zaten ölüp diriliyor insan acıdan hiç bir yerin tutmuyor kaslar dikildiği için nefes alman mümkün olmuyor oksijenle hayattayım

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah. Bu gunlerde gececek sabret. Ailenin yanında olması iyi olmuş. Benimde bakanım olacak çocuklara annem bakacak. Refakatçimde eşim olacak. Sigarayı ameliyattan önce bıraktın mı

Teşekkür ederim umarım seninki iyi gecer sigarayı bırakamadım fakat ameliyattan sonra bırakabilirdim bu güne kadar içmedim bugün bir tane içtim

Teşekkür ederim umarım seninki iyi gecer sigarayı bırakamadım fakat ameliyattan sonra bırakabilirdim bu güne kadar içmedim bugün bir tane içtim
Geçmiş olsun Allah şifa versin ben dün olucaktim vazgeçtim korona bakımı derken eşim bir şekilde vazgeçirdi zamanı değil başka bir zamanda yapalım şu işi dedi dün sabah 8.45 te olacaktım aslında ama pazar gecesi vazgecirdi.
Umarım toparlanirsiniz

Geçmiş olsun Allah şifa versin ben dün olucaktim vazgeçtim korona bakımı derken eşim bir şekilde vazgeçirdi zamanı değil başka bir zamanda yapalım şu işi dedi dün sabah 8.45 te olacaktım aslında ama pazar gecesi vazgecirdi.
Umarım toparlanirsiniz
Bence iyi yapmış eşin seni büyük acılardan kurtarmış amin biran evvel sağlığıma kavuşup rahat nefes almak istiyorum teşekkür ediyorum

Back