13. GÜN
20 Kasım Pazar
İyi akşamlar kızlar
Bugün 2. Kontrollüm vardı. Kontrolümü doktor ameliyatta olduğu için asistanı yaptı
karındaki ve göğüsteki tüm bantlar çıkarılıp yenilendi. Göğüs ucu (areola) çevresini görünce bayıldım
öncesinde koyu alan çok genişti ve göğüs uçlarım içine çöküktü. Şimdi çok tatlı olmuşlar üstelik areola çevresinde hiç dikiş izi yok bu nasıl olur şaşkınım sanki öncesinde de böyleymiş gibi. Göğüs altındaki ve göğüs ucuna doğru olan lolipop izlerimde hiç kalmaz umarım. Tabi karındaki izlerde lütfen
beyaz tenli olduğum için çabuk geçeceğini düşünüyorum. Göğüslere üstten masaj yapmam gerekiyormuş. Ben dokunmaya bile cesaret edemiyorken
bakalım nasıl olucak. Göbek bakımı için Thiocilline deri kremi önerdi. Bunun dışında varis çorabını çıkarabileceğimi söyledi asistan
çarpık bacağa yağ transferinde varis çorabı bir ay giyilmiyormuydu ki
Hazır kontrolle gitmişken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Kozmetik Jinekolog) Özgür bey ile vajinoplasti ameliyatım için uygun tarihi belirledik. 4 Aralık günüde bir aksilik olmaz ise 2. Operasyonumuda olacağım. İstediklerimin üzerinden tekrardan detaylı konuştuk ameliyatta girmeden önce tekrardan konuşacağız tabiki. Doktoruma olan güvencim çok her şey çok güzel olacak.
Zaman lütfen çabuk geç
Not: 2 gündür göğüsteki dikiş olan yerler kaşınıyor bu iyileşme sürecinin belirtisi tabiki. Uykusuz geceler halen devam ediyor. 3-4 saat uyursam ne mutlu bana. Asistan göğüs yanlarıma yastık koyarak yan yatabileceğimi söyledi. Dün akşam o şekilde yatmıştım kendim düşünüp ama silikonlar kayar yer değiştirir diye 5 dakikayı geçmedi
Asistan Elif hanıma söyleyince endişelenmemem gerektiğini silikonların kas altında olduğu için bir şey olmayacağını söyledi. Bu akşam sağlı sollu yastıkları koyacağım umarım uyuyabilirim
#çarpıkbacak #vajinoplasti #karıngerme #memedikleştirme