- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Runklilknur
-
Hayırlısı olsun canım, kötü bir durum ama vardır herşey de bir hayır tabi. Sağlık önemliKizlar ameliyathane kapısından döndüm bugün covid negatif ama kanımda aşırı düzey enfeksiyon varmış iptal oldu yani çok üzgünüm.
Cizimlerimle ameliyat önlüğümle sedyeden indim hala karnimda cizimlerimle kala kaldım antibiyotik başlattı güçlü.
1 hafta kullan 1 hafta sonra yapalım dedi
Öyle canım baya heves etmiştim şuan odamda olucaktim :) hayırlısı böyle kullanayım da ciddi bir şeymiş enfeksiyon kanda olanı nerede olduğu bilinmiyor oluşuHayırlısı olsun canım, kötü bir durum ama vardır herşey de bir hayır tabi. Sağlık önemli
Herşey de bir hayır vardır canım. Sıkma canını. Operasyondan hemen önce kan testi yapmaları o halde çizimler ile kalman hoş olmamış tabikiKizlar ameliyathane kapısından döndüm bugün covid negatif ama kanımda aşırı düzey enfeksiyon varmış iptal oldu yani çok üzgünüm.
Cizimlerimle ameliyat önlüğümle sedyeden indim hala karnimda cizimlerimle kala kaldım antibiyotik başlattı güçlü.
1 hafta kullan 1 hafta sonra yapalım dedi
Disimden dolayı diye düşünüyorum enfeksiyonu çünkü dişim ağrıyor yemek yiyince curukte kendisi :) sıktım kendimi bugün çok ama hayır var deyip ilacımı içip günümü Alicam yineHerşey de bir hayır vardır canım. Sıkma canını. Operasyondan hemen önce kan testi yapmaları o halde çizimler ile kalman hoş olmamış tabikiBir gün önceden yapılsaydı en azından. İyi düşün iyi olsun. Bazen corona testi negatif çıkabiliyor pozitifken. Eğer öyleysen birde sonrasını düşün.
Oh bugünlere geldiğin için çok sevindim adına inş daha hızla toparlanıp normale dönersin canım8. GÜN
15 Kasım Pazar
Evet dün sabahtan itibaren yani 7. Gün desteksiz yataktan kalkıp, yatağa yatabildimNe güzel birşey insanın kimseye bağlı olmadan hareket edebilmesi. Kontrolümde iyi geçti. Bir aksilik yok. Bacağa enjekte edilen yağların olduğu yerin üzerindeki bantlar tamamen çıkarıldı. Karındaki bantlarında sadece orta kısmındakiler çıkarılıp yenisi takıldı. Göğüsteki bantlarda yenilendi. Doktorumun asistani 5 dakika bacaklara masaj yaptı. Vücudumdadaki morluklar için doktorum arnica krem yazdı. 1 hafta sonra 2. Kontrolüme gideceğim. Şimdilik herşey yolunda. Selçuk bey normal rutinime dönebileceğimi söyledi. Bugünden itibaren her gün duş alabileceğim için mutluyum
Iyi olduğunu sanmıyorum 20 kasımda bende ameliyat oldum karın germe bugün 3. Günüm yeni kendime geliyorum öldüm dirildim resmen ölüp dirilmeyi göze alan bu ameliyatı olabilirAy inşallah iyi olsunda yazmasa da olur yeterki iyi olsun
Bende 2 aralıkta saat 15 te ameliyata giricem. Liposakşın +karın germe+karın kasım dikikecek+burun ucum düzeltilecekIyi olduğunu sanmıyorum 20 kasımda bende ameliyat oldum karın germe bugün 3. Günüm yeni kendime geliyorum öldüm dirildim resmen ölüp dirilmeyi göze alan bu ameliyatı olabilir
Liposaksin ve karın germe ameliyatı oldum 3 gün evvel ilk gün anestezinin etkisinden pek birşey anlaşılmıyor ilk yürümem için kaldırdıkları andan itibaren geçicice olsa nasıl bitkisel hayatta olduğunu anlayacaksın inşallah seninki öyle olmaz Allaha yalvardım al canımı diye nefes alamıyorsun oksuremiyorsun a acıyı yaşadığımı anlatamamBende 2 aralıkta saat 15 te ameliyata giricem. Liposakşın +karın germe+karın kasım dikikecek+burun ucum düzeltilecek
Ayyy çok zor aman Allah ım bana öyle olursa ben ne yaparım. Sigarada kullanıyorum ozaman ben hiç nefes alamamLiposaksin ve karın germe ameliyatı oldum 3 gün evvel ilk gün anestezinin etkisinden pek birşey anlaşılmıyor ilk yürümem için kaldırdıkları andan itibaren geçicice olsa nasıl bitkisel hayatta olduğunu anlayacaksın inşallah seninki öyle olmaz Allaha yalvardım al canımı diye nefes alamıyorsun oksuremiyorsun a acıyı yaşadığımı anlatamam
Inşallah sende öyle olmaz şuan 3 günüm biraz iyiyim birde ilgilenen çok benimle kardeşlerim annem onlarda çok önemli hala drenlerle geziyorum bende sigara kullanıyorum ama ameliyattan sonra icmen mümkün olmayacak zaten ölüp diriliyor insan acıdan hiç bir yerin tutmuyor kaslar dikildiği için nefes alman mümkün olmuyor oksijenle hayattayımAyyy çok zor aman Allah ım bana öyle olursa ben ne yaparım. Sigarada kullanıyorum ozaman ben hiç nefes alamam
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah. Bu gunlerde gececek sabret. Ailenin yanında olması iyi olmuş. Benimde bakanım olacak çocuklara annem bakacak. Refakatçimde eşim olacak. Sigarayı ameliyattan önce b
Geçmiş olsun Allah şifa versin ben dün olucaktim vazgeçtim korona bakımı derken eşim bir şekilde vazgeçirdi zamanı değil başka bir zamanda yapalım şu işi dedi dün sabah 8.45 te olacaktım aslında ama pazar gecesi vazgecirdi.Teşekkür ederim umarım seninki iyi gecer sigarayı bırakamadım fakat ameliyattan sonra bırakabilirdim bu güne kadar içmedim bugün bir tane içtim
Bence iyi yapmış eşin seni büyük acılardan kurtarmış amin biran evvel sağlığıma kavuşup rahat nefes almak istiyorum teşekkür ediyorumGeçmiş olsun Allah şifa versin ben dün olucaktim vazgeçtim korona bakımı derken eşim bir şekilde vazgeçirdi zamanı değil başka bir zamanda yapalım şu işi dedi dün sabah 8.45 te olacaktım aslında ama pazar gecesi vazgecirdi.
Umarım toparlanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?