- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Runklilknur
İnşallah canım sağol Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun canım inşallah sağ salim olur biter hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağol Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun canım inşallah sağ salim olur biter hayırlısıyla
Sağol Florida dün klinikten öğlen 12:00 gibi çıktık. Eve gelmem 14:00 ü buldu. Çok şükür evimdeyim. Çocuklarım, eşim başımda pervane. Tabiki zor bir süreç kolay değil. Nefes alamıyorum sanki belli aralıklarla sürekli camı açtırıyorum 10-15 saniye malum hava soğuk. Bu sürede nefes aldığımı hissediyorum iyi geliyor. Yataktan hep destekle kalkıp-yatıyorum. Sürekli yatmaktan dolayı belim daha çok ağrıyor sanki orası kesilmiş gibi. Yatmak hiç rahat değil gece ile gündünüz karışıyor. Ama bunlar basit sorunlar asla yakınmıyorum bunları bilerek, göze alarak operasyon oldum. Tekrardan teşekkür ederim canımCanım iyi misin ? Merak ettim hiç birşey yazmadın iki gün oldu inş iyisindir
Amin canım umarım çok çabuk atlatırsın sende seninde sonrasında yorumlarını bekliyorum. Rabbim yardımcın olsun. Bu ara corona çok arttı. Bu süreçte çok dikkatli olman lazım. Ne yazıkki çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu illete yakalanmamız lazım.Bende cuma 8.45 te giricem umarım bende atlattirim rabbim sağ salim çıkmayı ve sonra iyileşmeyi nasip etsin
Bu süreci yaşadığın için tecrübelisin tabiki canım Gerçekten zor bir süreç. Umarım çabucak geçer zaman senin ne kadar oldu bu operasyonu olalı? Ağrıların ne zaman bitti.Dün foruma girmiş ama birşey yazmamış Agrısı vardır muhakkak, kolay degil.
Aynen öyle canım Allah razı olsun inşallah bende atlatirim sen nasılsın ağrın sizin toparlandinmi biraz bari ağrı olacak bunu bile bile giricemdeAmin canım umarım çok çabuk atlatırsın sende seninde sonrasında yorumlarını bekliyorum. Rabbim yardımcın olsun. Bu ara corona çok arttı. Bu süreçte çok dikkatli olman lazım. Ne yazıkki çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu illete yakalanmamız lazım.
Ben 2014 yılında olmuştum. Yani, uzun bir süreci var. Dik durabilmek, hızlı tempolu yürüyebilmek, spor yapabilmek.... Hepsinin zaman dilimi çok ayrı. O yüzden agrı ne zaman bitti sorusunu cevaplayamayacagımBu süreci yaşadığın için tecrübelisin tabiki canım Gerçekten zor bir süreç. Umarım çabucak geçer zaman senin ne kadar oldu bu operasyonu olalı? Ağrıların ne zaman bitti.
Sonradan sarkma oldumu canım yani gebelik tabiki artık bittiği için oluyorum kilo da almicam diyetime zaten dikkat ediyorum etmezsem bagirsaklarim alincak 2 pozitif bozulma varBen 2014 yılında olmuştum. Yani, uzun bir süreci var. Dik durabilmek, hızlı tempolu yürüyebilmek, spor yapabilmek.... Hepsinin zaman dilimi çok ayrı. O yüzden agrı ne zaman bitti sorusunu cevaplayamayacagım
Yok olmadı canım Halen taş gibi karnım var Lipo yapıldı beraberinde tabi, kum saati gibi vücut yaptı doktorum. Sırt, bel, karın komple lipo yapılmıştı. Zaten karın germe ile birlikte lipo yapılınca çok daha kusursuz bir vücut şekli çıkıyor ortaya. Kilo alsam da lipo oldugu için karın, bel, sırt bölgesi çok etkilenmiyor.Sonradan sarkma oldumu canım yani gebelik tabiki artık bittiği için oluyorum kilo da almicam diyetime zaten dikkat ediyorum etmezsem bagirsaklarim alincak 2 pozitif bozulma var
Seninde liposuction ile mi oldu karın liposuction ve germe
Çok şükür iyi olmana inanılmaz sevindim sağlıklı olda acılar geçecek inşallahSağol Florida dün klinikten öğlen 12:00 gibi çıktık. Eve gelmem 14:00 ü buldu. Çok şükür evimdeyim. Çocuklarım, eşim başımda pervane. Tabiki zor bir süreç kolay değil. Nefes alamıyorum sanki belli aralıklarla sürekli camı açtırıyorum 10-15 saniye malum hava soğuk. Bu sürede nefes aldığımı hissediyorum iyi geliyor. Yataktan hep destekle kalkıp-yatıyorum. Sürekli yatmaktan dolayı belim daha çok ağrıyor sanki orası kesilmiş gibi. Yatmak hiç rahat değil gece ile gündünüz karışıyor. Ama bunlar basit sorunlar asla yakınmıyorum bunları bilerek, göze alarak operasyon oldum. Tekrardan teşekkür ederim canım
Merhabalar, doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?Yok olmadı canım Halen taş gibi karnım var Lipo yapıldı beraberinde tabi, kum saati gibi vücut yaptı doktorum. Sırt, bel, karın komple lipo yapılmıştı. Zaten karın germe ile birlikte lipo yapılınca çok daha kusursuz bir vücut şekli çıkıyor ortaya. Kilo alsam da lipo oldugu için karın, bel, sırt bölgesi çok etkilenmiyor.
Merhaba, doktorum Hasan Fındık canım.Merhabalar, doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?
Bu kadar gizemli cevapların beni korkurttu izlediğim videolarda doktorların tavsiyeleri operasyondan 2 hafta sonra tempolu yürüyüş diyor. Benim bu akşam itibariyle dolu dolu 4. Günüm bitmiş oluyor. Hala destekle kalkerken 2 hafta sonra nasıl dik ve tempolu yürüyebilirmiyim bilmiyorum çok gerçekçi gelmiyor açıkçası.Ben 2014 yılında olmuştum. Yani, uzun bir süreci var. Dik durabilmek, hızlı tempolu yürüyebilmek, spor yapabilmek.... Hepsinin zaman dilimi çok ayrı. O yüzden agrı ne zaman bitti sorusunu cevaplayamayacagım
Asla degil bence de 2 hafta sonra yavaş yürüyüşler ancak. Tabi üzerinden çok zaman geçti, net hatırlamıyorum ama 1. Aydan sonra hafif tempolu yürüyüşler yapabiliyordum sanırım. O da öyle uzun yürüyüşler degildi. Spora 3. Yada 4. Aydan sonra başlamıştım sanırım. O da yavaş yavaş, özel hoca eşliğinde. Ameliyatımı biliyordu, özel dersle spor yaptım.Bu kadar gizemli cevapların beni korkurttu izlediğim videolarda doktorların tavsiyeleri operasyondan 2 hafta sonra tempolu yürüyüş diyor. Benim bu akşam itibariyle dolu dolu 4. Günüm bitmiş oluyor. Hala destekle kalkerken 2 hafta sonra nasıl dik ve tempolu yürüyebilirmiyim bilmiyorum çok gerçekçi gelmiyor açıkçası.
Ayyy maşallah nazar değmesin ben sırt gösterdim doktorum orada yağ yok dedi bana o yüzden benim en fazla bel simit yani orda var oraya liposuction karnıma ilk liposuction ve germe yapicam güzel bir şekil vericem dedi.Yok olmadı canım Halen taş gibi karnım var Lipo yapıldı beraberinde tabi, kum saati gibi vücut yaptı doktorum. Sırt, bel, karın komple lipo yapılmıştı. Zaten karın germe ile birlikte lipo yapılınca çok daha kusursuz bir vücut şekli çıkıyor ortaya. Kilo alsam da lipo oldugu için karın, bel, sırt bölgesi çok etkilenmiyor.
Ben kıssa kol, salaş tunik elbise gibi spor birşey almıştım yanıma, birde tayt, geniş yaka t shırt. Zaten korse oluyor üzerinde, ilk gün kalkamamıştım ben, tansiyonum çok düşüktü. Dren oluyor, ama pijama ile de rahat edersin yani. İkisinden de koy istersenAyyy maşallah nazar değmesin ben sırt gösterdim doktorum orada yağ yok dedi bana o yüzden benim en fazla bel simit yani orda var oraya liposuction karnıma ilk liposuction ve germe yapicam güzel bir şekil vericem dedi.
Kilo almak istemiyorum zaten hiç yemek yeme ihtiyacım yok çok çok acıktikca yiyorum.
38 bedenim kaç beden incelme olur acaba belde birde pijama takımı değilde uzun pijama elbise alın dedi arkadaşlarım sizde öyle mi aldiniz
Öyle yapayım canım bende ozaman canım korse çıtçıtlı korsemiydi yani mayo seklindemiBen kıssa kol, salaş tunik elbise gibi spor birşey almıştım yanıma, birde tayt, geniş yaka t shırt. Zaten korse oluyor üzerinde, ilk gün kalkamamıştım ben, tansiyonum çok düşüktü. Dren oluyor, ama pijama ile de rahat edersin yani. İkisinden de koy istersen
Öyle yapayım canım bende ozaman canım korse çıtçıtlı korsemiydi yani mayo seklindemi
Ay çok iyi oldu bunu ogrenmem drenler bacağa mi sarkicak ozaman ay çok soru sorup bunalttim seni ben sadece ortadan sanıyordum dedim eyvah tuvalete giderken nasıl yapicam diyordum kendi kendime drenler ertesi gün cikariliyormu onlarlami taburcu olucam vakit daraldikca bir heyecan var sorma birde son soru sorayım vajende şişlik oluyor ya onada bir mudehale ediyormu canım gererken doktorEki Görüntüle 2719124
Bu şekildeydi, bunun siyahı canım. Alttanda, ortadan da kancalı.