- Konu Sahibi alliswell22
-
benim de boyum 1.64,yaklaşık 2 ay önce tartıldığımda da 42 kilo çıkmıştım ama şu bebe bisküvisini yiyorum 1 aydır evdekiler sanki aldın biraz diyorlar şöyle bi 48 olsam yeticekmiş gibi geliyo bana
canım aynı şey bende de oldu ben şekerli içmezdim ama günde 20 bardak cay içen bi insandım o yüzden olsa gerek bi anda azaltınca aşırı sinir asabiyet yaptıen ufak bişeye bağırmaya başlıyorum burnuma çay kokuları geliyooo nolucak bilmem
Ben yeniden çaya başladım şu tozda işe yaramadı. Prakten kullanmıştım bir ara yüzüm felan toparlanmıştı. Yeniden ona başlamak en iyisi.
kız dur daha toza başlıyalı ne kadar oldu sanki pes etmek yok : )
kız çirozlar valla hepinizi yolasım geliyor:)))
bende kilo almamak için ne yapacağımı şaşırıyorum:))
gece kahvaltı yapın acayip kilo aldırıyo,sahanda yumurtayı unutmayın ama:))bol şans...
Devam ediyorum zaten şuan ona. Ya bugün denize gittim.Dönüşte eczaneye uğradım. Prakten istedim kalmamış başka bir şurup verdi. Aynı görevi görür dedi. Allah'tan alışkanlığım var da reçete okumadan kullanmam. Reçetede ölüm görülebilir felan yazıyordu. Yanı sıra baş ağrısı, aybaşı gecikmesi, baş dönmesi, bulantılar felan yazıyordu. Tabi kullanmama kararı aldım. Allah'tan okumuşum reçeteyi.
ayyy o neymiş ya öyle iyi ki okumadan içmemişsin aman canım dikkat et kilo alıcaz diye candan olmıyalım ; )
Evet ya bizim toplumumuz şu reçeteyi bir kez okumaya üşeniyor. Sağlıktan olmak var sonunda.Ben prakten bulmalıyım o beni biraz toparlamıştı geçen yaz.
yaa bende mi alsam ki prakten şurup işe yarıyor mu kilom hala aynı tartıya çıkmıycam artık
İçinde sadece sakkaroz var ayrıca beni bir tek o şurup toplamıştı yüzüm kendine gelmişti. Tabi bırakınca gitti. Olsun uzun bir süre bırakmamaya razıyım. Bence dene tatlım. Ben de bir tek bu işe yaradı.
uuffffftek isteğim biraz yüzüm ve kollarım kendine gelsin. Ya iskelet gibi hissediyorum kendimi kollarım çöp gibi safinaz diyolar bayılcam
valla kızlar ben kilo aldıysam herkes alır heraldebiraz zorlayın kendinizi yasak mı bilmiyorum ama valla örnek olsun diye bikinili fotolarımı koyasım var nete kızlar karnım içine kaçık gibi duruyodu şimdi önden gidiyo valla
Bana da babam iskeletor diyor.İlk başlarda çok üzülüyordum böyle demesine ama artık ben bile dalga geçiyorum kendimle. Tıp fakültesinde canlı iskelet olarak işe mi girsem acaba para verirler mi felan demiştim düşün yani.
ayyy bi kilo alıyım başka bişi istemiyorum ya bir ara hep Allah'ım obez oluyum noooolur diyodumbi sefer 50 kiloyu gördüm ama bi ay içinde 11 kilo birden verdim kilo aldığımda tutamıyorum ki oofffff umudum kalmadı
1 ayda 11 kilo mu verdin? Bu ciddi bir sorun. Nasıl almıştın?
istem dışı almıştım illa alıyım diye zorlamadım kendimi : ) ama o dönem çok sık yiyordum bi baktım almışım kilo ne kadar mutluydum anlatamam : ) amaaaa sonu hüsran yaz tatili bi oldu okul kapandı eve kapandım uyku düzeni bozuldu gece gec yatıyordum öğlen kalkıyordum. Bir de bilgisayar basından kalkmıyordum yemek yemeyi unutmuştum resmen midem küçülmüştü yemek yiyemiyordum hemen doyuyordum filansonra bi ay gecti bi baktım aldıgım ne varsa iki katını vermişim 39 kiloya düşmüştüm facia gibiydim oofffff bi 50 olsam yineeeeee
çok yiorum bende yani öle hissediorum. önceden pek yemiodum. şimdi qünlük 3 öqün yiorum bide abur cuburum cabası. bebe bisküvisi işe yararmıki ? bide kabak çekirdeqi çitleyin arkadaşlar :) qünlük 100 qram falan.. kurt neim varsa düşürüomuş. aç karnına ama.. sizinde böle duyduqunuz şeyler varsa yazın valla denicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?