Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

biraz dikkat et gadi yeni ortam oluşturduk kaybetmeyelim seni :KK20:

aynen bacım olabildiğince dikkatli olmaya çalışıyorum... biraz fazla gaza geldim o ara :KK37: öğretmenlerin okulda zorunlu bağış toplamalarıyla ilgili bi konuydu biraz fazla abarttım sabırım ya öğretmenlerimizi kırdım :KK25: ama lise zamnı bu para toplama olayından dolayı çok fazla sııntı yaşamıştım bazı hocalarımız gereğinden fazla tepki gösteriyordu para vermeyenlere yada geç getirenlere bende bayağı bir dolmuştum başka hocalara patladım o an :KK50: kurunun yanında yaş ta yandı hesabı oldu :KK17:

bende yeni katıldım....
ama çok güzel bi ortam pazar herkeste bi hoşgörü
bayıldımmm

Bende tanıtayım kendimi ismim Zeynep.
18 yaşındayım lise bitti işte Allahın izniyle sınava kadar evdeyim artık. :KK53:
Burda herkes ya evli ya nişanlı fakat ben bekarım şuan :KK14:

evet canım biraz zor oldu ama saolsun eşim çok destek oldu...:)
o dönemde
ders,ev,misafirler,eş derken baya bi kötü oluyorsun haliyle
birde çok rahat yetiştiysen
bütün işler sana kalınca bi afallıyorsun açıkcası :) eşimin desteğiyle atlattık o süreci çok şükür...
sende atlatırsın merak etme :nazar:

Bende tanıtayım kendimi ismim Zeynep.
18 yaşındayım lise bitti işte Allahın izniyle sınava kadar evdeyim artık. :KK53:
Burda herkes ya evli ya nişanlı fakat ben bekarım şuan :KK14:

senin içinde tecrübe olmuş olur canım takibe devam et,mutlaka birgün evleneceksin...:):KK23:

evet canım biraz zor oldu ama saolsun eşim çok destek oldu...:)
o dönemde
ders,ev,misafirler,eş derken baya bi kötü oluyorsun haliyle
birde çok rahat yetiştiysen
bütün işler sana kalınca bi afallıyorsun açıkcası :) eşimin desteğiyle atlattık o süreci çok şükür...
sende atlatırsın merak etme :nazar:

inşallah canım ya :KK76: benim durumum çok karışık aslında :KK50: anneme uzun süredir sevgilimden bahsetmek istiyodum sonra bi ara aldım karşıma anlattım babma o söylesin istedim babmdan biraz çekiniyorum bu konularda biraz klasik baba modeli oluyorda :KK53: benim sevgilim benden 13 yaş büyük o yüzden sıkıntı yşarmıyız aileler knusunda çok düşündüm allahtan annem dedi bende babandan 10 yaş küçüğüm bişe olmaz sen hep genç görünürsün yanında deyince rahatladım valla:KK33:

senin içinde tecrübe olmuş olur canım takibe devam et,mutlaka birgün evleneceksin...:):KK23:

Tabi olmaz mı bir de şimdiye kadar kimseyle beraber olmadığım için hiç sevgilim olmadığı için bu işte çok tecrübesizim doğrusu malum seneyede üniversite varr çok şey öğreniyorum buradan doğrusu :KK56:

Tabi olmaz mı bir de şimdiye kadar kimseyle beraber olmadığım için hiç sevgilim olmadığı için bu işte çok tecrübesizim doğrusu malum seneyede üniversite varr çok şey öğreniyorum buradan doğrusu :KK56:

en iyisini yapmışsın kızın tecrübesizi makbul sayılır:KK48: ay bende yaşlı teyze moduna girdim :KK6:

en iyisini yapmışsın kızın tecrübesizi makbul sayılır:KK48: ay bende yaşlı teyze moduna girdim :KK6:

Bende biraz fazla tecribesizim sanırım :KK1: Sen kaç yaşındasın okuyorsun sanırım, ne okuyorsun? bende sınava gireceğim Haziranda bir şeyler öğrenirim belki senden :KK76:

X