Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

bu simgeleri nasıl yapıyoruz ?

1. sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıkla canım
2. sol altta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye tıkla
3. aşağıya doğru in canım. çeşitli şeçenekler kısmında en altlara doğru Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla canım sonra her mesajda simgeler çıkacak :KK16:

ben otomatik ayarlayamadım simgeleri o yüzden kendim yazarak yapıyorum misal bi gülücük yapmak için" iki nokta üst üste rakam ikinokta üst üste" yapıyorum :KK53: mesea bu yaptığım simgenin üstüne gelin görüceksiniz :p

ben otomatik ayarlayamadım simgeleri o yüzden kendim yazarak yapıyorum misal bi gülücük yapmak için" iki nokta üst üste rakam ikinokta üst üste" yapıyorum :KK53: mesea bu yaptığım simgenin üstüne gelin görüceksiniz :p

fıstığım öyle uğraşma boşuna yazdıklarımı yap rahat et :) :21:

ee kızlar hadi kendimizi tanıtalım isterseniz kaynaşalım :KK9:

Son düzenleme:
1. sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıkla canım
2. sol altta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye tıkla
3. aşağıya doğru in canım. çeşitli şeçenekler kısmında en altlara doğru Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla canım sonra her mesajda simgeler çıkacak :KK16:

çok teşekkür ederim sayenizde hallettim hatta ilk simgemi size gönderiyorum:KK9:

mmmmrr bak şimdiden bir kalbin oldu bacım bu kalpleri çok istiyorum yaa bol bol yorum yazınca geliyorlarmış :KK23:

Merhabalar kızlar, bende yeni değilim fakat öyle sürekli muhabbet ettiğim bir yer yok sıkılıyorum valla buraya geleyim dedim. :KK37:

bu arada kızlar ben bikere ceza aldım bir topic vardı aşırı gaza geldim mune var adminlerden gazımı dakikasında aldı valla :KK9: 1 günlüktü cezam inşallah bidaha gaza gelipte ceza almam :KK25:

X