• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama benim gibi pişman olan varmı

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
herkesin çok beğendiği sarı saçlarımı kahve yapacağım derken siyaha boyamak zorunda kaldım mecburen benim gibi maymun iştahlı davranıp saçını mahveden varmıdır acepsırnaşık şey

Son düzenleme:
bu arada kızıl saçı photoshop ta kendim yaptım :utangac: biraz üstünkörü ama idare edin

a.ssizede teşekkür ederim biricik evet sarıya tekrar boyayayım sizlerde sevgi ile kalın

şimdi ben bu konuyu nasıl kapatacağım ?kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumda benneyaptımki

sarı sac daha ii olmus resimler arasından. size acık pırıltılı kahvelerin daha cok yakısacağını düşünüyorum sevgiyle
a.s.

pipirikli sana uzun saç çok yakışmış.
Renk olarakta bunlardan sarı dicem. Ama arkadaşında dediği gibi sıcak kahve tonlarıda çok yakışır sana.
:delphin:

karar veremedim 3 ü de güzel bence,ama sarının tonunu begenmedim ama sarı saç yakışıyor belli.

harikasınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim evet dediğiniz gibi sarıyı tekrar denedim ama daha önce kullandıgım kavfenin içinde sanırım kızıllık vardı ve sarı yapamadım tekrar malesef mecburen rengi kapatmak için bugün siyaha boyamak zorunda kaldımsenağlama saçlarım şuan uzun belimde neredeyse daha kimse görmedi ben beğendim gibi bakalım aksam eşim gelince ne diyecek kaydirigubbakcemile3 ( o zaman resimleri kaldırayım değilmi tekrar seçmek zorunda bırakmayayım kimseyi konuyu kapatmakta mümkün olmuyormuş sanırım fotoğrafları kaldırırsam olayın neticelendiği anlaşılır LÜTFEN KABALIK OLARAK ANLAŞILMASIN SADECE BOŞYERE UĞREŞTIRMAYAYIM KİMSEYİ DİYE HERKESE SEVGİLERa.s.

BEN ben de böle bişe yaptım kendi saçım baya koyuydu bir ara çok boyuyordum o yüzden hint kınası yaptım açık tenli ve yeşil gözlü olduğum için herkes çok yakıştırdı ama sonra sıkıldı saçımı 5 kez açtılar ve şuan kızılım ama saçlarım az da olsa yıprandı. yani senin durumun yine iyimiş canım :D

Back