- 16 Aralık 2019
- 20.261
- 80.713
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.821
Napim bacım ipin ucu kaçarsa yakalayamıyım evi poh götürüyoaynııı bensinn bazen bütün günüü hepsini yapmaya gözüm kesmiyoo bazen çok iyi olduğumda günde heryeri bitiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim bacım ipin ucu kaçarsa yakalayamıyım evi poh götürüyoaynııı bensinn bazen bütün günüü hepsini yapmaya gözüm kesmiyoo bazen çok iyi olduğumda günde heryeri bitiriyorum
hahahahahah koy ver gitsinnNapim bacım ipin ucu kaçarsa yakalayamıyım evi poh götürüyo
Veremiyooooommhahahahahah koy ver gitsinn
Kolay gelsin canı oturuyom sen napıyonGeldim kızlar geldim çok şükür işim bitti aşıya gittik oradan alışveriş merkezine yemek falan yedik erkek kardeşime ve babama hediye aldık eve geldim hemen temizlik yaptık kız kardeşimle şimdi bitti çok şükür yemeğimide hazırlafım bir pilav kaldı yanına ayran yaparım fırında patates tavuk koydum durana henüz açmadım fırını annem yok çalışıyor halledelim dedim bitti şükür Jou Cookiie MssPARE Migrenben ne yapıyorsun nasılsınız kızlar
aaayyyyyy agzimmm sulandiii firina tavuk patatessmiiiiii ayy bugun hep bi aç geziyorum buralara yaa cok guzel menuu minnooosssssssss ellerine saglik aşkkk ❤❤Geldim kızlar geldim çok şükür işim bitti aşıya gittik oradan alışveriş merkezine yemek falan yedik erkek kardeşime ve babama hediye aldık eve geldim hemen temizlik yaptık kız kardeşimle şimdi bitti çok şükür yemeğimide hazırlafım bir pilav kaldı yanına ayran yaparım fırında patates tavuk koydum durana henüz açmadım fırını annem yok çalışıyor halledelim dedim bitti şükür Jou Cookiie MssPARE Migrenben ne yapıyorsun nasılsınız kızlar
Ayyy kacirmisim bunu helee hahahah vermemnde haklisin dutçugummVeremiyooooomm
Sağol canım vallah çok yoruldum kız kardeşim kahve yapıyor içelimaaayyyyyy agzimmm sulandiii firina tavuk patatessmiiiiii ayy bugun hep bi aç geziyorum buralara yaa cok guzel menuu minnooosssssssss ellerine saglik aşkkk ❤❤
Aman temizlik güzeldir bacım yavAyyy kacirmisim bunu helee hahahah vermemnde haklisin dutçugumm
Oohhh keyiiff sizdeeeSağol canım vallah çok yoruldum kız kardeşim kahve yapıyor içelim
Evettt insanin ici rahatlatiyo vallahiiiAman temizlik güzeldir bacım yav
Sen hazırladın mu birşeylerOohhh keyiiff sizdeee
Evettt insanin ici rahatlatiyo vallahiii
Mercimek corbasi yaptim markana yapcam patates nagıt fln kizartcamda biberde kendimede patlican köz biberde kefir iceriz domates salata tamammSen hazırladın mu birşeyler
Offf ohhh afiyet olsun harika senin menude benim kurtarıcı menü makarna çorbaMercimek corbasi yaptim markana yapcam patates nagıt fln kizartcamda biberde kendimede patlican köz biberde kefir iceriz domates salata tamamm
Evettt yaaa 3 te deprem oldu minnosss koltuk sallandi yerimden sicradim sanki bomba gibi patladi avize sallanmadi amaa koltukta titredii disardanda bomba gibi ses geldi sankii annemlerde oyle duymus ama ben alistim artikk zamaninda daha cok sallandim burda bide marmara denize cok yakinizOfff ohhh afiyet olsun harika senin menude benim kurtarıcı menü makarna çorba
Yaaa dikkat et canım kaçıncı kattasınsenEvettt yaaa 3 te deprem oldu minnosss koltuk sallandi yerimden sicradim sanki bomba gibi patladi avize sallanmadi amaa koltukta titredii disardanda bomba gibi ses geldi sankii annemlerde oyle duymus ama ben alistim artikk zamaninda daha cok sallandim burda bide marmara denize cok yakiniz
1 ci kat kuzu yikilsa benim basima yikilir yaniii allah kerimmYaaa dikkat et canım kaçıncı kattasınsen
Ayyy öyle deme ya alalh korusun1 ci kat kuzu yikilsa benim basima yikilir yaniii allah kerimm