Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Kızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.

aaaa tabiikiii kahvenin hertürlüsü olabilir çayda olurrr olmasada olurr amacımız sohbet muhabbett birbirimize destek
aramıza hoşgeldiinn

nasılsın herşey yolunda inşaallahh

Cok teşekkür ederim bir suredir işsizim coronada sagolsun evden dışarı cikmiyoruz patladım evde. Kk aklima geldi yeniden girdim. Sizi takip ediyorum bi suredir

Ay çok güzel canımm yaa benim kayınvalidemlerde ekiyorlar böyle geçen sene sadece bezelye ekmişlerdi sattık bu sene bezelye az oldu bamya karpuz soğan falan da ektiler güzel oluyor ama. Bereketli olsun inşallah
İnşallah haklarında hayırlısı olsun joum

Cok teşekkür ederim bir suredir işsizim coronada sagolsun evden dışarı cikmiyoruz patladım evde. Kk aklima geldi yeniden girdim. Sizi takip ediyorum bi suredir

korona hepimizi mahvettii zatenn iyi yaptın bende öyleydim patlıyodum burasıda bana çok iyi geldi helekii bu grupta kızlarlakonuşmak derleşmek insana iyi geliyoo iyi yaptında geldi :)
Ana sayfada konusan grupta sizlerden oluşuyor sanirim dikkatimi çekti dedigim. Icinde sende varsin minnosprenseste var
teşekkür ederimm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…