- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.801
aaaa tabiikiii kahvenin hertürlüsü olabilir çayda olurrr olmasada olurr amacımız sohbet muhabbett birbirimize destekKızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Ay çok güzel canımm yaaKendi bahçemiz canım ama çok büyük meyve araçlarımız var kiraz gibi satıyoruz
Yaprak kısa yapıyoruz salça tursu satıyoruz
Sebzeler oluyor dolma sivri biber domates.kabak bamya patlıcan misiz marul maydonoz satıyoruz kendimizebyetip artıyor şükür
İnşallah haklarında hayırlısı olsun joumahanda şini geldii boş boş işler olmuş zaten uzun ca yazdı araya kaynana ve görümce girince olaylar oluyor maaleseff aileler böyle duydumu araya girer hepten karışırsın atlatamazsın öylede oldu bu ilk değil kaçseferr olduCookiie eşyalarıda aldı gitti annesine şuan sonra neolcak ne bitcek bilmiyorum ama ilkkez olmadı buiş
Ay çok güzel canımm yaabenim kayınvalidemlerde ekiyorlar böyle geçen sene sadece bezelye ekmişlerdi sattık bu sene bezelye az oldu bamya karpuz soğan falan da ektiler güzel oluyor ama. Bereketli olsun inşallah
İnşallah haklarında hayırlısı olsun joum
Saol bitanem
Cok teşekkür ederim bir suredir işsizim coronada sagolsun evden dışarı cikmiyoruz patladım evde. Kk aklima geldi yeniden girdim. Sizi takip ediyorum bi suredir
teşekkür ederimm canımmmAna sayfada konusan grupta sizlerden oluşuyor sanirim dikkatimi çekti dedigim. Icinde sende varsin minnosprenseste var
her detayına ba-yıl-dıııımmmmmmmmm afiyet ball şeker olsunn dutum
Sağol bebeeeeğiiiimmher detayına ba-yıl-dıııımmmmmmmmm afiyet ball şeker olsunn dutum
Bende isteremm
Trmizlik yapıyomuş o
vuuuuuuu işi çok o zamann kardeşini aşıyada getiricektii belkide uğraşıyo onlannnTrmizlik yapıyomuş o
Az kaldı dediydi ama birazdan gelir bencevuuuuuuu işi çok o zamann kardeşini aşıyada getiricektii belkide uğraşıyo onlannn
seninde temizlik bittii ohh ne güzell yaaa ben anca pazartesi yaparımm pazartesi sendromu temizlikle çıkartırırımmAz kaldı dediydi ama birazdan gelir bence
Ben bi gün normal süpürge etraf toplama bir gün dip bucak süpürge silgi girişiyomseninde temizlik bittii ohh ne güzell yaaa ben anca pazartesi yaparımm pazartesi sendromu temizlikle çıkartırırımm
aynııı bensinnBen bi gün normal süpürge etraf toplama bir gün dip bucak süpürge silgi girişiyomçamaşır falan