- 27 Mart 2019
- 29.020
- 103.683
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.781
Iyi olur biraz konuşur rahatlar böyle zamanlarda iyi bir dinleyince ihtiyaç oluyor kendimden biliyorumVermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagit
Paremm iyiyim sen nasılsın yahu konuşuyoruz birbirimizi görmüyoruz burdaCookiie nasılsın tatlım
Şüphemi var gebelikle ilgili hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider hayatim
Allah yardımcısı olsun üzüldüm canım... az değil 10 yıl katlanmış...ben de yedi yıl katlandim ilk evliligimi bitirdim. Zor bir süreç hepsi geçecek inşallah.Vermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagit
evett kuzuşumm hayırlısıysa böyle olsun bide geçen ay hamileydi 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldu yazdı bana diyokii ben boşuna ağladım allahım baktı durumum kötü aldı benden dedii iyiki de öyle oldu hiç istemiyodum hiç içimden bile gelmiiyodu dedii kurban olduğum allahımm buyüzden uzatıyosa güzelleştiriyodur lafı hiç unutmam hep derim buyüzden hiç birşeye üzülmemek lazımAaa haklarında hayırlısı canım onlar için bu i
evett parem herşeyin hayırlısı çok samimi arkadaşım beraber büyümüşüzdür arabayla çıakr gelir durumlarıda iyi istediği gibi yaşarr evin içinde hep kitlendii biyere gidemediIyi olur biraz konuşur rahatlar böyle zamanlarda iyi bir dinleyince ihtiyaç oluyor kendimden biliyorum
Inşallah hayırlı haberler alırsın tatlımParemm iyiyim sen nasılsın yahu konuşuyoruz birbirimizi görmüyoruz burda
Ben tedavi görüyordum bu ay çatlatma iğnesi oldum canım. 12. 13. Günler testlerim pozitif çıktı. Kan vermedim henüz hala pazartesi vericem nasipse
geçicekk dimi inşallahh çok hassastırr çokAllah yardımcısı olsun üzüldüm canım... az değil 10 yıl katlanmış...ben de yedi yıl katlandim ilk evliligimi bitirdim. Zor bir süreç hepsi geçecek inşallah.
Herşeyde bir hayır var canım gerçekten yaşadığımız herşey sınav. Bazen şer olan bile hayır olabiliyor aynı arkadaşının örneğinde ki gibievett kuzuşumm hayırlısıysa böyle olsun bide geçen ay hamileydi 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldu yazdı bana diyokii ben boşuna ağladım allahım baktı durumum kötü aldı benden dedii iyiki de öyle oldu hiç istemiyodum hiç içimden bile gelmiiyodu dedii kurban olduğum allahımm buyüzden uzatıyosa güzelleştiriyodur lafı hiç unutmam hep derim buyüzden hiç birşeye üzülmemek lazım
evett parem herşeyin hayırlısı çok samimi arkadaşım beraber büyümüşüzdür arabayla çıakr gelir durumlarıda iyi istediği gibi yaşarr evin içinde hep kitlendii biyere gidemedi
Evettt kuzuşumm hayırlısıı birazdan konuşucam annesine gidiyordaHerşeyde bir hayır var canım gerçekten yaşadığımız herşey sınav. Bazen şer olan bile hayır olabiliyor aynı arkadaşının örneğinde ki gibi
İnşallah paremmInşallah hayırlı haberler alırsın tatlım
Yüzüne gülücükler gelir
Bende malum bahçe işlerine koşturuyorum iyiyim şükür
Bazen yoruyor canım ama alışmışız ya yapmasakta olmuyorİnşallah paremm
Ya en güzel işler seninkiler terapi gibi geliyordur sana canım
Bende birazdan köye gidicem çicek böcek göreyim bende biraz
Rabbim yardımcısı olsun kuzum hayırlısı olsun onu için,Minnosprenses Cookiie size bahsettigim cok samimi arkadasim vardi ya boşanıyolarmis bitti dedi bugun sabah yazdii herseyine alttan aldii herseyinee hic hakketmiyodu bunu yasadigina sabah sabah hic iyi degilim
aynennn inşallahh :)Rabbim yardımcısı olsun kuzum hayırlısı olsun onu için,belkide böyle daha iyi olacak
Kendi bahçeniz kendiniz içinmi yapıyorsunuz canım yoksa satılıkmıBazen yoruyor canım ama alışmışız ya yapmasakta olmuyor
Konuş bitanem yanınfa ol arkadaşının bu aralar ihtiyacı vardırEvettt kuzuşumm hayırlısıı birazdan konuşucam annesine gidiyorda
evet dönemedi hala zaten bende çok üstüne gitmiyorum çok yazar elbetKonuş bitanem yanınfa ol arkadaşının bu aralar ihtiyacı vardır
Aynen canım kendisi yazardır bekle bakalımevet dönemedi hala zaten bende çok üstüne gitmiyorum çok yazar elbet
Kendi bahçemiz canım ama çok büyük meyve araçlarımız var kiraz gibi satıyoruzKendi bahçeniz kendiniz içinmi yapıyorsunuz canım yoksa satılıkmı
Gelmedimi arkadaşınevet dönemedi hala zaten bende çok üstüne gitmiyorum çok yazar elbet
ahanda şini geldii boş boş işler olmuş zaten uzun ca yazdı araya kaynana ve görümce girince olaylar oluyor maaleseff aileler böyle duydumu araya girer hepten karışırsın atlatamazsın öylede oldu bu ilk değil kaçseferr olduGelmedimi arkadaşın