Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Vermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagit
Iyi olur biraz konuşur rahatlar böyle zamanlarda iyi bir dinleyince ihtiyaç oluyor kendimden biliyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Cookiie Cookiie nasılsın tatlım
Şüphemi var gebelikle ilgili hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider hayatim
Paremm iyiyim sen nasılsın yahu konuşuyoruz birbirimizi görmüyoruz burda 😬😍😍
Ben tedavi görüyordum bu ay çatlatma iğnesi oldum canım. 12. 13. Günler testlerim pozitif çıktı. Kan vermedim henüz hala pazartesi vericem nasipse 🤗😍

Vermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagit
Allah yardımcısı olsun üzüldüm canım... az değil 10 yıl katlanmış...ben de yedi yıl katlandim ilk evliligimi bitirdim. Zor bir süreç hepsi geçecek inşallah.

• Üzgünüm
Aaa haklarında hayırlısı canım onlar için bu i
evett kuzuşumm hayırlısıysa böyle olsun bide geçen ay hamileydi 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldu yazdı bana diyokii ben boşuna ağladım allahım baktı durumum kötü aldı benden dedii iyiki de öyle oldu hiç istemiyodum hiç içimden bile gelmiiyodu dedii kurban olduğum allahımm buyüzden uzatıyosa güzelleştiriyodur lafı hiç unutmam hep derim buyüzden hiç birşeye üzülmemek lazım :KK43:

Iyi olur biraz konuşur rahatlar böyle zamanlarda iyi bir dinleyince ihtiyaç oluyor kendimden biliyorum
evett parem herşeyin hayırlısı çok samimi arkadaşım beraber büyümüşüzdür arabayla çıakr gelir durumlarıda iyi istediği gibi yaşarr evin içinde hep kitlendii biyere gidemedi

Paremm iyiyim sen nasılsın yahu konuşuyoruz birbirimizi görmüyoruz burda 😬😍😍
Ben tedavi görüyordum bu ay çatlatma iğnesi oldum canım. 12. 13. Günler testlerim pozitif çıktı. Kan vermedim henüz hala pazartesi vericem nasipse 🤗😍
Inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım
Yüzüne gülücükler gelir 😍😍

Bende malum bahçe işlerine koşturuyorum iyiyim şükür

Allah yardımcısı olsun üzüldüm canım... az değil 10 yıl katlanmış...ben de yedi yıl katlandim ilk evliligimi bitirdim. Zor bir süreç hepsi geçecek inşallah.
geçicekk dimi inşallahh çok hassastırr çok :KK43: buişi boşanma işi yapmakta hiç kolay değilkiii çok pişman olcak çokk babası telefon açtılar ortak beraber çocukla neler nelerle koştu ama arkadaşım çok yıprandı hep çocuk gibi hareketleri vardı herşeyee gereksiz şeyler harcama yapıyodu birsürü şey anlatamadığım çok şey var yaniii hayırlısıysa böyle olsun rabbiim inşallahh

evett kuzuşumm hayırlısıysa böyle olsun bide geçen ay hamileydi 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldu yazdı bana diyokii ben boşuna ağladım allahım baktı durumum kötü aldı benden dedii iyiki de öyle oldu hiç istemiyodum hiç içimden bile gelmiiyodu dedii kurban olduğum allahımm buyüzden uzatıyosa güzelleştiriyodur lafı hiç unutmam hep derim buyüzden hiç birşeye üzülmemek lazım :KK43:

evett parem herşeyin hayırlısı çok samimi arkadaşım beraber büyümüşüzdür arabayla çıakr gelir durumlarıda iyi istediği gibi yaşarr evin içinde hep kitlendii biyere gidemedi
Herşeyde bir hayır var canım gerçekten yaşadığımız herşey sınav. Bazen şer olan bile hayır olabiliyor aynı arkadaşının örneğinde ki gibi 😞

• Beğen
Inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım
Yüzüne gülücükler gelir 😍😍

Bende malum bahçe işlerine koşturuyorum iyiyim şükür
İnşallah paremm😍😍
Ya en güzel işler seninkiler terapi gibi geliyordur sana canım😍😍
Bende birazdan köye gidicem çicek böcek göreyim bende biraz 😂😂

Kendi bahçeniz kendiniz içinmi yapıyorsunuz canım yoksa satılıkmı😍
Kendi bahçemiz canım ama çok büyük meyve araçlarımız var kiraz gibi satıyoruz

Yaprak kısa yapıyoruz salça tursu satıyoruz
Sebzeler oluyor dolma sivri biber domates.kabak bamya patlıcan misiz marul maydonoz satıyoruz kendimizebyetip artıyor şükür

Gelmedimi arkadaşın
ahanda şini geldii boş boş işler olmuş zaten uzun ca yazdı araya kaynana ve görümce girince olaylar oluyor maaleseff aileler böyle duydumu araya girer hepten karışırsın atlatamazsın öylede oldu bu ilk değil kaçseferr oldu Cookiie Cookiie eşyalarıda aldı gitti annesine şuan sonra neolcak ne bitcek bilmiyorum ama ilkkez olmadı buiş

X