Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Kızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.

Kızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
aaaa tabiikiii kahvenin hertürlüsü olabilir çayda olurrr olmasada olurr amacımız sohbet muhabbett birbirimize destek
aramıza hoşgeldiinn :KK36: :KK36: :rolleyes: :rolleyes: :KK200: :KK200: :KK200:

nasılsın herşey yolunda inşaallahh :KK33:

Cok teşekkür ederim bir suredir işsizim coronada sagolsun evden dışarı cikmiyoruz patladım evde. Kk aklima geldi yeniden girdim. Sizi takip ediyorum bi suredir

Kendi bahçemiz canım ama çok büyük meyve araçlarımız var kiraz gibi satıyoruz

Yaprak kısa yapıyoruz salça tursu satıyoruz
Sebzeler oluyor dolma sivri biber domates.kabak bamya patlıcan misiz marul maydonoz satıyoruz kendimizebyetip artıyor şükür
Ay çok güzel canımm yaa 😍😍 benim kayınvalidemlerde ekiyorlar böyle geçen sene sadece bezelye ekmişlerdi sattık bu sene bezelye az oldu bamya karpuz soğan falan da ektiler 😍 güzel oluyor ama. Bereketli olsun inşallah😍😍
ahanda şini geldii boş boş işler olmuş zaten uzun ca yazdı araya kaynana ve görümce girince olaylar oluyor maaleseff aileler böyle duydumu araya girer hepten karışırsın atlatamazsın öylede oldu bu ilk değil kaçseferr oldu Cookiie Cookiie eşyalarıda aldı gitti annesine şuan sonra neolcak ne bitcek bilmiyorum ama ilkkez olmadı buiş
İnşallah haklarında hayırlısı olsun joum 🙏🏼

Ay çok güzel canımm yaa 😍😍 benim kayınvalidemlerde ekiyorlar böyle geçen sene sadece bezelye ekmişlerdi sattık bu sene bezelye az oldu bamya karpuz soğan falan da ektiler 😍 güzel oluyor ama. Bereketli olsun inşallah😍😍

İnşallah haklarında hayırlısı olsun joum 🙏🏼

Cok teşekkür ederim bir suredir işsizim coronada sagolsun evden dışarı cikmiyoruz patladım evde. Kk aklima geldi yeniden girdim. Sizi takip ediyorum bi suredir

korona hepimizi mahvettii zatenn iyi yaptın bende öyleydim patlıyodum burasıda bana çok iyi geldi helekii bu grupta kızlarlakonuşmak derleşmek insana iyi geliyoo iyi yaptında geldi :)
Ana sayfada konusan grupta sizlerden oluşuyor sanirim dikkatimi çekti dedigim. Icinde sende varsin minnosprenseste var
teşekkür ederimm canımmm :KK36: :KK36:

Snapchat-219877490.jpg
çok şükür işler bitti 🤩🤩

X