- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.761
Yaaa canım diğer topikta yazıyorlar arada ben yazınca coşuyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa canım diğer topikta yazıyorlar arada ben yazınca coşuyorlar
Ben etiket yaparım canım nasılsın bakalımGünaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Ooohhh hayirlisi olsun ya minnosum bende yeni uyandim cok açım diyet beni çok açlık yapıyoya ya asiri dereceGünaydın bitanem iyiyim hastaneye geldim kız kardeşim aşı olacak
Günaydın cocom biraz orda biraz burda heryerdeyiz gel gel sendee
Bende konunun içinden takip ediyorum kızHahaha kiz bana niye geley o zaman yanlis yerdemi takip ediyonuz napiyonuz ya konunun icinden takip etcen gunaydinn mimoosssssssss gittinmi hastanrye
Heeee iyi ozamann varmi belirtiler cok heyecanlandim ya kalbim gum gummGünaydın cocom biraz orda biraz burda heryerdeyiz gel gel sendee
Bende konunun içinden takip ediyorum kız
Yok joum pazartesü gidicem kısmetse
İyi yapıyorsunuz canım gün ne güzel geçiyor işte bende Bodoslama daldım minnoşum topiğeGünaydın cocom biraz orda biraz burda heryerdeyiz gel gel sendee
Bende konunun içinden takip ediyorum kız
Yok joum pazartesü gidicem kısmetse
Minnoş geldi coşalım oluyordurYaaa canım diğer topikta yazıyorlar arada ben yazınca coşuyorlar
Var canım ya hep diyorum ya uyku var çok hep uyuyorum arrık akşamları 11i göremiyoruö nerdeyse. Birde belim karnım ağrıyor adet olcam gbii sanki her anHeeee iyi ozamann varmi belirtiler cok heyecanlandim ya kalbim gum gumm
En iyisini yaptın sohbet güzel ya kızlar çok iyiler sağolsunlarİyi yapıyorsunuz canım gün ne güzel geçiyor işte bende Bodoslama daldım minnoşum topiğe
Aynısı bana da oldu...işin tuhafi sayfanın ismi kahveli bir şeydi ama neydi düşündüm...çok şükür bugün buldum. sayfayı takibe almamışım bir de böyle deneyim.Günaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Zatenn belirtiler hep oyle adet olcakmişsin gibii agrin olurr slinda hamilesin yanii insaallahh oylesindir amin amin amin teyzosko olcazzVar canım ya hep diyorum ya uyku var çok hep uyuyorum arrık akşamları 11i göremiyoruö nerdeyse. Birde belim karnım ağrıyor adet olcam gbii sanki her an
En iyisini yaptın sohbet güzel ya kızlar çok iyiler sağolsunlar
Ben şurayı keşfettim abla son zamanlarda iyi işime yaradı burası kadınlar kulübünün her stilinde yok sanırım ama sol üstte 3 çizgi var oraya giriyorum hemen bu açılıyor takip ettiğim konuları buluyorum ordanAynısı bana da oldu...işin tuhafi sayfanın ismi kahveli bir şeydi ama neydi düşündüm...çok şükür bugün buldum. sayfayı takibe almamışım bir de böyle deneyim.
Günaydıııııııınn
İnşallah joum ya pek sevinemiyoruz temkinliyiz şimdi hayırlısıysa olsun inşallahZatenn belirtiler hep oyle adet olcakmişsin gibii agrin olurr slinda hamilesin yanii insaallahh oylesindir amin amin amin teyzosko olcazz
Herseyin hayirlisi kuzum benim evettBen şurayı keşfettim abla son zamanlarda iyi işime yaradı burası kadınlar kulübünün her stilinde yok sanırım ama sol üstte 3 çizgi var oraya giriyorum hemen bu açılıyor takip ettiğim konuları buluyorum ordan
nasılsın ablacım
Eki Görüntüle 2873544
İnşallah joum ya pek sevinemiyoruz temkinliyiz şimdi hayırlısıysa olsun inşallah
Benim 2 sağlıksız gebeliğim oldu canım bilmiyorum söyledimmi de o yüzden ben kese görmeden kalp görmeden hamileyim diyemicemHerseyin hayirlisi kuzum benim evett
Yaaaaa bilmiyodum bunu askimmm ozamann sen cok heyecanlanma kese gormeden kalp atisi gormeden heyecan birakma akisina birak olduysa oldu allahimm insaallahh ❤❤Benim 2 sağlıksız gebeliğim oldu canım bilmiyorum söyledimmi de o yüzden ben kese görmeden kalp görmeden hamileyim diyemicem
Evet evet o da var. Tatlım bildirimler işimizi kolaylaştırıyor tembellik işte...daldan dala atladigim için bazen kayboluyorum.Ben şurayı keşfettim abla son zamanlarda iyi işime yaradı burası kadınlar kulübünün her stilinde yok sanırım ama sol üstte 3 çizgi var oraya giriyorum hemen bu açılıyor takip ettiğim konuları buluyorum ordan
nasılsın ablacım
Eki Görüntüle 2873544
İnşallah joum ya pek sevinemiyoruz temkinliyiz şimdi hayırlısıysa olsun inşallah
Hayat imtihan canım herkes neler neler yaşıyor ALLAH beterlerini vermesinMinnosprenses Cookiie size bahsettigim cok samimi arkadasim vardi ya boşanıyolarmis bitti dedi bugun sabah yazdii herseyine alttan aldii herseyinee hic hakketmiyodu bunu yasadigina sabah sabah hic iyi degilim
Vermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagitHayat imtihan canım herkes neler neler yaşıyor ALLAH beterlerini vermesin
Evet Herkesler çok iyi çok eğlenceliVar canım ya hep diyorum ya uyku var çok hep uyuyorum arrık akşamları 11i göremiyoruö nerdeyse. Birde belim karnım ağrıyor adet olcam gbii sanki her an
En iyisini yaptın sohbet güzel ya kızlar çok iyiler sağolsunlar
Aaa haklarında hayırlısı canım onlar için bu iyi olacaksa böyle olsun birlikte olup yıpranmaktansaMinnosprenses Cookiie size bahsettigim cok samimi arkadasim vardi ya boşanıyolarmis bitti dedi bugun sabah yazdii herseyine alttan aldii herseyinee hic hakketmiyodu bunu yasadigina sabah sabah hic iyi degilim
Evet kuzum aynenndediğin gibi yapıcamYaaaaa bilmiyodum bunu askimmm ozamann sen cok heyecanlanma kese gormeden kalp atisi gormeden heyecan birakma akisina birak olduysa oldu allahimm insaallahh ❤❤
Ahah o kaybolma bende de oluyor bazen bazen bildirimleri de kaçırıyorumEvet evet o da var. Tatlım bildirimler işimizi kolaylaştırıyor tembellik işte...daldan dala atladigim için bazen kayboluyorum.
Bugün çok iyiyim.
Sen nasılsın