Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Günaydın canım 🥰

diğer topicteki herkes burda maaşallah 😂 bir ben yokmuşumdu sanki di mi Minnosprenses Minnosprenses :rolleyes: :KK53: :KK70:
Günaydın cocom 😍 biraz orda biraz burda heryerdeyiz gel gel sendee :rolleyes:
Hahaha kiz bana niye geley o zaman yanlis yerdemi takip ediyonuz napiyonuz ya😀😀😀😀 konunun icinden takip etcen gunaydinn mimoosssssssss gittinmi hastanrye
Bende konunun içinden takip ediyorum kız😃😃
Yok joum pazartesü gidicem kısmetse 😃

Heeee iyi ozamann varmi belirtiler cok heyecanlandim ya :rolleyes: :rolleyes: kalbim gum gumm
Var canım ya hep diyorum ya uyku var çok hep uyuyorum arrık akşamları 11i göremiyoruö nerdeyse. Birde belim karnım ağrıyor adet olcam gbii sanki her an🙄
İyi yapıyorsunuz canım gün ne güzel geçiyor işte bende Bodoslama daldım minnoşum topiğe 😂🤣
En iyisini yaptın sohbet güzel ya kızlar çok iyiler sağolsunlar 😍😂😂

Günaydınnn 😍😍😍
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa 😂😂
Aynısı bana da oldu...işin tuhafi sayfanın ismi kahveli bir şeydi ama neydi düşündüm...çok şükür bugün buldum. :KK19: sayfayı takibe almamışım bir de böyle deneyim. :super:
Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Var canım ya hep diyorum ya uyku var çok hep uyuyorum arrık akşamları 11i göremiyoruö nerdeyse. Birde belim karnım ağrıyor adet olcam gbii sanki her an🙄

Zatenn belirtiler hep oyle adet olcakmişsin gibii agrin olurr slinda hamilesin yanii insaallahh oylesindir amin amin amin teyzosko olcazz :rolleyes: :rolleyes:

Aynısı bana da oldu...işin tuhafi sayfanın ismi kahveli bir şeydi ama neydi düşündüm...çok şükür bugün buldum. :KK19: sayfayı takibe almamışım bir de böyle deneyim. :super:
Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Ben şurayı keşfettim abla son zamanlarda iyi işime yaradı burası 😂 kadınlar kulübünün her stilinde yok sanırım ama sol üstte 3 çizgi var oraya giriyorum hemen bu açılıyor takip ettiğim konuları buluyorum ordan 😍
nasılsın ablacım😘😘😘🤗🤗
FD4C64B4-4373-4205-AD43-639A94D0A4CB.jpeg

Zatenn belirtiler hep oyle adet olcakmişsin gibii agrin olurr slinda hamilesin yanii insaallahh oylesindir amin amin amin teyzosko olcazz :rolleyes: :rolleyes:
İnşallah joum ya pek sevinemiyoruz temkinliyiz şimdi hayırlısıysa olsun inşallah 😬😍😍

Ben şurayı keşfettim abla son zamanlarda iyi işime yaradı burası 😂 kadınlar kulübünün her stilinde yok sanırım ama sol üstte 3 çizgi var oraya giriyorum hemen bu açılıyor takip ettiğim konuları buluyorum ordan 😍
nasılsın ablacım😘😘😘🤗🤗
Eki Görüntüle 2873544

İnşallah joum ya pek sevinemiyoruz temkinliyiz şimdi hayırlısıysa olsun inşallah 😬😍😍
Herseyin hayirlisi kuzum benim evett 🙏🙏

Benim 2 sağlıksız gebeliğim oldu canım bilmiyorum söyledimmi de o yüzden ben kese görmeden kalp görmeden hamileyim diyemicem 😂😂
Yaaaaa bilmiyodum bunu askimmm ozamann sen cok heyecanlanma kese gormeden kalp atisi gormeden heyecan birakma akisina birak olduysa oldu allahimm insaallahh ❤❤🙏🙏

nasılsın ablacım😘😘😘🤗🤗
Eki Görüntüle 2873544

Evet evet o da var. Tatlım bildirimler işimizi kolaylaştırıyor tembellik işte...daldan dala atladigim için bazen kayboluyorum. :olamaz:
Bugün çok iyiyim. :KK76:
Sen nasılsın :KK60:

Hayat imtihan canım herkes neler neler yaşıyor ALLAH beterlerini vermesin
Vermesin insaallahh ya 10 sene bekledi 10 sene sirf sevdigi icin birsuru seye katlandi dun aile toplanmis konusmuslar katlanamiyorum artik dedi bana arkadasim dedim sen icinden nasil kopuyosa nasil istiyosan oyle yap dedim herseyine kostu evin yarisini bile o aldii bilmiyorum haftaiic gelcek bana dedim cik gell kafani dagit

Evet Herkesler çok iyi çok eğlenceli 😂😍🥰

Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie size bahsettigim cok samimi arkadasim vardi ya boşanıyolarmis bitti dedi bugun sabah yazdii :KK43: :KK43: herseyine alttan aldii herseyinee hic hakketmiyodu bunu yasadigina sabah sabah hic iyi degilim🥺🥺🥺
Aaa haklarında hayırlısı canım onlar için bu iyi olacaksa böyle olsun birlikte olup yıpranmaktansa 😞
Yaaaaa bilmiyodum bunu askimmm ozamann sen cok heyecanlanma kese gormeden kalp atisi gormeden heyecan birakma akisina birak olduysa oldu allahimm insaallahh ❤❤🙏🙏
Evet kuzum aynenndediğin gibi yapıcam 😍🤗🤗
Evet evet o da var. Tatlım bildirimler işimizi kolaylaştırıyor tembellik işte...daldan dala atladigim için bazen kayboluyorum. :olamaz:
Bugün çok iyiyim. :KK76:
Sen nasılsın :KK60:
Ahah o kaybolma bende de oluyor bazen 😬 bazen bildirimleri de kaçırıyorum😂
Bende iyiyim çok şükür ablacımn:KK15:

X