Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Hayırlı olsun yeni evin canım benim bende dün aşı oldum 3vdeyim birazdan çıkıcam kardeşimi aşıya götüeüc3m
Inşallah kuzum sağolasın
Aaaa hayırlı olsun kız yan etki göstermeden hemencik kurtul vurunurken acı oldu mu acı her aşı olana soruyorum bir gün biri He diyecek korkuyorum

Inşallah kuzum sağolasın
Aaaa hayırlı olsun kız yan etki göstermeden hemencik kurtul vurunurken acı oldu mu acı her aşı olana soruyorum bir gün biri He diyecek korkuyorum
Vurulurken birşey yok canım birkaç saat sonra kol ağrısı başlıyor akşam hafif bir içim yandı ama geçti gece rahat uyudum
Günaydın canım ateşin yanman geçtimi
Geçti parem o 2 saat kadar sürdü gitti sonra birşey olmadı

Vurulurken birşey yok canım birkaç saat sonra kol ağrısı başlıyor akşam hafif bir içim yandı ama geçti gece rahat uyudum

Geçti parem o 2 saat kadar sürdü gitti sonra birşey olmadı
Kıl ağrısı herkeste oluyor galiba kime sorsam kolum ağrıdı diyor canım benim aman onunla geçsin bitsin inşallah. Ateş falanda varmıştı ama geçmiş onlarda şükür kuzum. Rabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsin

Günaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Günaydın canım

diğer topicteki herkes burda maaşallah bir ben yokmuşumdu sanki di mi Minnosprenses

Günaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Hahaha kiz bana niye geley o zaman yanlis yerdemi takip ediyonuz napiyonuz ya konunun icinden takip etcen gunaydinn mimoosssssssss gittinmi hastanrye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…