- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.741
Eyluldede nick degiscek ugursuz getirdi bana 2 kere ban yedimm resmen ama ne nick yapsam bilemedim eylulu beklicem artikİnşAllah canım profil değişmiş yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyluldede nick degiscek ugursuz getirdi bana 2 kere ban yedimm resmen ama ne nick yapsam bilemedim eylulu beklicem artikİnşAllah canım profil değişmiş yine
Hayır nick gayet iyi ya kısa ben de ağustosta kısaltıcam nickiEyluldede nick degiscek ugursuz getirdi bana 2 kere ban yedimm resmen ama ne nick yapsam bilemedim eylulu beklicem artik
Oooo topic yapmışız kahve topiği birde hiç davet edilmiyoruz gelip bir dürtelim bari dedikGünaydın gecem iyi geçti rahat uyudum herşey yolu da
Yaaaa cocom nerdesin sen gel buyur topiğinme benim tospiğim senindirOooo topic yapmışız kahve topiği birde hiç davet edilmiyoruz gelip bir dürtelim bari dedik
Yok bacım topic benim olmasada olur ben baş edememYaaaa cocom nerdesin sen gel buyur topiğinme benim tospiğim senindir
Hayırlı olsun yeni evin canım benim bende dün aşı oldum 3vdeyim birazdan çıkıcam kardeşimi aşıya götüeüc3mYok bacım topic benim olmasada olur ben baş edemem
Ev toplayıp dururum kız taşınma varda iki gündür bir bakayım dedim darlandım iyice
Sen nasılsın napıyorsun bakim minnoşum
Inşallah kuzum sağolasınHayırlı olsun yeni evin canım benim bende dün aşı oldum 3vdeyim birazdan çıkıcam kardeşimi aşıya götüeüc3m
Günaydın canım ateşin yanman geçtimiGünaydın gecem iyi geçti rahat uyudum herşey yolu da
Vurulurken birşey yok canım birkaç saat sonra kol ağrısı başlıyor akşam hafif bir içim yandı ama geçti gece rahat uyudumInşallah kuzum sağolasın
Aaaa hayırlı olsun kız yan etki göstermeden hemencik kurtul vurunurken acı oldu mu acı her aşı olana soruyorum bir gün biri He diyecek korkuyorum
Geçti parem o 2 saat kadar sürdü gitti sonra birşey olmadıGünaydın canım ateşin yanman geçtimi
Kıl ağrısı herkeste oluyor galiba kime sorsam kolum ağrıdı diyor canım benim aman onunla geçsin bitsin inşallah. Ateş falanda varmıştı ama geçmiş onlarda şükür kuzum. Rabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsinVurulurken birşey yok canım birkaç saat sonra kol ağrısı başlıyor akşam hafif bir içim yandı ama geçti gece rahat uyudum
Geçti parem o 2 saat kadar sürdü gitti sonra birşey olmadı
Amin canım benimKıl ağrısı herkeste oluyor galiba kime sorsam kolum ağrıdı diyor canım benim aman onunla geçsin bitsin inşallah. Ateş falanda varmıştı ama geçmiş onlarda şükür kuzum. Rabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsin
Kıl ağrısı da möhteşem birşeydirAmin canım benim
Günaydın canımGünaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Ne koycan ismini askiim sne iyi diyosan dursun o zaman minnosHayır nick gayet iyi ya kısa ben de ağustosta kısaltıcam nicki
Oohh cok sukur aklimdaydin hepGünaydın gecem iyi geçti rahat uyudum herşey yolu da
Hahaha kiz bana niye geley o zaman yanlis yerdemi takip ediyonuz napiyonuz ya konunun icinden takip etcen gunaydinn mimoosssssssss gittinmi hastanryeGünaydınnn
Yaa arada beni etiketlesenize kızlar hiç bildirim gelmiyor takip ediyorum sayfayı oysa. Bende diyorum hiç konuşmuyor herale kızlar bir giriyorum 6 7 sayfa
Kıl ağrısı da möhteşem birşeydir
Günaydın bitanem iyiyim hastaneye geldim kız kardeşim aşı olacakNe koycan ismini askiim sne iyi diyosan dursun o zaman minnos
Oohh cok sukur aklimdaydin hep
Günaydiinn miinnoass❤