Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Dün oralardaydım evet kendimi alamıyorum sonrada çıkamıyorum
Yaaa bd v degilde gecen gece bi kiz acmis konu resimli diye ayyy sakaa bi baktim kız şeyini atmis resmini tepesini alttarafina sansür yapmis ama gene belli oluyo diyoki batiklar var iltihap gibi bise nasil gecer dedi benn şok resmen yaaa herkes kustu yoeumlarda heki ben midem bulandii resim atmadan anlat yanii

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Görmedim onu nereye açmış konuyu

Sut süttür kızzz bakk o bebiş ne güzell sütt aliyo goruyonmu minnoss minnoss tur yaaa 2 aylik bide
nasıl tatlı anlatamam ben bebek çok severim dün verem aşısını yaptırmış annesi 3 yerden aşı olmuş durmamış dedim getir bakalaım biraz sen otur çay içelim bebekle çayı koyduk hem size yazıyordum hem çay yaptım hemde bebekle gezdim evin içinde

Reactions: Jou
Ay ne güzel dualar ediyorsun ablacım yaa aminn tekrar dan hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah
Günaydın mimariyecim tanıştığımıza memnun oldum. Ben Meryem . Edebiyat öğretmeniyim. Emekliliğime bir yıl kaldı. Bildiğiniz üzere Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum iki oğlum var 24 ve 23 yaşlarında. Geceleri saymazsak ben de 26 yaşındayım. En güzel dualar senin olsun. isminden dolayı sanırım sen de mimarsin.

yaaa maşallah ablacım çocuklarını bilmiyordum ama yaşıtız çocuklarınla benim adımda melike

Oooooo masaallahhh sanaa bizide dusunurmus oyy minnoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…