Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Günaydın mimariyecim :KK68: tanıştığımıza memnun oldum. Ben Meryem . Edebiyat öğretmeniyim. Emekliliğime bir yıl kaldı. Bildiğiniz üzere Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum iki oğlum var 24 ve 23 yaşlarında. Geceleri saymazsak ben de 26 yaşındayım. :olamaz: En güzel dualar senin olsun. :dua: isminden dolayı sanırım sen de mimarsin. :confused:
Maşallah ne güzel koca koca çocuklarınız var
Hoşgeldiniz aramiza

Elhan Elhan abla bende cocuk gelisimde okudum anaokulunda staj gordum ama calişamadim evlendim uzaga gittim biraz sehir disina burdada is bulamadim oylede kaldi simdi nisanda korona olmustum korkudan adim atamiyorum işlerede allah nasip ederse bebisle 😊😊😊 cocugum buyuyunce krese vercem ordan beraber bende kres te cslisirim cocugum beraber eve gider geliriz dedim 😊😊

Ben oraya hiç girmedim milletin nasıl haber-i oluyor bide yeni konu açılınca nerden görüyoruz
Misparecim işaretledigim yeri tıklayınca en son yazılan konular çıkıyor. Buradan takip edebilirsin. 😘
IMG_20210618_091314.jpg

Teşekkür ederim Elçinim. :KK60: Minnoşum sayesinde sizinle tanisma fırsatım olduğu için şanslı hissediyorum kendimi. :KK68:Kahve sevgim beni güzel yüreklere çekti getirdi böyle ohhhh ne iyi ettim de geldim :KK76::KK76:
Cok iyi ettin abla ben 3 te iciyorum kahveyii hatta tek basima icemiyordum esimde hic sevmiyo bende burayi buldum hergun yapip paylasip iciyorum iyi geliyo😍

X