- 27 Mart 2019
- 29.016
- 103.652
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.541
Neeeeéeeeeeeeee sabah sabah neler duyuyorumhep kaçırıyorum biride bamyasını atmışrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeéeeeeeeeee sabah sabah neler duyuyorumhep kaçırıyorum biride bamyasını atmışrı
çok oldu kaçırdım o konuları tabi ben görmedim kızlar bahsetmiştNeeeeéeeeeeeeee sabah sabah neler duyuyorum
Bende bendeeeeeTabi canım sevdim sizleri
aaaaaa elçin mi ne zamandır konuşuyoruz adını sormadım
Canım Melikem bahtiniz açık olsun. Hep sağlıklı güzel haberlerinizi duyalım inşallah.yaaa maşallah ablacım çocuklarını bilmiyordum ama yaşıtız çocuklarınla benim adımda melike
Maşallah ne güzel koca koca çocuklarınız varGünaydın mimariyecim tanıştığımıza memnun oldum. Ben Meryem . Edebiyat öğretmeniyim. Emekliliğime bir yıl kaldı. Bildiğiniz üzere Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum iki oğlum var 24 ve 23 yaşlarında. Geceleri saymazsak ben de 26 yaşındayım. En güzel dualar senin olsun. isminden dolayı sanırım sen de mimarsin.
Afiyet ball olsunn kuzummmmmKahvemi yudumluyorum Eki Görüntüle 2872838
Kizz evet bende soracam soracam biturlu soramadimm dedim belki buralarda isim vermiyolar diyede cekindimaaaaaa elçin mi ne zamandır konuşuyoruz adını sormadım
Iyiki ben görmedim on gün ban yerdimçok oldu kaçırdım o konuları tabi ben görmedim kızlar bahsetmişt
Tamamdir teşekkürlerMisparecim işaretledigim yeri tıklayınca en son yazılan konular çıkıyor. Buradan takip edebilirsin.
Eki Görüntüle 2872840
aaa yok ben bağırıyorum ismimi ben melike memnun oldumAfiyet ball olsunn kuzummmmm
Kizz evet bende soracam soracam biturlu soramadimm dedim belki buralarda isim vermiyolar diyede cekindim
Bende Elçinn bende cokcok memnun oldummaaa yok ben bağırıyorum ismimi ben melike memnun oldum
Teşekkür ederim Elçinim. Minnoşum sayesinde sizinle tanisma fırsatım olduğu için şanslı hissediyorum kendimi. Kahve sevgim beni güzel yüreklere çekti getirdi böyle ohhhh ne iyi ettim de geldim
Cok iyi ettin abla ben 3 te iciyorum kahveyii hatta tek basima icemiyordum esimde hic sevmiyo bende burayi buldum hergun yapip paylasip iciyorum iyi geliyoTeşekkür ederim Elçinim. Minnoşum sayesinde sizinle tanisma fırsatım olduğu için şanslı hissediyorum kendimi. Kahve sevgim beni güzel yüreklere çekti getirdi böyle ohhhh ne iyi ettim de geldim
yaaa yerim seni aslında ilk topiğe geldiğinde tedirgin oldum başımıza baya şey geldi de kk daBende Elçinn bende cokcok memnun oldumm
canım ablamTeşekkür ederim Elçinim. Minnoşum sayesinde sizinle tanisma fırsatım olduğu için şanslı hissediyorum kendimi. Kahve sevgim beni güzel yüreklere çekti getirdi böyle ohhhh ne iyi ettim de geldim
Ahanda benimde basima geldii hicbise bilmiyodumm bundan sonra daha cok dikkat edicez artikk agzimi acamiyorum fazla yok bdv beni bitireyyyyyyaaa yerim seni aslında ilk topiğe geldiğinde tedirgin oldum başımıza baya şey geldi de kk da
dikkat ederiz artıkAhanda benimde basima geldii hicbise bilmiyodumm bundan sonra daha cok dikkat edicez artikk agzimi acamiyorum fazla yok bdv beni bitireyyyyy
Bende yirimm yirimmmm
Tamamm melikemmmdikkat ederiz artık