- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.501
Insallahh oldugunda otur bekle hemen olup cıkma haaayalnız gideceğim kuzum hepimiz çalışıyoruz maalesef
Annemde vuruldu geçenlerde 2. Gün biraz saf gibiyim diyordu başka başka bişey olmadıinşallah canım odamdaki abide vuruldu sadece kol ağrım var dedi onda etki olmamış
Nasılsın joum napıyorsunTamamm kuşumm
Benim annemde vuruldu hic biseyi etki etmedi yaaa kisiden ksiiye degisiyo isteAnnemde vuruldu geçenlerde 2. Gün biraz saf gibiyim diyordu başka başka bişey olmadı
Nasılsın joum napıyorsun
yok zaten ilaç yadırıcam canım doktora da biraz kalırımInsallahh oldugunda otur bekle hemen olup cıkma haaa
benim annemde vuruldu da bitanem annem gece biraz kötü oldu üşüme tuttu kadını titriyordu donuyorum dedi üzerine kat kat eşya attıAnnemde vuruldu geçenlerde 2. Gün biraz saf gibiyim diyordu başka başka bişey olmadı
Nasılsın joum napıyorsun
Süperr süperrr her yoluna girecek insaallahhhyok zaten ilaç yadırıcam canım doktora da biraz kalırım
aminnnn kuzummm şu dizime gözüme çare bulursam iyi olacakSüperr süperrr her yoluna girecek insaallahhh
Gözün gecmedimi halen minnosummaminnnn kuzummm şu dizime gözüme çare bulursam iyi olacakdün akşam komşumuz geldi çaya alt komşumuz annem sütünde bir kaşık aldı gözüme koydu
yok canım yok aynı kırmızı sabah iyi gibi öğleden sonra patlak veriyorGözün gecmedimi halen minnosumm
Sabaha kadar gozun dinleniyo istee ogledee kadar cok bakiyosun busefer patliyosun ahh kuzum yaaayok canım yok aynı kırmızı sabah iyi gibi öğleden sonra patlak veriyor
aynen öyle canım bu gün doktora yazdırıcam ilaç geçer onunla inşallahSabaha kadar gozun dinleniyo istee ogledee kadar cok bakiyosun busefer patliyosun ahh kuzum yaaa
Gecer gecer gecicek hep oyle kalcak degilllaynen öyle canım bu gün doktora yazdırıcam ilaç geçer onunla inşallah
sütte pek tatlıydıGecer gecer gecicek hep oyle kalcak degilll
günaydın paremGünaydın kahveciler
Hosbulduk canım nasilsinizOoo msspareee hosgeleeeee
Allah iyiligini versin insaallahh güzell dedin bunusütte pek tatlıydı
Günaydın minnosumgünaydın parem
Iyiyimm kuzum sen nasilsin bdvlerde yakaliyorum seniiHosbulduk canım nasilsiniz