Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Doktoruna danışmadan bırakma bence canım. Benim yaşım küçüktü bıraktırmıştı doktorum ama başlatmasıda önlem amaçlıydı çok düşük bir düzeyde yüksekti. Birkaç sene sonra yine yükseldi ilacı bırakınca işte. Anne tarafımın hepsinde var benim hemen heemn. Benimde tahlillerim şu şekildeydi bunu özel bir hastanede doktorum yaptırmıştı. Sonrasında kontrol için devlettrn bir doktora gittim haşimato tiroidim var dedim sadece tsh baktı bu antikorlara hiç bakmadı. Bakması gerekirmiydi bilmiyorrum

Ay ne güzel dualar ediyorsun ablacım yaa aminn tekrar dan hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah

Aşularında seni bekleyyy kuuuzzz
Bulasik makina icin insallahh hayirlisi olsun minnosumm bende uyandim bakiyim dedim bizim kuzlar burda

Tamammm
amin canım evet aile hekimine gidicem aşı vurulucam oradan hastahaneye gidicem kafama vurululacak ordan bulaşık makinası almaya gidicem ordanda allah kerim bu ün baya işim var aşının etkisi başlamadan eve gideyimde

Reactions: Jou
Hahaah kizz evet yaaa daha degistirmedim dunden beri sanirim bu iyimi sana soruyorumm iyimii
Güzel kız hepsi güzel
Tamam minnoşum şindiden geçmiş olsun aşını inşallah yan etkisi olmadan atlatırsın

Ayyy evett insallahh ama nolur neolmaz yaninda biri olsun aşı da başın doner bise olur 15 dk bekletiyolar tatlı telaşlarınn olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…