Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

İnşallah canım, zayıfladım zaten çok şükür. 46kilo verdim.
Çocuklar için çok zor,telefon televizyon bağımlısı oldular hepsi. Abimlerin evinin balkonu bile yok çocukları zor tutuyorum diyor yengem.

İnşallah canım, zayıfladım zaten çok şükür. 46kilo verdim.
Çocuklar için çok zor,telefon televizyon bağımlısı oldular hepsi. Abimlerin evinin balkonu bile yok çocukları zor tutuyorum diyor yengem.
Maasallah tebrik ederim senii mide ameliyatimj olmustun
Bizimde balkon yok zor gercekten cocklar icin cok dha zor gecti bu 2 sene

Maasallah tebrik ederim senii mide ameliyatimj olmustun
Bizimde balkon yok zor gercekten cocklar icin cok dha zor gecti bu 2 sene
Sağol evet ameliyat olmuştum.
Bizim burası köy gibi, bahçeye çıkıyordum ben sürekli. Etrafta korona olanda olmayınca bu zamana geldik çok şükür. Gerçekten çocuklar için çok zor

Ben buraya bugün katıldım kahve seven biri degilim ne hayırsa canim kahve cekti ve içtim ustune bi de bu başlığa denk geldim paylastim oyle başladı ne güzel insanlarsınız Allahım hepinizden razı olsun ne diyecegimi bilemiyorum ama varliginiz ve iyi niyetlerle birbirmize yaklasiyor olmak ruhuma o kadar iyi geldi ki bugünü yasatan beni sizle buluşturan Rabbime şükürler olsun C Cay6 Mcz09 Jou

Son düzenleme:
Ah canim benim yaa

Canim benim ne demekk cok tesekkur ederimm herzmana burdayizz allah seninde gün yüzünü güldürsün❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…