- 5 Kasım 2020
- 157
- 141
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.461
Evet merkezefendi diye geçiyor bulunduğumuz yer ozel sağlıkl hastanesinde alAli Ulutürk isimli dr bayagi tecrubeli onu denemek istedimMerkezde misin Denizlide?
İnşallah canım, zayıfladım zaten çok şükür. 46kilo verdim.Amiin amin insallah dua et valllahi ya cocklarij psikolojileri bozuldu hep bizlrrin bile bozuldu ki onlar bu durumu ne kdr anlayabilip kafalarinda nasil oturtuyorlar kim bilir
Sen minigini al kucagja da insallah ozamana hem koronadan kurtuluruz insallahhh hemde gecen gunduzune karisir bir zayiflarsinki hiic takma onlari kafana .
Aminnn aminn aminnnInsallah Allah korkusu olan isinin ehli biridir
İnşallah kafana göre biri olur canım. Araştır orda hastane çok zaten. İlla biri iyi gelirEvet merkezefendi diye geçiyor bulunduğumuz yer ozel sağlıkl hastanesinde alAli Ulutürk isimli dr bayagi tecrubeli onu denemek istedim
Teşekkür ederim yakınsa bi arastirayimDenizlide zerrin çelik var canım iyi diye duymuştum. Bende Muğla dayım
Cerrahi hastanesindeydi en sonTeşekkür ederim yakınsa bi arastirayim
Evet inşallah bakalimİnşallah kafana göre biri olur canım. Araştır orda hastane çok zaten. İlla biri iyi gelir
Maasallah tebrik ederim senii mide ameliyatimj olmustunİnşallah canım, zayıfladım zaten çok şükür. 46kilo verdim.
Çocuklar için çok zor,telefon televizyon bağımlısı oldular hepsi. Abimlerin evinin balkonu bile yok çocukları zor tutuyorum diyor yengem.
Yüzeysel baktim da özel klinik gibi duruyor dr iyi de olsa özel klinik fobisi oluştu bende çünkü para kqzanmak için olmayan hastalik cikariyorlarCerrahi hastanesindeydi en son
Sağol evet ameliyat olmuştum.Maasallah tebrik ederim senii mide ameliyatimj olmustun
Bizimde balkon yok zor gercekten cocklar icin cok dha zor gecti bu 2 sene
Kliniğe geçtiyse bilmiyorum özel hastanedeydi önce.Yüzeysel baktim da özel klinik gibi duruyor dr iyi de olsa özel klinik fobisi oluştu bende çünkü para kqzanmak için olmayan hastalik cikariyorlar
Oyle biryerde yasadgn icin cok sanslisinnn cokSağol evet ameliyat olmuştum.
Bizim burası köy gibi, bahçeye çıkıyordum ben sürekli. Etrafta korona olanda olmayınca bu zamana geldik çok şükür. Gerçekten çocuklar için çok zor
Ilgilendigin icin tesekkur ederimKliniğe geçtiyse bilmiyorum özel hastanedeydi önce.
Ah canim benim yaaBen buraya bugün katıldım kahve seven biri degilim ne hayırsa canim kahve cekti ve içtim ustune bi de bu başlığa denk geldim paylastim oyle başladı ne güzel insanlarsınız Allahım hepinizden razı olsun ne diyecegimi bilemiyorum ama varliginiz ve iyi niyetlerle birbirmize yaklasiyor olmak ruuma o kadar iyi geldi ki bugünü yasatan beni sizle buluşturan Rabbime şükürler olsun C Cay6Mcz09 Jou
Canim benim ne demekk cok tesekkur ederimm herzmana burdayizz allah seninde gün yüzünü güldürsün❤❤Ben buraya bugün katıldım kahve seven biri degilim ne hayırsa canim kahve cekti ve içtim ustune bi de bu başlığa denk geldim paylastim oyle başladı ne güzel insanlarsınız Allahım hepinizden razı olsun ne diyecegimi bilemiyorum ama varliginiz ve iyi niyetlerle birbirmize yaklasiyor olmak ruuma o kadar iyi geldi ki bugünü yasatan beni sizle buluşturan Rabbime şükürler olsun C Cay6Mcz09 Jou
Amin hepimizin yüzü gülsün inşallah buraya pozitif gebelik çubuklarımızı atarız başlığa da benim gibi çift çizgisi olanlar yazarızCanim benim ne demekk cok tesekkur ederimm herzmana burdayizz allah seninde gün yüzünü güldürsün❤❤
Eminim oyledirler ballış hatunlar
Olur canimAmin hepimizin yüzü gülsün inşallah buraya pozitif gebelik çubuklarımızı atarız başlığa da benim gibi çift çizgisi olanlar yazarız