Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Serbest t4 varya birde onun ne demek oldgnu bilmiyorum bende her ikiside suan normal aralikta zaten benim cok sukur . Ilacla bu durumda diye birakirsam bozulur eskiye donerjm diye korkumdan hjc bjrakmayi sormamjsim bjle yillardir doktorlara .
Sana da gecmis olsun canim
Doktoruna danışmadan bırakma bence canım. Benim yaşım küçüktü bıraktırmıştı doktorum ama başlatmasıda önlem amaçlıydı çok düşük bir düzeyde yüksekti. Birkaç sene sonra yine yükseldi ilacı bırakınca işte. Anne tarafımın hepsinde var benim hemen heemn. Benimde tahlillerim şu şekildeydi bunu özel bir hastanede doktorum yaptırmıştı. Sonrasında kontrol için devlettrn bir doktora gittim haşimato tiroidim var dedim sadece tsh baktı bu antikorlara hiç bakmadı. Bakması gerekirmiydi bilmiyorrum🤷🏼‍♀️
23517579-389E-42E1-994B-16F5FF5CCEE5.png

İşte aynı hisleri yaşadım sözcükler doğru yerdesin diyor ruh da tasdik ediyor mimariyecim. :KK68:Abla olarak kabul ettiğin için çok teşekkür ederim mutlu oldum. :KK68:İnsallah hep sıcak, vefalı insanlarla kesişir yolumuz. :dua:
Ay ne güzel dualar ediyorsun ablacım yaa aminn 😍😍 tekrar dan hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah 🤗

Aşularında seni bekleyyy kuuuzzz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bulasik makina icin insallahh hayirlisi olsun minnosumm bende uyandim bakiyim dedim bizim kuzlar burda🌻😄😄😄

Tamammm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
amin canım evet aile hekimine gidicem aşı vurulucam oradan hastahaneye gidicem kafama vurululacak ordan bulaşık makinası almaya gidicem ordanda allah kerim bu ün baya işim var aşının etkisi başlamadan eve gideyimde 🤣

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hahaah kizz evet yaaa daha degistirmedim dunden beri sanirim bu iyimi 😀 sana soruyorumm iyimii😄😄
Güzel kız hepsi güzel 😃
bu öğlene kadar buradayım sonra hastahane işlerimi halledeceğim bulaşık makinası alacağım aiı olacağım çok işim var bu gün Jou Jou sizler sohbet edin ben akşam dahil olurum öğle kadar buradayım 😍
Tamam minnoşum şindiden geçmiş olsun aşını inşallah yan etkisi olmadan atlatırsın😍

amin canım evet aile hekimine gidicem aşı vurulucam oradan hastahaneye gidicem kafama vurululacak ordan bulaşık makinası almaya gidicem ordanda allah kerim bu ün baya işim var aşının etkisi başlamadan eve gideyimde 🤣
Ayyy evett insallahh ama nolur neolmaz yaninda biri olsun aşı da başın doner bise olur 15 dk bekletiyolar tatlı telaşlarınn olsunn 😍😍

X