Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Icine sinmediyse doktor degistir canim ben degistirdim asilamayi bile beceremedii bosa gitti param ne hali varsa gorsun dedim isnan yasadigi zaman anliyor artikk
Aşılama dediğin sperm mi asiladilar bilmiyorum o konuyu ondan soruyorum bana onaylarsam catlatma ignesi yapacağını soyledi

Cok sevindim cnm Rabbim sag salim kolay bir dogumla kucaginiza almayi nasip etsin . Yat tabiki ben durumu bilmedgm icin oyle demistim Rabbim icine ferahlik huzur versn

Icine sinmediyse doktor degistir canim ben degistirdim asilamayi bile beceremedii bosa gitti param ne hali varsa gorsun dedim isnan yasadigi zaman anliyor artikk
Biz ilk kontrole gittigimizde 6 aylik evliyken boş yere para döktük ozel klinikteki dr bana sorun sende dedi eski cahiller gibi konustu oysa ki butun tahliller temiz boylelerini Allah hidayet etsin sadece basit kontroldu oysaki

Aşılama dediğin sperm mi asiladilar bilmiyorum o konuyu ondan soruyorum bana onaylarsam catlatma ignesi yapacağını soyledi
Yok kizz aşılama sen sen igne vuruluyosun yumurta gelismesi icin benim oyle oldu sonra catlatma ignesi şugun şu saatte vurul dedi bana 2gun sonra sabahinda gittim esimle esimden sperm aldilar ordan iyisini secip sonra vajinana direk yolluyolar

Biz ilk kontrole gittigimizde 6 aylik evliyken boş yere para döktük ozel klinikteki dr bana sorun sende dedi eski cahiller gibi konustu oysa ki butun tahliller temiz boylelerini Allah hidayet etsin sadece basit kontroldu oysaki
Terbiyesizz cahil cahil konusmus heptenn benimki de ilk asilamayi beceremedii zaten

Bende yeni evliyken drun biri tüp bebekle bile hamile kalamazsın boşuna uğraşma demişti kaç gün ağlamıştım

Amin sağol canım Allah razı olsun. Sende ne var ne yok nasıl gidiyor
Cok sukur ne olsun saglgimiza halimize vaktimize bin sukurler olsun . Pek bir degisiklik yok canim sadece havalarn guzellesmesi ile moralim ruh halim cok dha guzel olacak hissediyorum su pandemiden skldik kizimla doya diya gezip eglenmek dolasmak istiyorum artik bunaldik ama sukur korona olmadk vs

Doktor cok onemli yaa ben hamileyken dusuk tehlikesi yasadim gittimde asla korkutmamisti endiselendirmemisti beni guzel doktorum . Bir ablam gibiydi sanki tum surec boyunca Allah ondan razi olsun . Insan zaten panik oluyor ruh hali degisken oluyor hastane ortamlarinda hele bebek konusu daha hassas yaklasimlarina cok ozen gostermeleri gerekir

Sorma canım ya bizde bıktık vallahi.
Ben ameliyat oldum dedim az zayıflarım da iki güzel elbise alır giyerim. 3 ay sonra korona geldi,kaldık öyle. Şimdide çok yürümek ayakta kalmak bile yasak.
İnşallah biter giderde hepimiz bir rahat nefes alırız doya doya gezeriz.

Biz de martta istanbuldan denizliye taşındık bilmedigim memleket dr önerisi de bulamıyorum kimseyi tanımadığım için işte kendimce buldum birini bakalim ay basinda taniscaz nasipse

Evett aynenn doktor un ilgisi konusmasi sevgisi cok onemlii oyuzden ben degistirdim hemen

Biz de martta istanbuldan denizliye taşındık bilmedigim memleket dr önerisi de bulamıyorum kimseyi tanımadığım için işte kendimce buldum birini bakalim ay basinda taniscaz nasipse
Denizlide zerrin çelik var canım iyi diye duymuştum. Bende Muğla dayım

Amiin amin insallah dua et valllahi ya cocklarij psikolojileri bozuldu hep bizlrrin bile bozuldu ki onlar bu durumu ne kdr anlayabilip kafalarinda nasil oturtuyorlar kim bilir
Sen minigini al kucagja da insallah ozamana hem koronadan kurtuluruz insallahhh hemde gecen gunduzune karisir bir zayiflarsinki hiic takma onlari kafana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…