- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.081
İlk zamnlar bende susardım birde çok yakın davranırdım 2 3 günde bir araşırdık saatlerce konuşurduk eşime sürekli hadi gidelim derdim ama artık yok ne gidelim diyırumm ne arıyorumhahahhaa iyii dedinn susmiycann bu devirde kaynana susanlarr başlarına gelmeyen kalmadı heleki annem hep susardı ama genede olan ona olurduuu hep laf hep laf şimdiki gelinler cin gibi
ooooo çok iyiii vallaaaa benim kayınpeder oturur koltuğun üstüneBabam dediğim yani kayınpederim. Yapıyor kız mesela haftasonu gidiyoruz adam bize mangal yapıyor bahçede sonra bahçeyi bir güzel temizliyor sonra gidiyor hayvanlara bakıyor. Tarlaya gidiyo(köyde yaşıyorlar). Ve ayriyetten çalışıyorda. Kaynanama işte çocuğu kıymetli
hehhh aynenn salata yapar ayran koyar masaya tabiiki yardım ederr benimki ediyoo insan sevdiğiyle başbaşa yapmak ister toplar eder yardım eder benim eniştemm bukadar temizliği ettiyse onu kesin yardım ederrya mesela ben yemek yapayım o salata yapsın yada ayran hazırlasın vs çok birşey istemem ama benimki yapmaz ama evde olmasan heryeri temzilerbak annesi yok 1 aydır 2 defa merdivenleri yıkadı evi kaç defa sildi ütü yapıyor falan ama bir kadın varsa yapmazmış
İnşallah birgün benimde olursenin durum kötüymüş canım ama benimki temiz dağınık değil o konuda iyiyim enazından
boşveeerrrrr nasıll alıştırdıysan öyle gider benim ki bi laf edemiyo eşimin korkusundannnİlk zamnlar bende susardım birde çok yakın davranırdım 2 3 günde bir araşırdık saatlerce konuşurduk eşime sürekli hadi gidelim derdim ama artık yok ne gidelim diyırumm ne arıyorum
Ama yapar yaranamaz kaynanama yine deooooo çok iyiii vallaaaa benim kayınpeder oturur koltuğun üstüne
hehhh aynenn salata yapar ayran koyar masaya tabiiki yardım ederr benimki ediyoo insan sevdiğiyle başbaşa yapmak ister toplar eder yardım eder benim eniştemm bukadar temizliği ettiyse onu kesin yardım ederr
yapmaz arada hasta numarası yapayımda yapsınooooo çok iyiii vallaaaa benim kayınpeder oturur koltuğun üstüne
hehhh aynenn salata yapar ayran koyar masaya tabiiki yardım ederr benimki ediyoo insan sevdiğiyle başbaşa yapmak ister toplar eder yardım eder benim eniştemm bukadar temizliği ettiyse onu kesin yardım ederr
inşallahİnşallah birgün benimde olur
hangi kaynanaya yaranıyorkii ahh kuşummAma yapar yaranamaz kaynanama yine de
eevvett yappp yapa yapa alıştırırsınyapmaz arada hasta numarası yapayımda yapsın
inşallah
Benimki de laf etmez iyiliğine çok iyidir. Ama beni çok bunaltıyor. İstiyor ben bütün akrabalarıyla tanışayıp hepsiyle içli dışlu olayım hep onunla gezelim biz. Hep böyle. Birde hiç muhabbeti sarmıyor artık hep milleti anlatıyo o onu yapıyomuş bu bunu yapıyormuş. Bana geliyor eltisini yerden yere vuruyor 5 dk sonra eltisiyle bir görüyorum can ciğer kuzu sarması. Bunları gördükçe mesafemi koydum hiç hazetmiyorum artık çok soğudumboşveeerrrrr nasıll alıştırdıysan öyle gider benim ki bi laf edemiyo eşimin korkusundannn
benimkide öyle biliyomusunn onun tarafıyla gitsem biyerlere bi mutlu bi bişe böyle ama benim tarafıma şey yapsamm tamam der geçerr değişik değişik haller ama kale almıyorumm erkek tarafıyla nasıl muhabbet ediceğini bile bilmiyosunki yaaa öyle desen boş böyle desen boşş seni böyle yanlış anlamıcak senii iyi bilcekse o zaman belki yani başka türlü olmuyo konu başka yere çeker diye istemiyorum neseki uzaktayızz sıkıntı yaşamıyorum pekkBenimki de laf etmez iyiliğine çok iyidir. Ama beni çok bunaltıyor. İstiyor ben bütün akrabalarıyla tanışayıp hepsiyle içli dışlu olayım hep onunla gezelim biz. Hep böyle. Birde hiç muhabbeti sarmıyor artık hep milleti anlatıyo o onu yapıyomuş bu bunu yapıyormuş. Bana geliyor eltisini yerden yere vuruyor 5 dk sonra eltisiyle bir görüyorum can ciğer kuzu sarması. Bunları gördükçe mesafemi koydum hiç hazetmiyorum artık çok soğudum
Kız benimki çok fena ama yemek yeriz ya kaynatama ayrı sofra kurar gitsin ayrı yesin diye. Oturuyoruz muhabbet ediyoruz kaynatamı kovar gitsene sen arıadaşlarınla otur git yat diye. Bikere biyere gittik kaynatamda geldi bizimde. Sonra döndük tam arabadan indik bişey dedi heemn kaynanam uff sus zaten geldin bizimle rezil ettin bizi dedi. Bunları gördükce duydukca Allahım nefret ettim yahangi kaynanaya yaranıyorkii ahh kuşumm
eevvett yappp yapa yapa alıştırırsın
uuuuu kocasına niye öyle ediyokiii değişik değişik hallerr adamı hayattan soğuttu hepten yaKız benimki çok fena ama yemek yeriz ya kaynatama ayrı sofra kurar gitsin ayrı yesin diye. Oturuyoruz muhabbet ediyoruz kaynatamı kovar gitsene sen arıadaşlarınla otur git yat diye. Bikere biyere gittik kaynatamda geldi bizimde. Sonra döndük tam arabadan indik bişey dedi heemn kaynanam uff sus zaten geldin bizimle rezil ettin bizi dedi. Bunları gördükce duydukca Allahım nefret ettim ya
En güzeli uzak olmak gerçekten. Aynen herkesle görüşeyim istiyor bide herkesi konusu komşusu benim evime getirme derdinde sürekli birilerini söylüyo o gelcek sana bu gelcek sana. Bide derken de bana diyorki temiZliğini yap camlarını sil halılarını yıkamaya ver. Gel diyo çak ağzıma 2 tane oturayımbenimkide öyle biliyomusunn onun tarafıyla gitsem biyerlere bi mutlu bi bişe böyle ama benim tarafıma şey yapsamm tamam der geçerr değişik değişik haller ama kale almıyorumm erkek tarafıyla nasıl muhabbet ediceğini bile bilmiyosunki yaaa öyle desen boş böyle desen boşş seni böyle yanlış anlamıcak senii iyi bilcekse o zaman belki yani başka türlü olmuyo konu başka yere çeker diye istemiyorum neseki uzaktayızz sıkıntı yaşamıyorum pekk
Çok değişik kız istiyor herkes onu pohpohlasın o herşeyin en güzelini bilir en iyisini biliruuuuu kocasına niye öyle ediyokiii değişik değişik hallerr adamı hayattan soğuttu hepten ya
ne gerek var okadar evine getirmekk okadarda iyi değill bide eve milleti getirmek nazar oluyorr işin gücün yok millet ne der camları silcem halıları yıkıcamm çak bitane ortasına yavvvEn güzeli uzak olmak gerçekten. Aynen herkesle görüşeyim istiyor bide herkesi konusu komşusu benim evime getirme derdinde sürekli birilerini söylüyo o gelcek sana bu gelcek sana. Bide derken de bana diyorki temiZliğini yap camlarını sil halılarını yıkamaya ver. Gel diyo çak ağzıma 2 tane oturayım
hahaha onu dicektim süreklii pohpohlasın onuÇok değişik kız istiyor herkes onu pohpohlasın o herşeyin en güzelini bilir en iyisini bilir
BİZ KADINLAR ÇOK FENAYIZ YAAAhangi kaynanaya yaranıyorkii ahh kuşumm
eevvett yappp yapa yapa alıştırırsın
çokk şükürrr bie iki kelimeyle kandırırızzzzzBİZ KADINLAR ÇOK FENAYIZ YAAA
ama erkeklerde bundan anlıyor canım başım ağrıyor kolum ağrıyor , dün ben saydırdım zaten her yerim ağrıyor ya dedim canım dizim ağrıyor dilimin altı şişmiş gözüm kan çanağı onun cümlenisi : anaaaaaaaaaa karı resmen dökülüyorçokk şükürrr bie iki kelimeyle kandırırızzzzz
ama erkeklerde bundan anlıyor canım başım ağrıyor kolum ağrıyor , dün ben saydırdım zaten her yerim ağrıyor ya dedim canım dizim ağrıyor dilimin altı şişmiş gözüm kan çanağı onun cümlenisi : anaaaaaaaaaa karı resmen dökülüyordedim aahhh ben eskiden böyle değildim senin yüzünden
İşte getircek herşeyüm düzgün olsunki millet dicek x gelinine herşeyi almışne gerek var okadar evine getirmekk okadarda iyi değill bide eve milleti getirmek nazar oluyorr işin gücün yok millet ne der camları silcem halıları yıkıcamm çak bitane ortasına yavvvbazen yaşayanları görüyorum en güzeli gerçekten çalışmakk aynısı arkadaşımın kaynanasıda bi tuğaff evlencek eylülde işte bendiyo hayattaa eve oturmamm bunları gelen gideni bitmezz kesinlikle çıkmıcam işten dedi yanii bide kaynanasıyla yan yana en azından seninki gene mesafedir dimii
hahaha onu dicektim süreklii pohpohlasın onu
evettt pandemi bilee çok iyi zamana rastladınnn hamileler doğuranlar hattaa lohusa olan kişiler bile kurtulduu çenelerdenİşte getircek herşeyüm düzgün olsunki millet dicek x gelinine herşeyi almışbana bikaç süs müste al diyordu evet biz arabatla 20 dk mesafedeyiz. Ay en iyisi böyle durumlarda çalışmak gerçekten bazen bende diyordum keşke çalışsam diye de. Bu pandemi beni bu konudan kurtardı