- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.101
Ayy böyle düşününce tabiki çok şükür canım. By devirde dediğin gibi düzgününü bulabilmek zor. Çok şükür o yönden hiç sıkıntım yok. Herşeyde anlayışlıdır yine de. Allah uzak etsin arkadaşına da yardım etsin inşalahahhhCookiie sana birşey anlatıyimm seninkine şükrediceksinn aslındaa
çok samimi arkadaşım var benim evlendii kocasıı sabah akşam susmazz evde birtane çamaşırı dolu olmiycakk
buzdolaplar dağınık olmucak gardırop içi hep düzenli olcakk bi pantalonu eksik olmiycak hergün sabah akşam evi siliyor süpürüyo aralarıı limonu yanii hatta arkadaşım çok pişmann arada çapkınlığı var arada telefonlarda biriyle msjlaşırken görmüş allah kimsenin başına vermesinn oyüzdenn bazı adamalrın bi iyi tarafı olur bir de sevmediğimiz huyları olurr seninkini ben genel normal görüyorum ne adamlar varr :/
evettt kızzz banada diyoki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo öyle yokk diyo
Hatta çocuk sahibi olamayanlar en başındaevettt pandemi bilee çok iyi zamana rastladınnn hamileler doğuranlar hattaa lohusa olan kişiler bile kurtulduu çenelerden
arkadaşın adına üzüldüm vallahahhhCookiie sana birşey anlatıyimm seninkine şükrediceksinn aslındaa
çok samimi arkadaşım var benim evlendii kocasıı sabah akşam susmazz evde birtane çamaşırı dolu olmiycakk
buzdolaplar dağınık olmucak gardırop içi hep düzenli olcakk bi pantalonu eksik olmiycak hergün sabah akşam evi siliyor süpürüyo aralarıı limonu yanii hatta arkadaşım çok pişmann arada çapkınlığı var arada telefonlarda biriyle msjlaşırken görmüş allah kimsenin başına vermesinn oyüzdenn bazı adamalrın bi iyi tarafı olur bir de sevmediğimiz huyları olurr seninkini ben genel normal görüyorum ne adamlar varr :/
evettt kızzz banada diyoki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo öyle yokk diyo
evett kuzumm oyüzden bana normal geliyor bunlar artıkk genede çok şükür bize düşkünler bizi seviyolar ediyolarr anlayışlılar nedesekk alttan alıyolarr boşanmakta istemiyo okadar severek evlendikiii yapcak birşeyy yok aslında evlenince anlıyosun huyunu suyunuAyy böyle düşününce tabiki çok şükür canım. By devirde dediğin gibi düzgününü bulabilmek zor. Çok şükür o yönden hiç sıkıntım yok. Herşeyde anlayışlıdır yine de. Allah uzak etsin arkadaşına da yardım etsin inşalah
kesinlikleeHatta çocuk sahibi olamayanlar en başında
süper süperrrarkadaşın adına üzüldüm vallah
benimki vicdanlı ki siızlansam yapar
hahahahahh yaaaa yerim senievett kuzumm oyüzden bana normal geliyor bunlar artıkk genede çok şükür bize düşkünler bizi seviyolar ediyolarr anlayışlılar nedesekk alttan alıyolarr boşanmakta istemiyo okadar severek evlendikiii yapcak birşeyy yok aslında evlenince anlıyosun huyunu suyunu
kesinliklee
süper süperrro zaman eller havayaaa
İnşallah rabbim arkadaşınun eşinin yüreğine merhamet versinde düzelsin yuvası canımevett kuzumm oyüzden bana normal geliyor bunlar artıkk genede çok şükür bize düşkünler bizi seviyolar ediyolarr anlayışlılar nedesekk alttan alıyolarr boşanmakta istemiyo okadar severek evlendikiii yapcak birşeyy yok aslında evlenince anlıyosun huyunu suyunu
kesinliklee
süper süperrro zaman eller havayaaa
yaaaaaaaa minnoşşşş yeirmm seni ben yirimm yirimmmooooooooooo
kesinlikle öyle eşinle o kapı kapandığında mutluysan gerisi önemli değilİnşallah rabbim arkadaşınun eşinin yüreğine merhamet versinde düzelsin yuvası canımbakma kızıyoruz kaunanaya onlar evin dışında hiçte önemi olmayan şey. Evin içinde mutlu huzurlu ol gerisi hiç önemli değil
tabiikiii kızzz ben bile takılıyorummm gülmek amaçlıı konuşuyoruz hepimizzzzİnşallah rabbim arkadaşınun eşinin yüreğine merhamet versinde düzelsin yuvası canımbakma kızıyoruz kaunanaya onlar evin dışında hiçte önemi olmayan şey. Evin içinde mutlu huzurlu ol gerisi hiç önemli değil
yaaaaaaaa minnoşşşş yeirmm seni ben yirimm yirimmm
Buraları yıkılıyo benden yıkılıyo
Hergün peşime bıyıklı takılıyo
Ben seni seçtim tahminin doğru
Yasla başını hadi degajeme doğru
çookk şükür rabiimee hepimizee inşallahh yaaakesinlikle öyle eşinle o kapı kapandığında mutluysan gerisi önemli değil
aminnn canım aminnnnnçookk şükür rabiimee hepimizee inşallahh yaaa
anan akşama ne yapcak yemekaminnn canım aminnnnn
yarın zeytinli börek var yapsana sendeanan akşama ne yapcak yemek
aaa zeytinli börekmiii hiç duymadım kızzz onuu ama güzel olur nasıl yapılıyoryarın zeytinli börek var yapsana sende
hemen tarif edeyim canım biz yeşil zeytinle yaparız ufak ufak doğra kıymayı kavur üzerine sağonı koy kavrulsun baharatları at ağız tadına göre biz tuz karababir kırmızı biver atarız sonra zeyini koyarız virazda öyle kavrulur gözlemelik hamur yogur hrcın soğuğunca koy pişir efsane oluyor antebin böreğidir budaaaa zeytinli börekmiii hiç duymadım kızzz onuu ama güzel olur nasıl yapılıyor
yeşil zeytin aklıma geldi o an bayılırımm zeytin şeylerii yeşil zeytin alıyimde bigün yapayim not ettim telefonahemen tarif edeyim canım biz yeşil zeytinle yaparız ufak ufak doğra kıymayı kavur üzerine sağonı koy kavrulsun baharatları at ağız tadına göre biz tuz karababir kırmızı biver atarız sonra zeyini koyarız virazda öyle kavrulur gözlemelik hamur yogur hrcın soğuğunca koy pişir efsane oluyor antebin böreğidir buda
yeşil zeytin aklıma geldi o an bayılırımm zeytin şeylerii yeşil zeytin alıyimde bigün yapayim not ettim telefona