Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ayy böyle düşününce tabiki çok şükür canım. By devirde dediğin gibi düzgününü bulabilmek zor. Çok şükür o yönden hiç sıkıntım yok. Herşeyde anlayışlıdır yine de. Allah uzak etsin arkadaşına da yardım etsin inşalah

Reactions: Jou
arkadaşın adına üzüldüm vallah
benimki vicdanlı ki siızlansam yapar

evett kuzumm oyüzden bana normal geliyor bunlar artıkk genede çok şükür bize düşkünler bizi seviyolar ediyolarr anlayışlılar nedesekk alttan alıyolarr boşanmakta istemiyo okadar severek evlendikiii yapcak birşeyy yok aslında evlenince anlıyosun huyunu suyunu

Hatta çocuk sahibi olamayanlar en başında
kesinliklee

arkadaşın adına üzüldüm vallah
benimki vicdanlı ki siızlansam yapar
süper süperrr o zaman eller havayaaa

hahahahahh yaaaa yerim seni

İnşallah rabbim arkadaşınun eşinin yüreğine merhamet versinde düzelsin yuvası canım bakma kızıyoruz kaunanaya onlar evin dışında hiçte önemi olmayan şey. Evin içinde mutlu huzurlu ol gerisi hiç önemli değil

kesinlikle öyle eşinle o kapı kapandığında mutluysan gerisi önemli değil

tabiikiii kızzz ben bile takılıyorummm gülmek amaçlıı konuşuyoruz hepimizzzz

amin inşallahh gün yüzünü güldürsün onuda

aaa zeytinli börekmiii hiç duymadım kızzz onuu ama güzel olur nasıl yapılıyor
hemen tarif edeyim canım biz yeşil zeytinle yaparız ufak ufak doğra kıymayı kavur üzerine sağonı koy kavrulsun baharatları at ağız tadına göre biz tuz karababir kırmızı biver atarız sonra zeyini koyarız virazda öyle kavrulur gözlemelik hamur yogur hrcın soğuğunca koy pişir efsane oluyor antebin böreğidir buda

yeşil zeytin aklıma geldi o an bayılırımm zeytin şeylerii yeşil zeytin alıyimde bigün yapayim not ettim telefona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…