Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Konsol alıcam inşallah sığmaz biliyorum mecburum

Ahaha sürahi bizde de kırdı ama alamadım bi türlü hep unutuyorum
Cokta begenerek almistik annemle yaa ama annem diyo nazara geldi hic uzulme bosver dedii annem hic uzulmedi
Benimde kırılsa ağlarım ama aldığım yerde kırılınca yedek bulma imkanı var
Oda cok guzelll istee ben de yedek yoktu
Bak evlendiğim ilk zamanda kırdığında ağladığım oldu sonra boşvermişim bi daha da almadım yerine başka daha güzel bardaklar aldım boşver üzülme kendin gidip daha iyisini alırsın
Evett kuzumm oyle yaptimm o yeni yerlestiriyoduk evde bide dusun yanii olan oldu unuttum artik
Kız o kadar da erken bee bende 8 de 9 da kalkıyorum diye oh erken kalktım diye seviniyordum

Halına bayıldım joummm tülünde çok güzel
Yaaaa teşekkür ederimm mimoşumm
Sabah döktüm asprinli su
Aferinnn
Hahahahah ayniisi benim iste diyo napsak kumaşimi halletsek hemen atladımm ayy yapalımm diyorumm oda diyo bikerede gerek yok de bana diyo hahahah
Bizde oyle sartta yoktu kizz annem halam ben hepimiz yerlestirdikk bizde ne arar adett

Bizde çeyiz gider kız terafı dizer evş

Reactions: Jou
Aynen canım ben su takımını değiştirecektir annem tutturdu iyi işte kalsın bardakları uzun
Ama güzel su takımın bencee
Kumaş değiştirmekte pahalu diyorlar kuzu nerden baksan bir koltuk takımı kadar fiyat çıkıyormuş
Sizin uzak olmuş canım ondan da normal olanı o bence de zaten bizimki saçma şuanki aklım olsa bende yapmazdım

Kumaş ucuz burada biz 4 sene oldu 1500 yaptırdık ama koltuk takımı pahalı

Koltuk icin kumaş okadar pahalimi yaa ben daha uygun bekliyodum sankiii evett uzak oldugu icinde belki de ama hic oyle demediler biz yerlestircez dediler hatta kaynanamlar geldi onlarda yardim etcekti annem dedi biz yaparizz dedi bizde adet boyle ydi nebilimmm

Kumaş ucuz burada biz 4 sene oldu 1500 yaptırdık ama koltuk takımı pahalı
Sadece ikili ve üclü koltugu yapsam nekadar tutar acaba aynimi fiyat

Canım sadece kumaşta belki daha uygundur ben içinin süngerini vs değiştieince belki yükseliyordur fiyat ondannolabilir.
en rahatı o canım. Zaten bizimki gibi herkew eve giriyor. Onu sevmiyorum ben

Hmm belki de ben şeyi biliyorumdyr içini süngerini flaan da değiştiriyorlar öyle olunca belki fiyat fazla cıkıyordur
Olabilir biz değiştirmedi çünkü
Sadece kumaş depişecekse araştırın bence heryere aynı değil

Hee anladim cicegumm tamam

Minnosprenses kocama ikna edersem arastiracam hahahaha
Benimde oturma odamda krem köşe koltuğum var ama hiç kullanmıyoruz orayı. İlerde çocuk nasip olursa hiç kullanmadan satcaz artık yada kayınvalideme götürcem büyük bir balkon yaptırdı kayınvalidem yanlarını kapatırırsalar oraya koyarız

Aynenn kiz benimde varyaa köse koltuk ama turkuaz rengi onun koyusundan hattaa hic kullanmiyoruz oyle duruyoo esime kalsa satmaazz ooo ne guzel balkon yaptirmiss bide ver gitsin

Bende hepsini toptan almıştım Markası schafer kahvaltılık bardaklarım bile kalmadı aman bende başka aldım kalmazsa yine alınız zaten yemek takımları 7 senedir kullanıyorum yenisini almaya düşünmedim

Dogrudur vallaa kizzz kirildimi ne uzuluyoruzkii sonucta daha iyisi yenisi cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…