Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Adamlar paraya kıyamıyor neymiş zor kazanıyoruz harcamak istemiyorlar
Bende bi kandirabilsem hep bana israftan bahseder 😬 ama bi yere kırmam lazım yırtacak parçalanacak kıracak öyle kandirabilirim 🤣🤣
aynennn resmen daha mantıklı işe veririmm para diyo şimdi buna gerek yok diyo :KK70:
banada siraftan bahsederr başımın belasıı yaa ona gitcek para buna git ona gönderiyom fln bayıyo benii:sinirli::sinirli::sinirli:

yaklaştıkca bende üzlüyorum bir yandan ☺
evett benimde çok doluyduu eşimde şaşırdıı bukadar kolilerin için ne var :KK70:
bi mutfak değilki yorgan yastık pikelerr seccadelerrr ev eşyalarr fln yanii
yerleşmekte çok iş ama tatlı telaşlarr ben çok severek yerleştirmiştim herşeyi :KK36:

yerleşmekte çok iş ama tatlı telaşlarr ben çok severek yerleştirmiştim herşeyi :KK36:
ben onları saymıyorum gerçekten doldurdulr vallah yatak yorgan yastık pike sanki evde 50 kişi yaşıcaz :110:

• Komik
Reactions: Jou
kızz gerçektenn helekii seccade öyle hediye geldiki kendim hiç almadımm enfazla 20 tane seccadem varr
ne yatak dolu boş ne koltuk altı boş hiçbiryerim boş yok :KK70: :KK70:
ben hediyelik aldım birkaç tane seccade liftir havludur eşarp yazma falan dolu 😂 ama ben açığım hediye vericem onları

• Komik
aynennn resmen daha mantıklı işe veririmm para diyo şimdi buna gerek yok diyo :KK70:
banada siraftan bahsederr başımın belasıı yaa ona gitcek para buna git ona gönderiyom fln bayıyo benii:sinirli::sinirli::sinirli:
Valla bende çok zor ikna edıyorum
Mutfak dolapları yatak odası gardırobu yaptırdım gerek yoktu diyordu ama zorla 😬😬 bide kurutma makinesi istedim aman dedi almayacaktı sonuç aldı 🤣🤣
Banyo kaldı orayı küvet yaptırmak istıyorum bakalım bilemedim ya duş kabin yada küvet 🙄

• Beğen
Mutfak dolapları yatak odası gardırobu yaptırdım gerek yoktu diyordu ama zorla 😬😬 bide kurutma makinesi istedim aman dedi almayacaktı sonuç aldı 🤣🤣
Banyo kaldı orayı küvet yaptırmak istıyorum bakalım bilemedim ya duş kabin yada küvet 🙄
amann kızz öyle diyolarr ama alıyolar gerçektennn genede ne ihtiyaç varsa aldıı bana ona bile şükür enazından alıyolar :)

kızz gerçektenn helekii seccade öyle hediye geldiki kendim hiç almadımm enfazla 20 tane seccadem varr
ne yatak dolu boş ne koltuk altı boş hiçbiryerim boş yok :KK70: :KK70:
Kız kullanmayacaksa ver annengile :)
Ben azalttım baya baya çok olunca adam almak istemez bak 😬 minimale merak sardim takip ettim azalttım ama bir rahatladım varya gerçekten

• Komik
Kız kullanmayacaksa ver annengile :)
Ben azalttım baya baya çok olunca adam almak istemez bak 😬 minimale merak sardim takip ettim azalttım ama bir rahatladım varya gerçekten
evettt kızz verdim verdimm gene doluu :KK70: çoğu havluları baya vardı enfazla 30 şuan kullandığımız 10 tane çıkıyo yanii anneme verdim 10 tane :KK70: annem diyo daha verme dursun evinde :KK70:

Ya ben bardak kırınca bi gram kadar hiç üzülmüyorum 🤣🤣🤣 gene alacak bardak diye
ayyy ben yeni evliyken bardaklarım çoğu kırıldı hümgür hüngür ağladımm resmen yaaa
çok sevdiğim sürahim vardıı kırıldıı çokta severdim nazara geldim hepten o zaman
kocam ağlamıyim diye bana derdiki alırız aynısını buluruzz ogün bugün almadıı dedim niye almadın
sen ağlama diye dedim diyo terbiyesizzz :KK70: :KK70:
Benimki eskidi hep kullana kullana 😬😬 attım bide hele havludan dikiş çantası yapmıştım var😂
oda güzel bişe değerlendirdin bide yanii :)
en güzeli her zaman lazım :KK70:
tabiii :KK70:

ayyy ben yeni evliyken bardaklarım çoğu kırıldı hümgür hüngür ağladımm resmen yaaa
çok sevdiğim sürahim vardıı kırıldıı çokta severdim nazara geldim hepten o zaman
kocam ağlamıyim diye bana derdiki alırız aynısını buluruzz ogün bugün almadıı dedim niye almadın

Ahaha sürahi bizde de kırdı ama alamadım bi türlü hep unutuyorum 😬😬

Benimde kırılsa ağlarım ama aldığım yerde kırılınca yedek bulma imkanı var 😂😂

Bak evlendiğim ilk zamanda kırdığında ağladığım oldu sonra boşvermişim bi daha da almadım yerine başka daha güzel bardaklar aldım boşver üzülme kendin gidip daha iyisini alırsın 😊😊

• Beğen
çalışmasamda erkenden uyanıyorum bende şikayetciyim biraz 5 te kalktığım oluyor ve gün ışını görürsem hiç uyumuyorum 😂
Kız o kadar da erken bee bende 8 de 9 da kalkıyorum diye oh erken kalktım diye seviniyordum 😂😂😂
kıızz bende öyleydimm herkesin birşeyine sorarrr dururdum yanii :KK70:tamda atıcaktım babannem görüntülü aradı beni onla konuştum dönemedim :KK70:

Eki Görüntüle 2871632
perdem mesela düz ama altı dantellii salonda fikir olsun dedim atıyim bunudaa

Eki Görüntüle 2871633
buda antepten gelmiştii aşkımm amaa ipi biraz soyulmaya başladı süpürdükçe yıkamaya versem korkuyorum zarar vercekler diye napıcam bilmiyorumm
Halına bayıldım joummm😍 tülünde çok güzel 😍
evett yaaa banada öylee hepte bakım yapıyorumm bide ben aspirinli su yapıyorumm daha çok coşmaya başladılar tavsiye ederimm :rolleyes:
Sabah döktüm asprinli su 😂
ben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değil 🤣🤣
Minnoşum herşeyin çok çok güzel güle güle kullan 😍 yemek odası mobilyalarında konsol alırsan eğer oraya koyabilirsin. Benim misafirlik herşeyim orda günlük kullandıklarım sadece mutfakta 😂
aynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımm
koltuk yıkatmayı değill değiştiresim var ama nasıl kandıracam bilmem :KK70:
Benim koltuklarımda yazın otururken çok pişiriyor insanı terletiyor. Ben çok beğeniyorum hala aslında ama büyükler baya cestır model. Salonu biraz sadeleştirmek istiyorum biyandan. Geçende eşim diyor bu koştuklarda çok terletiyor yaa değiştirsekmi napsak. Hemen atladım evet evet yaa 😂😂 tabi ciddi değildi söylediğinde. Hee tabi tabi zaten biliyordum böyle diceğini diyor :KK70:
Bizim burda çeyiz alma diye birşey var. Çeyizde ben hiç bir şeyi yerleştirmedim o yüzden. Erkek tarafı kız evinden alıyor çeyizi çalgıyla sonra gelinin evine götürüyor. Gelinin kadın yakınları akrabalarıda hemen o gün bütün çeyizi yerleştiriyor😂😂
Kurutma makinesinden memnunmusun bende istiyorum çok ihtiyacım var 😬

X