- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
bak evden gittimi varya öyle boşluğa düşücekkii inann insan tuğaf oluyoçok şükür evet bir kısmı bu teyzemde bir kısmı diğerinde onlar olmasa koyacak yer yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak evden gittimi varya öyle boşluğa düşücekkii inann insan tuğaf oluyoçok şükür evet bir kısmı bu teyzemde bir kısmı diğerinde onlar olmasa koyacak yer yok
aynennn resmen daha mantıklı işe veririmm para diyo şimdi buna gerek yok diyoAdamlar paraya kıyamıyor neymiş zor kazanıyoruz harcamak istemiyorlar
Bende bi kandirabilsem hep bana israftan bahseder ama bi yere kırmam lazım yırtacak parçalanacak kıracak öyle kandirabilirim
yaklaştıkca bende üzlüyorum bir yandan ☺bak evden gittimi varya öyle boşluğa düşücekkii inann insan tuğaf oluyo
evett benimde çok doluyduu eşimde şaşırdıı bukadar kolilerin için ne varyaklaştıkca bende üzlüyorum bir yandan ☺
ben onları saymıyorum gerçekten doldurdulr vallah yatak yorgan yastık pike sanki evde 50 kişi yaşıcazevett benimde çok doluyduu eşimde şaşırdıı bukadar kolilerin için ne var
bi mutfak değilki yorgan yastık pikelerr seccadelerrr ev eşyalarr fln yanii
yerleşmekte çok iş ama tatlı telaşlarr ben çok severek yerleştirmiştim herşeyi
kızz gerçektenn helekii seccade öyle hediye geldiki kendim hiç almadımm enfazla 20 tane seccadem varrben onları saymıyorum gerçekten doldurdulr vallah yatak yorgan yastık pike sanki evde 50 kişi yaşıcaz
ben hediyelik aldım birkaç tane seccade liftir havludur eşarp yazma falan dolu ama ben açığım hediye vericem onlarıkızz gerçektenn helekii seccade öyle hediye geldiki kendim hiç almadımm enfazla 20 tane seccadem varr
ne yatak dolu boş ne koltuk altı boş hiçbiryerim boş yok
Valla bende çok zor ikna edıyorumaynennn resmen daha mantıklı işe veririmm para diyo şimdi buna gerek yok diyo
banada siraftan bahsederr başımın belasıı yaa ona gitcek para buna git ona gönderiyom fln bayıyo benii
amann kızz öyle diyolarr ama alıyolar gerçektennn genede ne ihtiyaç varsa aldıı bana ona bile şükür enazından alıyolar :)Valla bende çok zor ikna edıyorum
Mutfak dolapları yatak odası gardırobu yaptırdım gerek yoktu diyordu ama zorla bide kurutma makinesi istedim aman dedi almayacaktı sonuç aldı
Banyo kaldı orayı küvet yaptırmak istıyorum bakalım bilemedim ya duş kabin yada küvet
ahaa aynenn havlularda dahill böylede masraftan kurtarıyoruz en azından boşver getirsinler hediyeben hediyelik aldım birkaç tane seccade liftir havludur eşarp yazma falan dolu ama ben açığım hediye vericem onları
Kız kullanmayacaksa ver annengile :)kızz gerçektenn helekii seccade öyle hediye geldiki kendim hiç almadımm enfazla 20 tane seccadem varr
ne yatak dolu boş ne koltuk altı boş hiçbiryerim boş yok
Ya ben bardak kırınca bi gram kadar hiç üzülmüyorum gene alacak bardak diyeamann kızz öyle diyolarr ama alıyolar gerçektennn genede ne ihtiyaç varsa aldıı bana ona bile şükür enazından alıyolar :)
evettt kızz verdim verdimm gene doluu çoğu havluları baya vardı enfazla 30 şuan kullandığımız 10 tane çıkıyo yanii anneme verdim 10 tane annem diyo daha verme dursun evindeKız kullanmayacaksa ver annengile :)
Ben azalttım baya baya çok olunca adam almak istemez bak minimale merak sardim takip ettim azalttım ama bir rahatladım varya gerçekten
Benimki eskidi hep kullana kullana attım bide hele havludan dikiş çantası yapmıştım varevettt kızz verdim verdimm gene doluu çoğu havluları baya vardı enfazla 30 şuan kullandığımız 10 tane çıkıyo yanii anneme verdim 10 tane annem diyo daha verme dursun evinde
en güzeli her zaman lazımahaa aynenn havlularda dahill böylede masraftan kurtarıyoruz en azından boşver getirsinler hediye
ayyy ben yeni evliyken bardaklarım çoğu kırıldı hümgür hüngür ağladımm resmen yaaaYa ben bardak kırınca bi gram kadar hiç üzülmüyorum gene alacak bardak diye
oda güzel bişe değerlendirdin bide yanii :)Benimki eskidi hep kullana kullana attım bide hele havludan dikiş çantası yapmıştım var
tabiiien güzeli her zaman lazım
Ahaha sürahi bizde de kırdı ama alamadım bi türlü hep unutuyorumayyy ben yeni evliyken bardaklarım çoğu kırıldı hümgür hüngür ağladımm resmen yaaa
çok sevdiğim sürahim vardıı kırıldıı çokta severdim nazara geldim hepten o zaman
kocam ağlamıyim diye bana derdiki alırız aynısını buluruzz ogün bugün almadıı dedim niye almadın
sen ağlama diye dedim diyo terbiyesizzz
oda güzel bişe değerlendirdin bide yanii :)
tabiii
Benimde kırılsa ağlarım ama aldığım yerde kırılınca yedek bulma imkanı varayyy ben yeni evliyken bardaklarım çoğu kırıldı hümgür hüngür ağladımm resmen yaaa
çok sevdiğim sürahim vardıı kırıldıı çokta severdim nazara geldim hepten o zaman
kocam ağlamıyim diye bana derdiki alırız aynısını buluruzz ogün bugün almadıı dedim niye almadın
sen ağlama diye dedim diyo terbiyesizzz
oda güzel bişe değerlendirdin bide yanii :)
tabiii
Kız o kadar da erken bee bende 8 de 9 da kalkıyorum diye oh erken kalktım diye seviniyordumçalışmasamda erkenden uyanıyorum bende şikayetciyim biraz 5 te kalktığım oluyor ve gün ışını görürsem hiç uyumuyorum
Halına bayıldım joummm tülünde çok güzelkıızz bende öyleydimm herkesin birşeyine sorarrr dururdum yanii tamda atıcaktım babannem görüntülü aradı beni onla konuştum dönemedim
Eki Görüntüle 2871632
perdem mesela düz ama altı dantellii salonda fikir olsun dedim atıyim bunudaa
Eki Görüntüle 2871633
buda antepten gelmiştii aşkımm amaa ipi biraz soyulmaya başladı süpürdükçe yıkamaya versem korkuyorum zarar vercekler diye napıcam bilmiyorumm
Sabah döktüm asprinli suevett yaaa banada öylee hepte bakım yapıyorumm bide ben aspirinli su yapıyorumm daha çok coşmaya başladılar tavsiye ederimm
Minnoşum herşeyin çok çok güzel güle güle kullan yemek odası mobilyalarında konsol alırsan eğer oraya koyabilirsin. Benim misafirlik herşeyim orda günlük kullandıklarım sadece mutfaktaben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değil
Benim koltuklarımda yazın otururken çok pişiriyor insanı terletiyor. Ben çok beğeniyorum hala aslında ama büyükler baya cestır model. Salonu biraz sadeleştirmek istiyorum biyandan. Geçende eşim diyor bu koştuklarda çok terletiyor yaa değiştirsekmi napsak. Hemen atladım evet evet yaa tabi ciddi değildi söylediğinde. Hee tabi tabi zaten biliyordum böyle diceğini diyoraynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımm
koltuk yıkatmayı değill değiştiresim var ama nasıl kandıracam bilmem
Bizim burda çeyiz alma diye birşey var. Çeyizde ben hiç bir şeyi yerleştirmedim o yüzden. Erkek tarafı kız evinden alıyor çeyizi çalgıyla sonra gelinin evine götürüyor. Gelinin kadın yakınları akrabalarıda hemen o gün bütün çeyizi yerleştiriyorevett benimde çok doluyduu eşimde şaşırdıı bukadar kolilerin için ne var
bi mutfak değilki yorgan yastık pikelerr seccadelerrr ev eşyalarr fln yanii
yerleşmekte çok iş ama tatlı telaşlarr ben çok severek yerleştirmiştim herşeyi
Kurutma makinesinden memnunmusun bende istiyorum çok ihtiyacım varValla bende çok zor ikna edıyorum
Mutfak dolapları yatak odası gardırobu yaptırdım gerek yoktu diyordu ama zorla bide kurutma makinesi istedim aman dedi almayacaktı sonuç aldı
Banyo kaldı orayı küvet yaptırmak istıyorum bakalım bilemedim ya duş kabin yada küvet