- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.356
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Krem renk çabuk kirleniyor ben aldığıma pişmanım koyu iyi olur Zümrüt yeşili yasa gri koltuk takımı almaya tercih ederdim bi dahaki alırsam yeşil alırım evi komple değiştirmek istıyorum bende ama elim istemıyor ne yapalım 7 senelık eşyaları idare ediyorumheee kızzz kardeşim için düşünüyorumm aslındaa erkek tarafıyıızz şimdi
diyo bu işin içinden nasıl çıkıcamm ev lazım araba lazım diyo
düüğün masraff takılar masraffdedim işimizz zor
buarada minnoşumm sakın krem rengi koltuk ama şahsen ben hiç memnun değilim
tamamm açık renkler evi çok güzel açıyo ferah oluyo ama çok çabuk kirleniyoya bide örtüsünü aldım mecbur
hiçte sevmem normalde bilseydim krem almadımm ama sen bilirsin genede :)
olabilir kumaş değişimi küçük e aletlerimde bu Eki Görüntüle 2871711
bende yeşil mavi kahve gri hep böyle isitoyrumKrem renk çabuk kirleniyor ben aldığıma pişmanım koyu iyi olur Zümrüt yeşili yasa gri koltuk takımı almaya tercih ederdim bi dahaki alırsam yeşil alırım evi komple değiştirmek istıyorum bende ama elim istemıyor ne yapalım 7 senelık eşyaları idare ediyorum
evett ben aldığımda kirlenmek nedir resmen kir topluyo delii oldumm artıkkKrem renk çabuk kirleniyor ben aldığıma pişmanım koyu iyi olur Zümrüt yeşili yasa gri koltuk takımı almaya tercih ederdim bi dahaki alırsam yeşil alırım evi komple değiştirmek istıyorum bende ama elim istemıyor ne yapalım 7 senelık eşyaları idare ediyorum
Görümcem de aynısı var bunlardan:)olabilir kumaş değişimi küçük e aletlerimde bu Eki Görüntüle 2871711
bende yeni aldım çeyiz işte canım eylülde toplu aldım ödüyorum bendeGörümcem de aynısı var bunlardan:)
Daha evlenmedi duruyor :)
ayyy şaka deee
Koltukları yıkatalım dedim eşim yanaşmadı halı koltuk çıkartma sprey aldıevett ben aldığımda kirlenmek nedir resmen kir topluyo delii oldumm artıkk
Güle güle kullanınbende yeni aldım çeyiz işte canım eylülde toplu aldım ödüyorum bende
zevklerimiz aynı demek canım bu attıklarımın hepsi teyzemde evde yer yokayyy şaka deeeo tozluk kutusu şekli bendede varr ama arçelikten amcamdan hediye gelmişti
kırmızıydı o da tabiibk tamamiyle aynı değill
teşekkür ederim canımGüle güle kullanın
aynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımmKoltukları yıkatalım dedim eşim yanaşmadı halı koltuk çıkartma sprey aldıBakalım ne olacak vermıyo yıkatmaya halılara zaten yıkatmaya vereceğim bakalım
Silmek işkence oluyor en iyisi koltuk yıkatmak
Çok güzel bu iyi çekiyor bu güle güle kullanın
yıkanması daha iyi bizde yıkatıca evdekiniKoltukları yıkatalım dedim eşim yanaşmadı halı koltuk çıkartma sprey aldıBakalım ne olacak vermıyo yıkatmaya halılara zaten yıkatmaya vereceğim bakalım
Silmek işkence oluyor en iyisi koltuk yıkatmak
evet canım hepsini denedimÇok güzel bu iyi çekiyor bu güle güle kullanın
hahhahaah doğru demiştin sennn allahtan teyzoşş yakınındazevklerimiz aynı demek canım bu attıklarımın hepsi teyzemde evde yer yok
çok şükür evet bir kısmı bu teyzemde bir kısmı diğerinde onlar olmasa koyacak yer yokhahhahaah doğru demiştin sennn allahtan teyzoşş yakınında
zevklerimiz bir bir hemdeee
Adamlar paraya kıyamıyor neymiş zor kazanıyoruz harcamak istemiyorlaraynııı yanayız biliyomusun benimkidee yanaşmıyo koltuk yıkatmaya halı bi salonda yıkatmaya verebilirim diğerlerii hep makinaya yıkamalık aldımm
koltuk yıkatmayı değill değiştiresim var ama nasıl kandıracam bilmem