Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

kuzusu yaaa bu çiçekler evlendiğimden berii burda hiç yalnız bırakmadılar benii
benimde bu sene birsürü çiceğim oldu mutluluk veriyorlar bana

ahahah bende erken uyuyorum nişanlım çok söyleiniyor ya kızlar 25 senedir böyleyim ne yapayım
Sabah erken kalkıyorsun galiba birde işte yoruluyorsan ondan dır minnoşum ama birde öyle alışınca gider

benimde bu sene birsürü çiceğim oldu mutluluk veriyorlar bana

Sabah erken kalkıyorsun galiba birde işte yoruluyorsan ondan dır minnoşum ama birde öyle alışınca gider
çalışmasamda erkenden uyanıyorum bende şikayetciyim biraz 5 te kalktığım oluyor ve gün ışını görürsem hiç uyumuyorum

Reactions: Jou
Jou şimdi ben eşya bakma aşamasındayım ya çok dikkatimi çekşyor
kıızz bende öyleydimm herkesin birşeyine sorarrr dururdum yanii tamda atıcaktım babannem görüntülü aradı beni onla konuştum dönemedim

atar mısın merak ett,m

perdem mesela düz ama altı dantellii salonda fikir olsun dedim atıyim bunudaa

buda antepten gelmiştii aşkımm amaa ipi biraz soyulmaya başladı süpürdükçe yıkamaya versem korkuyorum zarar vercekler diye napıcam bilmiyorumm

perdeyi kv hediye alacak bize ama bana model atacak fon perde istedim eğer yaparsa tüller düz olsun senikiler güzelmiş halinde çok güzel balkon varsa kendin yıka

perdeyi kv hediye alacak bize ama bana model atacak fon perde istedim eğer yaparsa tüller düz olsun senikiler güzelmiş halinde çok güzel balkon varsa kendin yıka
balkonum genişş bide altınada boyası varmışş onu silmiştim önceden baya baya vardı birazda gittii biraz gene var yıkamayı bilmiyorum halıyı bu halıyı neylen yıkıcam

balkonum genişş bide altınada boyası varmışş onu silmiştim önceden baya baya vardı birazda gittii biraz gene var yıkamayı bilmiyorum halıyı bu halıyı neylen yıkıcam
biz vde normal tozla yıkıyoruz çamaşır detarjanı ile sende yıka yada halı yıkama için tozlar var cosla falan onla yıka

biz vde normal tozla yıkıyoruz çamaşır detarjanı ile sende yıka yada halı yıkama için tozlar var cosla falan onla yıka
evettt halı için kosla alıyim bariii

elini çekmişsin herkesten
hahaha kız hiçbişe anlamıyorum ki günleri öyle zaman geçiyokii mobil internet olunca çok sık arayamıyodum eve internet alınca mağlumm herkes sardı bana arayınca aynıı napıyon neediyon herşey normall

herzaman konuşuncada gerçekten insan sıkılıyor bak bende sana ne atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…