Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

kızz çok güzel yemek takımıı böyle mutfak şeyleri çok seviyorum yaa resmen mutfak hastasıyımm
ağaçlı fln çok güzell misafir takımııı
şahaneeeeee tamda benim tarzımm

çok kullanışlıı bendede var böyle inanki ömürlükk çok ii yaptınn
zevklerimiz aynııı
vuuuu kızz aynısı bendede var buu karacadan almıştım zaten hep orda alışveriş etmiştim
aynısından grisii
çok fazla kullanamıyorumm iki kişilik çok fazla geliyo 3 lü çelik tencereden aldım onla yapıyorum hep yemek
senin misafirin çok olurr :)

bunları işte daha banyo takımı yatak örtüsü toplam 9100 üzerinede baharat takımımı hediye aldım oda 350 tlydi

Reactions: Jou
bende öyle etmiştimm çeyiz paketindeki takımları beğenmemiştim ayrı ayrı beğendim paket gibi yaptım
içine sindiyse süperrr

sen baharatçısınn benim gibii
ben beğendim işte ben daha günlük tencere takımı yeek takımı kaşık takımı aldım nişanlım vuracak beni sığması mümkün değil

Reactions: Jou
Hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim
aminnn canımmmm daha güzelleri senin olsun
olsunnn gerekenleriii açarsınn ünitende dolaplıysa genişli oralara koyabilirsin aslındaa benimde oralarda çünkü
annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyor

baharat takımı bunu istedim ama kalmamıştı 1 tanesi kırıktı bu şelide üstü gold çicekli olanı aldım kızlarEki Görüntüle 2871672
olsunn buda çok güzelll

aminnn canımmmm daha güzelleri senin olsun

annemde diyor zaten ev yıkılacak kentsel dönüşümde o yüzden hepsini açmayalım diyor
aynı aynııı ihtiyacın olduğu zaman bigün önceden açarsın makinaya yıkatırsın ertesi güne yaparsınn ben öyle yapıyorum
eşimm bile diyo mutfağı naptın bi tane yer bırakmadın diyo hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…