- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
- Konu Sahibi Minnosprenses
afiyet olsun sabah içtim 1 saat sonra bir tane içerimEki Görüntüle 2871557
İçildimii kahveler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun sabah içtim 1 saat sonra bir tane içerimEki Görüntüle 2871557
İçildimii kahveler
Yok kız romantik değil. Yani demek istediğim böyle bunaltmıcak daraltmayacak gülümsetecek bir film. Aşk meşkte değil. Ya biz bir ara the walking izledik 1. Sezondan 6. Sezona kadar bir solukta. Gecede 2 3 bölüm. Ondan sonra artık çok sıkıntılı filmlere gelemiyorumCookiie illa romantik komedimi olsun aşkoo komik filmlerdende var ama şuan bi film buldum
Arctic Apocalypse 2019 Film izle fragmanını izle
Afiyet olsun minnoşummafiyet olsun sabah içtim 1 saat sonra bir tane içerim
benim gönderdiğime bak istersen bu akşam izlemeyi düşünüyorumm yarınada yedinci hayatYok kız romantik değil. Yani demek istediğim böyle bunaltmıcak daraltmayacak gülümsetecek bir film. Aşk meşkte değil. Ya biz bir ara the walking izledik 1. Sezondan 6. Sezona kadar bir solukta. Gecede 2 3 bölüm. Ondan sonra artık çok sıkıntılı filmlere gelemiyorum
Bekliyorum bakalım bilim kurguda olurkomedi ayıpsız bildiğim yok ki düşüneyim
Tamam ona bakıcam bebeğimbenim gönderdiğime bak istersen bu akşam izlemeyi düşünüyorumm yarınada yedinci hayat
tamamBekliyorum bakalım bilim kurguda olur
Aa bak o film güzelmiş işte bizlik bunlar tamam akşam izleyebiliriz bunubenim gönderdiğime bak istersen bu akşam izlemeyi düşünüyorumm yarınada yedinci hayat
bunuda hep görüyorumm hiçte gözüm kesmedii güzelmii
Bakayım bunada canım akşam ikisinden birini izleriz uyumazsam tabi kaç akşamdır neneler gibi izlerken uyuyakalıyorum
Afiyet olsunn sana da canım seninkide çok güzel çiceklerin de ayrı güzelMcz09 senin yerinede içiyorum canıım sakın canın çekmesin
Cookiie afiyet ball şeker olsun canısııı ne güzell de fincan
Minnosprenses bekliyoreeeee
Eki Görüntüle 2871580
fincan çok güzel paptyalı bayıldım mobilyanda güzelmişMcz09 senin yerinede içiyorum canıım sakın canın çekmesin
Cookiie afiyet ball şeker olsun canısııı ne güzell de fincan
Minnosprenses bekliyoreeeee
Eki Görüntüle 2871580
kuzusu yaaa bu çiçekler evlendiğimden berii burda hiç yalnız bırakmadılar beniiAfiyet olsunn sana da canım seninkide çok güzel çiceklerin de ayrı güzel
fincanda nerden yaptırdıysa arkadaşım hediye almıştııfincan çok güzel paptyalı bayıldım mobilyanda güzelmiş
ahahah bende erken uyuyorum nişanlım çok söyleiniyor ya kızlar 25 senedir böyleyim ne yapayımBakayım bunada canım akşam ikisinden birini izleriz uyumazsam tabi kaç akşamdır neneler gibi izlerken uyuyakalıyorum
anaaa neden kifincanda nerden yaptırdıysa arkadaşım hediye almıştıı
mobilyaaammmm o koltuklara pek oturulmuyo öyleee duruyo
kızz geniş geniş koltuk varkenn sadece misafir gelince oturuyoluyor tekli koltukta alıyoruz ama çok ihtiyaç olmuyoranaaa neden ki
bende teklide oturmayı severim oysaki rengi ne tam olarak pembe mi krem mikızz geniş geniş koltuk varkenn sadece misafir gelince oturuyoluyor tekli koltukta alıyoruz ama çok ihtiyaç olmuyor